VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vem är DU?

Ni är ju ganska många som läser nuförtiden och det har tillkommit en hel del nya på sista tiden. En del vet jag har hängt med sen 2007 då jag började blogga. Ja det var faktiskt i slutet av mars kommer jag ihåg så jag har ju precis haft 5-årsjubileum som bloggare!

 

Jag skulle väldigt gärna vilja veta lite om dig som läser, hoppas att du har lust att skriva några rader om dig själv i en kommentar till det här inlägget? Det skulle vara jätteroligt för mig att få veta lite mer om er som sitter på andra sidan skärmen. Ni gör mig ju ofta glad med era kommentarer men det är inte jätteofta som jag får veta saker om er. Som ålder, yrke, familj, intressen, vad gör dig glad? Ja berätta precis vad du vill, jag ser fram emot att få lära känna dig lite bättre!

 

Som ett litet tack för att du tar dig tiden kommer jag ge bort en sjal till en av er! Jag köpte den i ullared igår och har en precis likadan, men eftersom inte alla kan ta sig dit tyckte jag det kunde vara kul om jag köpte med en av mina favoriter till någon av er. Jag är absolut inte sponsrad av Gekås nu om ni skulle få för er det haha, vill bara ge en av mig (aka sjalomanen) utvald sjal till en av er och de får lite gratisreklam i samma veva. Nästa gång förväntar jag mig dock att få träffa Morgan eller Ola-Conny ;-)…

 

 

 

 

 

 

Hoppas det är okej om jag har provat den lite, vill ju visa den för er först! 🙂 Vill du inte ha sjalen hoppas jag såklart att du ändå känner för att skriva några rader till mig, det skulle göra mig jätteglad! Många kramar och tusen tack på förhand ♥ Ni är världens bästa!!

 


Kommentarer


  1. Sophy - Mamma till Ozzy. 2 april, 2012 on 14:47 Svara

    Visst kan man väl klottra ner några rader om sig själv 🙂

    27 år, gift, mamma till ozzy på 1,5 år. Familjen är mitt liv o jag spenderar mer än gärna varje sekund med dom. Men vid sidan av så försöker jag komma på vad jag vill bli när jag blir ”stor”.

  2. Sandra 2 april, 2012 on 14:48 Svara

    Hej du,
    Förstår att du är nyfiken på alla som läser så här kommer några rader om mig. Jag har precis hittat till din blogg och tycker den är mysig på alla sätt och vis. Jag är en norrländsk tjej som numera bor i Stockholm. Mina passioner i livet är att resa, dykning när tillfälle ges samt att rida. vilket jag gör några gånger i veckan.

    Tog examen i januari och har nu äntligen fått mitt efterlängtade jobb! Börjar om några veckor och det känns superskoj!

    Mitt måtto i livet: ”Shoot for the moon, even if you miss you’ll end up with the stars”.

    Tack för en härlig blogg och lycka till på ditt nya jobb!

  3. Sanna 2 april, 2012 on 14:49 Svara

    Vilken rolig grej, Evelina!

    Jag heter Sanna och är 22 år, fyller 23 i Novemer. Bor tillsammans med min kille och även en hel del hemma då jag jobbar i närheten av mina föräldrar och syskon. Jobbar på Ica :)!
    Mina intressen är foto, träna, innebandy, umgås med vänner familj och pojkvän.

    Jag och mamma skulle till gekås i höstas men den resan blev inställd pga för lite folk, vi skulle göra en bussresa. Så det skulle vara extra kul att vinna sjalen då vi aldrig kom dit så jag kan inte spana in alla fina sjalar:(
    Kram

  4. Linda 2 april, 2012 on 14:51 Svara

    Det är klart att vi ska dela med oss lite om vilka vi är då du delar med dig av ditt liv nästan varje dag! Mitt namn är Linda och jag bor i Skåne tillsammans med min sambo. Vi har inga barn men då dom förhoppningsvis ska komma inom ett par åt är det väldigt roligt att läsa om ditt liv och Elions uppväxt! Jag tycker mycket om att träna, shoppa (!) och åka på små utflykter då tiden räcker till. Annars tycker jag om att bara umgås med nära och kära <3 Tack Evelina för en jättebra blogg! Kram

  5. ida 2 april, 2012 on 14:52 Svara

    ida – 24 år från samma stad som du bor i, pluggar till lärare 🙂 älskar din blogg med alla mysiga bilder, mode såsom inredning och din mysiga familj 🙂

  6. Elsa 2 april, 2012 on 14:55 Svara

    Hej Evelina,
    Tack för en superhärlig blogg. Jag kikar in till dig oftast varje dag. Jag har följt dig sedan du var gravid.
    Jag är 30 år, bor i Halland och är just nu mammaledig med min lilla 6 månaders dotter.
    Ha en bra dag! Kramar

  7. Nadja 2 april, 2012 on 14:57 Svara

    Jag tror du vet det mesta om mig redan? Haha KRAM

  8. Joysan 2 april, 2012 on 14:58 Svara

    Hejhej! Jag heter Joy och har följt dig i fyra år tror jag det är nu :D. Jobbar som bc i Stockholm, bor i Nyköping tillsammans med min prince charming :). Tycker om att träna, umgås med vänner och familj, shoppa, pyssla, lyssna på musik och inland är det rätt skönt att bara vara också :). Tack för en härlig blogg! :). Kram/Joysan

  9. Therese 2 april, 2012 on 15:00 Svara

    Hej hej! Heter therese,25 år, har två pojkar 3,5 och 1,5 år gamla! Är sjuksköterska till yrket! Bor som du även i radhus:) Älskar att shoppa och träna:) tycker du har en jättefin blogg! Superfin sjal!

  10. linda 2 april, 2012 on 15:01 Svara

    Hej Evelina!
    Har läst din blogg i många år.
    Vem är jag då?
    En Uppsalatjej som blev Gävlebo för tre år sen (i sommar), är inne på mitt 23 levnads år och jag älskar musik. Finns en låt för varje humör och känsla. Lars Winnerbäck är en stor favorit.

    När jag inte jobbar träffar jag gärna vänner, ser film och mycket serier, älskar One tree hill men finns alldeles för mycket bra serier, ett tips är Ringer, den är grym.

    En stor dröm jag har är att få skriva en bok, någon gång ska jag göra det med! Jag älskar att läsa, läser alldeles för mycket ibland men det är bäst.

    Min stora passion här i livet är hockey, jag älskar att stå i Läkerolen och skrika mig hes, lyckan när Brynäs vinner är underbar. Ja, det finns inte ord helt enkelt.

    Nu vet du lite mer om mig! Tack för en underbar blogg och för att du delar med dig så mycket.
    Storkram! 🙂

  11. Josefin 2 april, 2012 on 15:07 Svara

    Josefin heter jag, snart 23 år gammal. Pluggar i Linköping och har följt din blogg sedan du var gravid! Älskar heminredning (dock hämmad av min studentbudget) och är en riktig drömmare. 😉
    Kram på dig!

  12. Linda Bjuvander 2 april, 2012 on 15:08 Svara

    Hej Evelina! Jag heter Linda och bor i Gislaved med min sambo och vår 2 1/2 åriga son. Jag har följt din blogg sen jag var gravid, då du också var gravid. Jag jobbar 64% på hemtjänsten här i området och trivs jättebra. Snart ska vi flytta till hus och det ska bli skit skoj! 🙂 På dagarna (då jag inte jobbar) så är jag ute med vår son och leker. Han älskar att vara ute och är minst lika aktiv & sprallig som din Elion. 🙂
    Jag tycker om att läsa din blogg för att du alltid är glad och harmonisk. Din glädje, ditt lugn och ditt sett att se på livet får mig att också vilja se livet på det sättet. Det har gjort att jag nu stressar mindre och tar mer vara på tiden som jag har ihop med min sambo och son.
    Tack för en awesome blogg! Linda.
    Jag hoppas att du får en fortsatt bra dag!

  13. Emelinda 2 april, 2012 on 15:09 Svara

    Jag tror du vet vem jag är vid det här laget 😉
    Emelinda, 27år (28 i höst), Örebro, elevassistent, make, hundar & katter. När drömmar går i uppfyllelse gör mig glad, tex. att köpa hus har alltid varit en dröm och inom en snar framtid hoppas jag det blir verklighet 🙂 Jag ser till att ha en stor dröm varje år som jag vill förverkliga, förra året var det giftermålet som gick i uppfyllelse 🙂 Utan drömmar måste väl livet vara ganska tråkigt!

  14. Alexandra 2 april, 2012 on 15:09 Svara

    Hej Evelina!
    Jag har följt din blogg sedan jag hittade den i samband med att vi var gravida samtidigt. Elion och Neija var ju beräknade nästan samtidigt, men sedan valde vår donna att titta ut lite tidigare.

    Jag är alltså Alexandra. 25 år och mamma till Neija, 2,5 år och gift med min Fredrik sedan februari 2011. Vi bor i Uppsala tillsammans med våra två katter och är just nu i packnings- och renoveringsstadiet inför flytt till ny bostad. Mycket spännande och lite stressigt också.
    Jobbar sedan ett år tillbaka på en restaurang i Stockholm, så jag pendlar. Lite jobbigt att så mycket tid går till resor när man hellre vill vara hemma fort och mysa med familjen.

    Förutom jobbet så är jag mycket för att umgås med nära och kära. Gillar att pyssla i hemmet och är mycket intresserad av inredning, så jag älskar alla dina inlägg om ert boende! På senare tid har jag inte alls känt mig motiverad till att göra något hemma. Men jag hoppas att flytten ska ändra på det!

    Min dröm är att någon gång utbilda mig till dietist och förhoppningsvis är den drömmen inte så långt ifrån att besannas. 🙂

    Det var lite om mig. Vill du läsa om oss (och inte redan gör det) kan du kika in här: http://enmammasblogg.se

    (P.S. Jag är inte så mycket för sjalar, även om just den där var väldigt snygg! Så ge den till någon annan du. Tyckte mest det kunde vara kul att berätta lite om mig ändå)

  15. kattis 2 april, 2012 on 15:10 Svara

    Hej Evelina! vilket kul initiaiv 🙂
    jag heter Kattis, eller Katarina, men de låter så präktigt så de använder ja inte 😉
    Jag är 25 år, snart 26. Jag har en dotter som fyller 4 i augusti och vi bor tillsammans i en lägenhet hon och jag.
    I oktober träffade jag mannen i mitt liv 🙂 han är yngre än mig och heter Mattias, och han är den snällaste man kan tänka sig!!

    Min dotters pappa lämnade jag när hon var 1 år gamal, efter år av misshandel både psykisk och fysisk.

    Jag jobbar som undersköterska inom hemtjänsten, och det är väl rätt okej, även om det inte är det ja vill syssla med så länge till…
    jag har en dröm, men den känns rätt så oövervinnerlig måste jag tyvär säga… jag lovar dock att säga va de e sen om du vill veta 🙂

    jag gillar tatueringar precis som du, och jag har för närvarande 4 st, min nästa kommer nog bli en text på halsen tror jag – don´t dream your life, live your dreams.
    annars gillar jag shopping, inredning, familj och mys… fest ibland, bio, film och ljus, ljus, ljus…. massor av ljus 🙂

    ha en toppenfin dag 🙂 och by the way, jag gillar ert lilla lagoma hus!! ser superfint ut!!
    kramar kattis i norr

  16. Anna 2 april, 2012 on 15:11 Svara

    Jag har läst din blogg i några år nu och den tillhör en av favoriterna. Jag själv är 26 år bor några mil nedanför Jönköping i ett litet samhälle. Jag är lite av en sjaloman jag med, och klänningman…Ja jag gillar kläder och så gillar jag att gå på loppisar 😉 Gamla plåtburkar har jag en förkärlek till.

  17. Joanna 2 april, 2012 on 15:13 Svara

    Har skrivit ett par rader då och då, men alldeles för sällan. Man blir ju så glad! Tyvärr alldeles för mkt ”snabbtittar” från mobilen.. Joanna Jonsson heter jag, 25 år och mamma till min lilla skatt Molly som fyller 2 år i maj. Jobbar på kundsupport på Eniro och är just nu uppe i flytt och husletande – älskar dina inredningsbilder och får massa inspiration!=) Spelar annars handboll på fritiden och tycker om att träna. Jag ÄLSKAR också sjalar – och ska till Ullared på fredag så ska definitivt spana in sjalavdelningen! Många kramar!

  18. Therese 2 april, 2012 on 15:13 Svara

    Jag har följt din blogg sen du fick Elion. Jag bor i södra Norrland, Sollefteå om jag ska nämna orten och är 25år. Gillar din blogg och tycker du verkar vara en mysig och omtänksam tjej 🙂
    Jag bor med min sambo och vår lilla hund och nu i vår flyttar vi till vårt hus som vi köpt en bit utanför stan. Just nu läser jag till rehabvetare på distans från Mittuniversitet och kommer vara klar nästa vår. Jag hoppas den utbildningen ska öppna nya möjligheter och vägar för mig och väntar med spänning på vad framtiden har att erbjuda. Jag gillar att promenera mycket med min hund och gärna då i naturen annars är shopping ett annat stort intresse och just nu är inredning något jag kikar på hela tiden 😉
    Jag besöker staden som du bor i nu varje sommar då mina föräldrar bor där och jag bara älskar staden med Vättern alldelse brevid 🙂
    Må så gott!
    Kram

  19. Therese 2 april, 2012 on 15:15 Svara

    Oj, mina förädrar har sin sommarstuga där , de bor inte i staden. Blev lite fel 😉

  20. Malin 2 april, 2012 on 15:17 Svara

    Så himla gullig du är 🙂
    Jag är 20 år och kommer ifrån Umeå, men valde att flytta till Värmland för två år sen ungefär pga. kärleken!
    Jag studerar socionom på universitetet och bor ihop gör jag med min fina sambo och vår katt 🙂 Det är väldigt jobbigt för mig att bo 90 mil ifrån min familj, men det är väl som för er, man löser det på nått sätt och vänner blir otroligt viktiga 🙂
    Jag har läst din blogg sen du hade ”bröllops-plans bloggen” och blev fast 🙂
    Några intressen har jag inte direkt.. Jag tycker om att njuta av livet, dona i trädgården, cykla ut till vattnet och äta en glass, umgås med vänner, laga god mat ihop med min älskling och så vidare.
    Jag kämpar också hårt för att vi ska leva i en bättre värld där man hjälper varandra. Jag är kontaktperson och blodgivare, något jag tycker är otroligt viktigt! Så du får jätte gärna skriva ett inlägg om blodgivning så kanske fler tar sig iväg, det är så himla viktigt och kan verkligen rädda och förlänga liv 🙂 Alla liv är viktiga, och kan man hjälpa någon annan människa tycker jag verkligen att man ska göra det!
    Jag skulle gärna vilja ha den där fina sjalen också, som ”fattig student” blir det inte mycket shopping 🙂

  21. Anne-May, 2 april, 2012 on 15:20 Svara

    Jag kan skriva lite om migsjälv. 🙂
    Tror jag har följt dig i två år kanske? Vet inte rikitgt! Men tycker din blogg är så mysig! 🙂 roligt att få en inblick i ert liv, se Elion växa osv.. 🙂
    Anne-May Danielsson heter jag, blir 20 år i september. Jag är faktiskt utbildad lastbilschaufför! Men jobbar inte som det dock, inte just nu och kanske inte kommer göra heller.. Hamnade fel om man säger så, med gymnasium åså. Vet inte än vad jag vill bli och har lite panik för det! Men just för tillfället jobbar jag extra som vårdbiträde på hemtjänsten i den lilla ort jag kommer ifrån, Molkom. Det ligger i Värmland, mellan Karlstad och Filipstad kan man säga.. 🙂
    Jag har en pojkvän, sambo, har varit tsm i snart 5 år (den 19/4), vi är förlovade sen 1 år tillbaka 🙂 vi bor i ett liitet hus på landet med våran vovve Elli..
    Har en stor familj, mamma och pappa, 3 äldre syskon (är minst, en sladdis haha) och de har respektive samt min syster har 2 barn och ett till påväg! 🙂 ska bli jätteroligt med en bebis igen, bli moster igen och jag och min kille har fått äran att bli gudföräldrar åt bebisen. 🙂 I alla fall, så när vi alla ses är vi många vilket är superkul. 🙂
    Mina intressen är att umgås med killen samt min familj, promenera med vovven, vara ute!, Kolla på bra film, MUSIK, pyssla, inreda (Älskar stilen shabby chic, ååh!) 😉 osv..

    Hoppas det lät intressant 😉 sjalen förretsen var superduperfin! 🙂 USA stil är så fint. Skulle vara fin till mina nya vårjacka 😉 hihi..

    Ha det så bra!
    Kram från mej 🙂

  22. Sarah S 2 april, 2012 on 15:21 Svara

    Hej!

    Ja, vad ska jag säga om mig? 😛 Jag bor med min sambo och läser till Civiling. inom Teknisk Design. Jag skriver mitt examensarbete och har precis tackat ja till ett jobb, ska skriva på avtalet vilken dag som helst nu. 🙂 Jag är otroligt glad för det, det är något man har oroat sig för ett tag nu, ”tänk om jag inte får något jobb när jag är klar”. Nu kan jag äntligen slappna av och bara vara glad!

    På fritiden pysslar jag mycket, just nu är det mest tenntrådsarmband men det blir även en hel del annat.

    Än har jag inga barn men jag hoppas att vi får det inom inte allt för många år. 🙂

    På tal om sjalar så tycker jag aldrig att jag hittar någon jag tycker om men det gör däremot min mamma, så när jag är hemma och hälsar på brukar jag passa på att låna hennes. Den där sjalen var väldigt fin, precis som dom andra du köpte! 🙂 Hade det inte varit så långt ner (bor i Umeå) hade jag gått dit jag med och köpt på mig ett gäng!

    Hoppas att du har en bra dag!

  23. Cissi 2 april, 2012 on 15:23 Svara

    Haha, vad kul att sjalen är en amerikansk flagga, för jag befinner mig i USA på utbytestermin alldeles nu, så jag var bara tvungen att kommentera (men jag behöver inte vara med i utlottningen:). Är en av alla läsare som varit med i flera år, men är alltid lika dålig på att kommentera. Jag är iallafall 25 år och student, jag tar examen i maj efter tre års studier 😀 Så nu söker jag jobb för fullt samtidigt som jag njuter av min sista månad i staterna, och verkligen arbetar på att lära mig leva i nuet! Jag blir alltid lika glad av att kika in här, jag tycker om ditt sätt att skriva och tankarna som väcks hos mig av din inställning till livet 🙂 så tack för det! Ha en fin dag!

  24. Andreea 2 april, 2012 on 15:24 Svara

    Hej! Jag är 28 år och bor med min sambo och våra två barn i ett hus som vi håller på att renovera. Våra killar är 4 och 1 år och riktiga energiknippen;);) Just nu är jag mammaledig men jobbar annars på förskola. Jag har följt din blogg i ett par månader och gillar mixen av vardagsliv och shopping;) Mvh Andreea

  25. Linda 2 april, 2012 on 15:26 Svara

    Hej! Jag är en av dem som hängt med härinne länge men som är dålig på att lämna kommentarer ;( kikar in nästan dagligen.
    Bor i stockholm, är 26 och väntar mitt första barn. Har gått över tiden nu 4 dagar 😉
    Jag jobbar annars som veterinärassistent.
    Kram och lycka till med nya jobbet!

  26. Johanna Olsson 2 april, 2012 on 15:30 Svara

    Jag heter Johanna är 25 år är just nu mammaledig nyutbildad undersköterska. (jan) har en som som fyller 3 i sommar och en dotter som är snart 2 mån. Jag är sambo snart gift:) vill vidareutbilda mig till barnmorska. Bor på Smålands östkust. Spelar fotboll och innebandy. Letar hus som jAg vill inreda vitt.

  27. Hanna i norrland ♡ 2 april, 2012 on 15:30 Svara

    Jag heter Hanna, inte så svårt att gissa kanske?! 😉 Har läst din blogg sen du planerade bröllopet, så kul! Startade själv en blogg när jag lämnade huvudstaden för norrland för två år sen och bloggar nu med lösenord för att min familj och vänner ska veta vad som händer i mitt liv.
    Jag älskar att fotografera, baka och umgås med vänner. Om ett par dagar får vi även besked om vi får en liten vovve till vår familj, så vi är väldig spända nu!
    Då kommer vi nog tyvärr inte komma iväg till Gekås i år, för vi vill bara vara hemma med vovven, men självklart skulle jag vilja ha den häftiga sjalen 😉
    Gillar din blogg en massa, det var en av det första jag började läsa, och du & din famij är så go! :)Hoppas du vill fortsätta blogga!
    Kram och ha en fin vår!

  28. Fridha 2 april, 2012 on 15:31 Svara

    Hejhej!
    Lite om mig.. Jag har läst din blogg ett bra tag, men har bara kommenterat några gånger..

    Jag är 25 år, född i Jönköping, men bor sen snart fyra år i Oxford i England. Jag flyttade hit för att plugga, men kommer att flytta hem till Jönköping i juni med min engelska fästman. 🙂

    Jag har på senare tid bestämt mig för att fortsätta plugga hemma, för att bli gymnasielärare. Jag älskar att läsa, älskar musik och att baka. Vet inte riktigt vad mer jag kan skriva, men det är väl lite om mig. 🙂

    Har förresten inte glömt att fråga min syster om tatuerare i Jkpg, men har inte pratat med henne på nån vecka. 🙂 Kramar!

  29. Susanna 2 april, 2012 on 15:33 Svara

    Hej! Jag heter Susanna och bor i Karlstad. Jag har läst din blogg sedan november 2009 då jag själv precis fått en dotter och du Elion. Sedan har jag bara fortsatt…

  30. Linn 2 april, 2012 on 15:34 Svara

    Jag heter Linn och fyller snart 27 år. Jobbar gör jag som sjuksköterska i Uppsala, ett riktigt kul jobb. Men planen är att plugga vidare till barnmorska nästa år 🙂 När jag inte jobbar tränar jag gärna löpning och gruppträning, träffar vänner och familj och är ute i naturen. Älskar att umgås med mina små syskonbarn, och därför är det extra roligt att läsa om Elion som är i samma ålder som två av dom! Har läst din blogg i ca 3 år tror jag och älskar den positiva andan och blandningen av mammaliv, mode, inredning, tankar och jobb!

  31. elli 2 april, 2012 on 15:37 Svara

    Självklart ska jag skriva några rader om mig själv, vi läsare vet ju så mycket om dig! jag bor i en liten stad i dalarna, 20 år gammal. Bor med min pojkvän och vår 9mån dotter. vi håller på att fixar i en ny lägenhet/radhus och sen flyttar vi äntligen till ett ställe som känns bra för oss som familj 🙂 jag är mamma ledig nu men jobbar som vikarie med barn och funktionsnedsatta. jag har läst din blogg sen elion föddes. nu vet du iaf lite hehe. hoppas ni får en bra måndag och start på ny vecka 🙂 kram!

  32. sophie 2 april, 2012 on 15:41 Svara

    Oh ja! Den där var verkligen ursnygg.

    På andra sidan skärmen vid tangentbordet finner du mig, en 25-årig tjej, bosatt i Malmö som är färdigutbildad civilekonom sedan några månader. Studerar just nu, en fristående kurs samtidigt som jag försöker hitta ett jobb och en egen lägenhet. Har hittat världens underbaraste kille för ett kort tag sedan och är lycklig och kär. 🙂

  33. Anna 2 april, 2012 on 15:42 Svara

    Hej, Anna heter jag, snart 31. Jobbar som förskollärare och bor i Göteborg. 🙂

  34. Sandra Michelle 2 april, 2012 on 15:44 Svara

    Jag heter Sandra, född 88:a och bor i Reftele. Har två barn som är 2 & 6 år gamla och vi bor tillsammans med min sambo Nicklas. Nu ska vi äntligen flytta till hus om några dagar och gud vad jag längtar!
    Jag jobbar som undersköterska men har planer på att på att studera vidare till sjuksköterska.

    Är intresserad utav foto (fortfarande amatör i allra högsta grad!), inredning, barnkläder och djur. Men glad blir jag av mina barn! Dagen kan ha varit skit men när de kryper upp i famnen på kvällen för att säga ”God natt, älskar dig” så smälter hjärtat.

  35. Karin 2 april, 2012 on 15:48 Svara

    Hej

    Karin heter jag, 32 år, bor i Luleå med min fästman och lilla dotter som snart är 7 månader.

    Jag är teknisk konsult och på fritiden gillar jag att träna, vara med vänner och friluftsliv.

    Jag har följt din blogg i ca 7 månader.

    Kort och koncist men jag håller på att försöka söva min dotter i vagnen samtidigt 🙂

    Ha en fin dag!

    //Karin

  36. Sofie - mina små 2 april, 2012 on 15:52 Svara

    Sofie, 25 år (fyller 26). Bor i Södertälje, är just nu mammaledig till en liten Ossian på 8 månader, men har även Mira 2,5 år.
    Älskar musik, foo fighters speciellt. Äter choklad så det skulle spruta ur öronen på mig. Drömmer om att få jobba med inredning eller naglar, men är egentligen inte speciellt tjejig.
    Skrattar åt felsägningar och är rejält skadeglad. Är ofta ironisk och sarkastisk, men har lätt för att gråta.
    Hatar vinter, älskar vår och sommar. Är en typiskt jeans-t-shirt tjej.

    Ja, det var väl jag i korta drag.

  37. Mikaela 2 april, 2012 on 15:52 Svara

    Hej Evelina!

    Jag började läsa din blogg när FruSofie (läst hennes sedan 2006 tror jag) nämnde dig i sin blogg när ni va uppe på UnderbaraBarn mässan i Stockholm förra året.Fastnade och tycker det är så mysigt att kika in här regelbundet,hittar mycket inspiration hos dig 🙂
    Jag heter Mikaela,är 31 år,har en son på snart 5 år,en sambo som jag träffade för lite drygt 2 år sedan,är född och uppvuxen i Habo/Huskvarna men flyttade till Stockholm för 12 år sedan.Jobbar i vården.Jag längtar galet mycket efter ett till barn.Drömmer om att komma i väg till New York till sommaren.

    Jag är dålig på att kommentera men lovar bättring.

    Kram

  38. klara 2 april, 2012 on 15:57 Svara

    Jag heter Klara och är 22 år. Jag bor i en förort till Stockholm. Jag har läst din blogg i 3 år ungefär. Du ger mig inspiration och jag läser din blogg flera gånger om dagen.
    Hoppas du haft en bra dag!
    Kram

  39. Lizette 2 april, 2012 on 15:59 Svara

    Lizette heter jag och jobbar i Helsingborg. Jobbar just nu med att sälja resor så är du/ni sugna på en resa (eller bara känner för att bo på hotell) så är det bara att ringa mig. =)
    Har en liten 16 månaders kille som heter Mio som förgyller alla mina dagar. Mammas och pappas lilla buse.
    I sommar så fyller jag 25 år och dagen efter så ska jag gifta mig. =)

  40. Mimmi 2 april, 2012 on 16:03 Svara

    Vem är jag? Det är en fråga jag själv ställer mig ibland! Jag är Mimmi, en glad tjej, 23 år, lycklig sambo, kämpande sjuksköterskestudent, älskar djur och natur, vill uppleva världen, lite för mycket godisråtta ;), familjekär, blyg och nyfiken. Det är väl lite av vad jag kommit fram till hittills! Förhoppningsvis kommer jag åka på praktik till USA i höst så sjalen skulle ju passa perfekt! =) Stor kram till dig!

  41. julia 2 april, 2012 on 16:12 Svara

    Jag heter Julia, är 18 år och har fastnat för din blogg just för att den sprider så mycket glädje och kärlek. Jag bor i Växjö och går mitt sista år på gymnasiet med inriktning fotografi. Alltså fotar jag väldigt mycket på min fritid men är även mer än gärna i köket och pysslar med olika kakor och maträtter. Är väldigt dålig på att kommentera mina favoritbloggar men din är absolut en av dem! Där var lite om mig och jag håller även tummarna för att få bära sjalen nu i vårsolen! Kramar 🙂

  42. Therese 2 april, 2012 on 16:15 Svara

    Therese, 32 (snart 33), sambo med fiiinaste Axel och även mamma till min underbara William 11 år.. Jobbar som ekonomiassistent, njuter av vardagen lika mycket som helgen och försöker göra varje dag lite speciell.. Just nu.. Renoverar, småfixar och gör iordning vår lägenhet som vi köpte i januari, försöker göra det mesta själv då vi sparar pengar till framtiden och ett hus..:) Nåt jag gillar lite extra mycket är: Rödvin, gelehallon och o´boy..

  43. Therese 2 april, 2012 on 16:17 Svara

    Är en tjej som bor i Umeå. Köpte radhus i höstas med min fästman och bor där tillsammans med vår dotter som fyller 6 år i höst, spännande meded skolstart!
    Försöker också ha en positiv syn på livet och föll för din blogg just pga av att man blir så glad av att läsa den 🙂
    Jobbar som säljare på heltid men även en egen verksamhet där jag säljer hudvård och kosmetik.
    Älskar att baka, speciellt tårtor och har hört att jag är rätt så bra på det men det erkänner jag inte för mig själv! Nyligen hemkommen från new york, så sjalen ligger mig extra varmt om hjärtat 🙂

  44. Emma 2 april, 2012 on 16:18 Svara

    Jag är en trogen bloggläsare sedan en tid tillbaka.

    Jag är en virkgalning som älskar att virka, även att fotografera ligger mig varmt om hjärtat samt att ta långa promenader.

    Jag bor i Umeå med min sambo och våra djur.
    Jag är 21 år, fyller 22 i år. Just nu ör jag arbetssökande.

    Det som gör mig glad är att få hjälpa andra människor, det ger så mycket tillbaka.

  45. Madde 2 april, 2012 on 16:19 Svara

    Hej! Madde heter jag, 19 år från halmstad. Jag har läst din blogg inte så jättelänge, sen december ungefär och nu är jag helt fast! Brukar bläddra tillbaka i arkivet och läsa också, har dock inte så mycket kvar där nu tyvärr!
    Ha det bra, kram!

  46. Jennie ♥ 2 april, 2012 on 16:21 Svara

    Hej Evelina!

    Jag heter Jennie och är 22 år snart, fyller år den 29 april faktiskt 🙂 Bor i Småland och har följt dig ett bra tag, vet faktiskt inte hur länge 🙂

    Gillar din blogg för du har de där lilla extra som jag gillar.

    Själv är jag arbetslös, men brinner för det andliga/mediala så jag utbildar mig till medialterapeut och hoppas att få jobba med människor inom detta. Vill även ge healing till folk.

    De var väl de lilla om mig 🙂

    Många kramar,
    Jennie

  47. Maria 2 april, 2012 on 16:21 Svara

    Jag har läst ungefär sedan Elion föddes har jag för mig. Jag bor i Finland, är 25 år och pluggar till lärare. Sambo och planerar knodd inte allt för långt in i framtiden 🙂

  48. Malin, mamma till Elliot 2 april, 2012 on 16:22 Svara

    Jag har hängt med sedan du väntade Elion och läser bloggen varje dag, och har kommenterat några gånger. Tycker super mycket om din blogg! Så lite om mig själv då hmm: Fyller 30 i november, bor i norra Frankrike. Just nu är jag mammaledig så jag tillbringar alla dagar hemma med min son Elliot, 5 och en halv månad. Annars jobbar jag som privatlärare i engelska och franska på olika företag i Frankrike. Men nu njuter jag bara av att få vara tillsammans med Elliot. Älskar böcker och havet! Så, det var väl det=)

    Glad påsk lite i förskott så där
    /Malin

  49. Cecilia 2 april, 2012 on 16:27 Svara

    Helloo !
    Jag heter Cecilia 🙂 bor i Skåne i en liten by som heter Höganäs. Pluggar till förskollärare i Malmö och är färdig i januari och jag längtar som bara den 🙂
    Bor med min sambo Peter och två katter 🙂

    Det var litern mig 🙂 älskar din blogg!!
    KRAM

  50. Sandra 2 april, 2012 on 16:31 Svara

    Jag heter Sandra, 22 år, och har läst din blogg sen någon gång under graviditeten, tror det var ett par månader innan Elion föddes. Bor i falkenberg (så låt någon annan få skalen, jag har så nära ändå;) och jag läser till sjuksköterska, färdig i januari. Känns nästan som att man känner dig efter dessa åren, min sambo tycker nog också det med tanke på att jag alltid berättar om Elion gjort något roligt eller gulligt eller att ni var på gekås igår:P Tack för all trevlig läsning:)

  51. Sofia 2 april, 2012 on 16:37 Svara

    Hej!

    Jag heter Sofia, är 24 år och bor i Göteborg med min sambo. Vi har varit tillsammans i snart 6 år och förlovade i snart 1. Jag har nyligen tagit en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap.

    Jag har bara kommenterat hos dig några enstaka ggr förut, men däremot har jag följt din blogg i stort sett varje dag sedan våren precis innan ert bröllop. Så det är ju ett tag nu 🙂 Älskar din blogg och blir alltid glad av att läsa den!

    Kram från Sofia

  52. Helena 2 april, 2012 on 16:43 Svara

    Hej Evelina,

    kul att du vill veta mer om oss läsare! Jag har nog läst din blogg från någonstans innan ni förlovade er tror jag. Har troget hängt med sen dess då jag tycker du skriver väldigt ärligt och intressant. Tyckte dessutom att det var väldigt kul när ni skulle gifta er och när ni var gravida, alla förberedelser och tankar är nyttiga att ta del av. Sen gjorde min släkting din ring och det tyckte jag var väldigt roligt!

    Så vem är jag som läser? Jag heter Helena, fyller 24 år i sommar och är ursprungligen från Linköping. Bor just nu i centrala Stockholm. Har precis träffat min underbara pojkvän, känns verkligen rätt efter alla turer med misslyckade dejter och förhållanden. Jobbar som projektledare inom offentlig upphandling och är väldigt stolt över att ha kommit så långt i karriären trots min ringa ålder.

    Jag bor själv men är mycket hos pojkvännen min eller hos min bästa kompis. Brukar säga att jag bor på tre ställen, hemma hos mig, hos min kompis (där jag har eget rum) och hos min pojkvän. Går i drömmar om att skaffa hund. Annars spenderar jag min fritid med matlagning, stallet (är medryttare på en islandshäst som heter Kjalar), fotar, skissar osv. Bloggar gör jag också då jag har ett stort behov av att skriva av mig.

    Nu när våren är på intåg är jag extra glad eftersom att sol och värme är något som ger mig otroligt mycket energi. I skrivande stund ligger jag hemma, lite halvt febrig vilket inte känns så där superkul men har tyvärr fått sämre immunförsvar sen jag fick astma och allergi för 2 år sen. Nu är jag allergisk mot både hund och katt vilket gör mig ont eftersom jag älskar djur så himla mycket.

    Det var nog om mig, blev inte bara ett par rader utan ganska många.

    Fortsätt med ditt bloggande Evelina, du är en inspirationskälla för många!

    Kram på dig!

  53. Paula 2 april, 2012 on 16:44 Svara

    Paula, 26 år. Läst din blogg sedan du blev gravid. Då fick jag missfall själv men nu om 2 veckor väntar vi första barnet!! 🙂 Sjukt häftigt. Jag brukar hämta inspiration från din blogg från ditt glada humör och inredningstips. Kan skriva miljoner saker om mig men..kan räcka med att jag älskar film, har två hundar, shoppinggalen, drömmer om att resa tillbaka till Hawaii nån dag och är dessutom världens pasta lover. 🙂

  54. cecilia 2 april, 2012 on 16:47 Svara

    Cecilia, är 24 år gammal och har världens finaste sambo/pojkvän. Vi har varit tillsammans i 7 år (förlovade i 6år) och vi bor i en lägenhet i en storstad. Vi har inga barn än. Antar att dom flesta kallar mig för hemmafru då jag älskar att spendera tiden hemma med min familj. Jag är kreativ och utåtriktad, har ett stort intresse för inredning, gillar att baka och laga mat, spenderar även en stor del framför tv:n och kollar på alla tänkbara tv-serier & filmer. Jobbar som administratör men drömmer om att utbilda mig till SO-lärare för högstadiet.

    Började läsa din blogg när du nyligen hade berättat på bloggen att du va gravid. Hittade din blogg av en slump, gillade dig och bloggen jättemycket, och fortsatte läsa tills för ca 1-1½ år sedan. Då blev det för mycket träning (som jag ansåg inte va av hälsosam typ) i bloggen för min del och sättet som du skrev på förändrades. Jag kände att bloggen va inte jordnära, varm och härlig längre med en sund syn på livet. Men jag respekterade att det va din blogg och där gör du som du vill, så därför slutade jag läsa. Men hittade tillbaka till dig för ca 1 månad sedan, upptäckte att den åter blivit en härlig blogg med en sund syn på livet. Läser åter igen varje dag om dig, din familj och era äventyr.

  55. Sandra o Melwin 2 april, 2012 on 16:47 Svara

    Hej!
    Sandra heter jag, fyller 24 år i sommar och har en son på 15 månader. =) Vi kommer från Eskilstuna. Jag har följt dig sen innan du vart gravid men kommer inte riktigt ihåg när jag började läsa. Tiden går så fort. 😉
    Är jätte dålig på att kommentera inlägg för att det är så lätt att misstolkas när man kommenterar. Just för att bloggare får så mycket påhopp, det är svårt att veta i vilken ”ton” man menar något. Vet inte riktigt hur jag ska förklara. =) Kort och gott vill jag ingen något illa bara läsa och hänga med i andras värld för en stund om dagen, då är det lättast om man inte kommenterar. 😉 Men ska försöka bli bättre. 😉
    Ha en härlig påskvecka!

  56. Anna 2 april, 2012 on 16:49 Svara

    Hamnade på din blogg av en slump några dagar innan Elion föddes, och sen dess har jag varit fast. Jag är en tjej på snart 25 år och bor straxt utanför Härnösand tillsammans med min sambo och katten Aslan. Jag jobbar som fotograf men har planer på att börja plugga till förskolelärare istället då barn är bland det bästa jag vet. Annars så älskar jag djur, ridning och att umgås med mina vänner. Historia och musik är ämnen som ligger mig varmt om hjärtat också precis som Star Trek.Hoppas ni får en trevlig påsk!
    mvh
    Anna

  57. TC 2 april, 2012 on 16:51 Svara

    Hehe skrev ganska nyss om i min blogg att jag tycker det är ganska svårt att skriva om sig själv. Jag har förövrigt läst din blogg ganska länge,nästan sen början.. Men är inte den som kommenterar så mycket =) Eller jo, jag skrev lite om tatueringar till dig för ett tag sen =) Tatuerar inte själv men är uppvuxen med det.. Så därför jag vet lite om de. Man skulle ju kanske tycka att jag då skulle vara jätte tatuerad men har bara två små =) Pluggar inredning och design och bor i göteborg =) =) Haha och nu tycker jag nästan att det börjar kännas jobbigt att skriva.. Underligt de där. Så då kanske du förstår att peronligtbrev inte är min starka sida hehe.. Inredning och konst är iaf två stora favoriter, förutom min sambo =) Önska dock att jag hade mer tid till att måla tavlor. Så kanske bäst att jag återgår till tavlan jag började på nyss nu när jag har lyxen att ha påsklov =) Ha det så jätte fint =)

  58. Elin 2 april, 2012 on 16:52 Svara

    Hej

    Jag heter Elin och är 25 år (blir 26 i år), läser till undersköterska! Jag har läst din blogg sen Elion var någon månad bara så det är några år! Jag tycker du skriver en sån bra blandning om allt1 jag gillar det du skriver och allt ni gör m.m! 🙂

    Sjalen är riktigt fin! Jag är en sjaloman precis som du, älskar sjalar och dras till dom så fort jag går in i en klädaffär, så det skulle vara extra kul att få en som är från Ullared dessutom! 🙂

  59. Elin 2 april, 2012 on 16:54 Svara

    Jag har ju läst din blogg så länge du skrivit och det har varit trevligt att läsa genom alla saker du upplevt, bröllopsplanering, graviditet, Elion och flyttar 🙂 Minns att du brukade läsa min blogg förr i tiden med, men det kanske inte du kommer ihåg längre 🙂 Elin, 22 år, Malmö (tidigare Motala och sen Kalmar), bor med sambo och två katter.

    Kramar!

  60. Jenny 2 april, 2012 on 16:55 Svara

    Hej Evelina,

    Jag heter Jenny och jobbar som jurist i Stockholm. Fyller 27 år nästa vecka, vet inte om jag har åldersnoja eller om jag bara faktiskt tycker att det är skönt att bli äldre och klokare (?!) 😉 Med anledning av min födelsedag – fredagen den 13:e f.ö. – tycker jag att jag gör mig välförtjänt av den fina sjalen med mitt favoritlands (förutom Sverige!) flagga 🙂

    Jag började följa din blogg när jag pluggade i Leeds 2009, då hade även jag en blogg (tvaterminerileed.blogg.se) som du så snällt lämnade kommentarer i 🙂 Jag hade hemlängtan och fann ngn sorts tröst i att läsa din blogg. Jag grät när jag läste om hur älskad Elion var redan när han låg i magen och ännu fler tårar kom när han föddes. Så fint! Jag inspireras av din bra smak vad gäller kläder, hår (du är sååå snygg som blondin!), inredning, träning, ja det mesta faktiskt 😉

    Liksom du är jag en shopaholic, tycker familjen är viktigast, men vill också kunna göra karriär. På fritiden tycker jag om att vara med mina raringar till katter – Babes och Dobby – och min sambo, leka med mina fina systerdöttrar, vara i stallet och rida, gå på bio, prata om Livet med mina kompisar, titta på bio, mysslappa i soffan, läsa böcker och allt annat som sätter guldkant på tillvaron.

    Varmaste vårhälsningar
    Kram
    J

  61. storasyrran 2 april, 2012 on 17:00 Svara

    Jag är en snart 29-årig tjej som bloggat lika länge som du! Jag har följt din blogg ungefär sen Elion kom, alltså några år! Tillsammans med min sambo Tobias har jag två barn, Thea 3,5 år och Noah 1,5 år.

    Jag har precis börjat jobba igen efter mammaledighet. Jag är lärare och just nu har jag fullt upp med en 2:a på lågstadiet!

    På fritiden älskar jag att vara med min familj, träffa vänner, shoppa och blogga!
    Ha det bra!
    Anna

  62. Madde 2 april, 2012 on 17:00 Svara

    Åh vilka fina fynd på gekås men så gillar jag ju mkt vitt som du:) jag heter Madelen och jag jobbar som operatör på Liljeholmens stearinfabrik, riktigt kul att tillverka ljus vill jag lova:) bor i radhus med min sambo och våra två söner, Filip som fyller 2 år 2 maj och våran lille stjärngosse Felix som blir 4 mån nu 13 april. Jag brinner för hus och hem och jag älskar inredning, att sälja och köpa nytt och förnya. Älskar min familj och vi umgås mycke med nära och kära. Jag började läsa fin blogg precis när du fått Elion och har varit en trogen läsare sedan dess. Finns inte nån som gör en så glad som du när du sprudlar med energi i din blogg. Kram till dig och din fina familj:)

  63. Josefine 2 april, 2012 on 17:02 Svara

    Hej! jag som är en av alla dina läsare är en tjej på 22 år som pluggar till förskolelärare på Stockholms Universitet, bor en bit norr om sthlm på världens bästa ö ;)Det är så roligt att följa ditt spännande liv och du inspirerar mig med massor. Via dig får jag en inblick i hur föräldrar till barn vill bli bemötta när de kommer till förskolan. Hoppas du har en fin dag!

  64. Anna 2 april, 2012 on 17:07 Svara

    Halloj Evelina! Självklart kan jag berätta lite om mig själv, jag vet ju trots allt en hel del om dig (efter de tre åren jag följt dig) trots att vi aldrig träffats.. fast vi aldrig någonsin har träffats.

    Jag är en 18 årig tjej, bor i en liten stad i Södermanland tillsammans med min mamma och pappa. Jag har två bröder som inte bor hemma längre utan i Huskvarna och Norrköping. Hela familjen kommer i grund och botten från Göteborg där vi även är VÄLDIGT ofta och hälsar på släkt och vänner, har även ett sommarhus på västkusten.
    Jag går Hotell och Turism-programmet, då jag ÄLSKAR att träffa människor och resa och är en väldigt social och positiv tjej. Jag är totalförälskad i min pojkvän, vi har varit ett par i 13 månader och vi lever nästintill tillsammans då vi sover med varandra VARJE natt… det är liksom ett undantag då vi inte sover med varandra. Jag älskar mysiga hemmakvällar men när jag var ”yngre” (dvs innan pojkvän) var jag en riktig partypingla, nu går jag bara ut någon gång ibland. Barn är något jag tycker om otroligt mycket, vill gärna ha barn i ung ålder.. men jobb och ekonomi ska vara ordnat först. Jag tycker om stabilitet men testar mer än gärna mina vingar.

    Det var lite om mig, hoppas du fått lika positiv bild av mig som jag har av dig.
    KRAM!

  65. Marlene 2 april, 2012 on 17:11 Svara

    Marlene, 24 år, två barn – pojke 3½ och en flicka som fyller 1 år på söndag! Bor tillsammans med min sambo/barnens pappa i ett litet radhus som vi hyr i Umeå 🙂 Har följt din blogg sedan du blev gravid och kan inte sluta! Känner mig så inspirerad till att leta efter ett nytt jobb nu efter min föräldraledighet, tack för det!! 🙂

  66. Liselotte 2 april, 2012 on 17:13 Svara

    Liselotte heter jag, jag brukar kommentera här lite då och då ;). Jag började läsa din blogg i samband med ditt bröllop.

    Jag bor några mil utanför Göteborg med maken och sonen Isac som fyller två i augusti. Jobbar i telekombranschen. Jag älskar att skriva, fotografera och leka i PS! Är också en riktig Blogaddict – vet inte hur många bloggar jag läser varje dag. Älskar bloggar!

    Det var lite om mig, kram!

  67. Vibeke 2 april, 2012 on 17:15 Svara

    Hej jag har föjlt din blogg i några år nu & vi var gravida samtidigt jag fick en flicka den 13mars 2010 så hon är lite mer än 2 år nu =) jag är nyss fyllda 38år & är gift har 4 st barn bor i Umeå ..min minsta flickan är 2 år ,en flicka på snart 15år & en son på snart 19år & en son på snart 23 år …
    Tyvärr har jag blivit en av dom som fått biverningar av svin influensa vaccinet :(( det har gjort mej förlamad i armar & ben ,(tappat känseln )& massa olika symtomer..& läkarna vet inte hur länge jag har kvar det kan vara allt från en timme till 50 år ….
    så det är rätt tufft i vardagen som du kanske förstår !!
    Det som gör mej glad är min underbara familj & att läsa din blogg ,tycker den är bra & du kommer med mycket tips osv ..du hjälpte även mej att köpa tunikor för ett tag sedan via ditt jobb =) Tusen tack.jag har ju svårt att gå ut & handla själv så för min del blir de bara internet shopping !!!
    Att vinna sjalen skulle vara kul ,specielt eftersom jag själv inte kan åka ut & handla !!!
    ja nu fick du några rader om mitt liv & situation … fortsätt blogga som du gör & stor kram på dej //Vibeke

  68. maarit 2 april, 2012 on 17:17 Svara

    hejsan, jag heter maarit, ar 31 i maj. mamma till underbara charlie 2 ar och theodore 1 ar. bor i schweiz, ar gift med en englandare…..
    jag laser ett par svenska bloggar sa att man hanger med lite grann….. = ) och inte glommer bort spraket = )!
    jag borjade lasa din blogg for att charlie ar ocksa fodd i nov ett par dagar efter elion!!
    ha en skön mandag och tack for bloggen = )!
    kram maarit

  69. Malin 2 april, 2012 on 17:20 Svara

    Hej!

    Jag är en tjej på 25 år som är bosatt i göteborg. Arbetar som förskollärare men är just nu hemma mammaledig och njuter av min lilla son Lion som fyller 1 månad idag!

    Är dålig på att sitta vid datorn, men kikar in här då och då, tycker du har en mysig blogg man blir glad av!

    Kram!

  70. Anna 2 april, 2012 on 17:22 Svara

    Åh, det känns nästan märkligt att presentera sig, men det blir kul! Anna, 26 år , är från norra Skåne, bor och jobbar i Stockholm som Teckenspråkstolk, drömmer om en liten hästgård i Norrland. Den där gården skulle göra mig otroligt glad! Vad som gör mig ännu gladare är att jobba som tolk, alla dessa människor jag träffar, livsöden, historier och vackra minnen. Mellan mina jobb följer jag en del bloggar via mobilen då restiden ibland känns lite ensam, så att kika in här varje dag känns som att prata med en fin vän, trots att jag väldig sällan skriver något.
    Grattis till nya jobbet!
    Ha en härlig måndag!
    Kram Anna

  71. Elin 2 april, 2012 on 17:30 Svara

    Jag har nog följt din blogg i några år nu och jag tittar på den flera ggr om dagen 🙂 Heter som du ser Elin, är 24 år och jobbar som grafisk formgivare på Scoretts Huvudkontor. Vi letar hus som fasen och letar inspiration lite överallt och din blogg klickar jag som sagt ofta in på 🙂

    Ha en mysig kväll!!

  72. Carro 2 april, 2012 on 17:40 Svara

    Caroline heter jag, 27 år sambo och bor en bit utanför Sundsvall på landet. Vi har en stor gård med sjö tomt, håller på att renovera som tokar ett av husen. På gården finns höns och katter. Vi har en dotter som heter Engla som snart bli 5 år + en fosterflicka på heltid som heter Linnéa och snart blir 13, vi jobbar även som stödfamilj åt en 18 årig tjej 🙂 jag är tjänstledig från mitt jobb för jag studerar idag heltid till beteendevetare och min dröm är att bli kurator 😀 ja lite av mig och min familj! Roligt att läsa din blogg och ni är en sån fin familj!!! ha en underbar dag!!!! KRAM

  73. Emma 2 april, 2012 on 17:41 Svara

    Vem är denna Emma?

    Jag är snart 24 år och mamma till snart 6 månader gamla Hugo. Vi bor med min 10 år äldre sambo Henrik i Simrishamn nere i Skåne. I familjen ingår även två katter som stökar ner och busar dygnet runt. Jag är utbildad reseledare och busschaufför, men just nu mammaledig. Skulle vilja vara mammaledig hela livet, iaf känns det så nu 🙂 Jag älskar att spendera pengar, så shoppa är ngt jag gör mkt, både till mig själv, hemmet och inte minst till lillskrutt.

    Började nog läsa din blogg ungefär i samband med att Hugo föddes och följer den dagligen. Tycker det är så härligt att se allt fint du shoppar, hur roligt din lillprins har det och hur rosa och fluffig din vardag är! Det är härligt att följa din vardag, både i medgångar och motgångar!

    Kram!

  74. Helen 2 april, 2012 on 17:46 Svara

    Jag är en norrlandstös som förvirrat sig ner i Sveriges ända Chicago. Malmö… Snart 43, sambo sedan 14år. Inga barn men däremot hund som vi gemensamt med min sambos föräldrar. Jobbar som kulvertförsäljare på sjukhuset.
    Jag började läsa din blogg för 2år sedan. Roligt att följa med och se hur din son Eilon utvecklas

  75. Sandra 2 april, 2012 on 17:46 Svara

    Jag är en 29 årig mamma till en liten envis ettåring som heter Minna. Är just nu mammaledig fram till juli då jag kommer att gå tillbaka till mitt jobb som sjuksköterska. Bor tillsammans med min sambo Jens, vi letar efter vårt drömboende med ljus och lykta. Det som förgyller mitt liv är såklart min lilla dotter, helt ofattbart att man kan älska någon så mycket!!! Är nästan lite skrämmande! Fin blogg läser den dagligen!! Med vänlig hälsning, Sandra

  76. Caroline 2 april, 2012 on 17:58 Svara

    Jag har ingen som helst längtan efter en sjal, eftersom det där med att vara moderiktig inte riktigt ligger för mig. 😉 Men dela med mig av mig själv kan jag ju såklart göra ändå!

    Jag fyller 29 år i maj, bor i södra norrland och delar livet med min sambo och våra två katter i en liten lägenhet medan vi sparar pengar till hus och drömmer om livet som förhoppningsvis) ska komma. Jag började läsa din blogg när du hade Elion i magen, till stor del eftersom min barnlängtan började bli stark och jag var nyfiken på hur man kunde uppleva graviditet och att få barn. Ett år senare så började vi försöka… men har fortfarande inte lyckats och sökt hjälp för det. Vi har tydligen ganska bra odds för att lyckas, men hoppet minskar ju med tiden, så det är en bergodalbana det där. Att äta hormoner och samtidigt ”försöka släppa det” och inte tänka på det och inte vilja så mycket är en svår balansgång. Typ omöjlig. ;-P

    Älskar att läsa din blogg och följa dig medan du lever det familjeliv som jag drömmer om! =) Att få skaffa familj och kunna ge den där tryggheten och villkorslösa kärleken som jag själv aldrig fick är det som känns som meningen med mitt liv. Därför ger din blogg så mycket till mig. Jag blir glad av att läsa om er vardag och de känslor som du upplever, positiva såväl som negativa, och drömma om att en vacker dag också få befinna mig i den sitsen. 😉

  77. Haha, inte ofta man skriver om sig själv i kommentarsfältet 😉
    Jag började läsa din blogg för ca 2 år sen och sen dess kikar jag in iaf en gång om dagen.
    Själv är jag en 32-årig mamma till tre på jorden och en ängel i himlen. Vi har fått kämpa hårt för att få barn, hela 9 ivf. Men nu är vi en komplett familj!! Jag är mammaledig nu med minstingen och jag älskar det. Det e ju sååå härligt att få vara hemma med barnen och bara njuta av småbarnstiden. Annars jobbar jag som admin på ett stort svenskt tele-internet-tvbolag. Jag bloggar själv och tycker det är hur kul som helst. Dessutom ska jag snart gifta mig. 14 april kommer klockorna slå för oss. Så då o då letar jag upp dina gamla bröllopsinlägg 😉

  78. Jennifer på Fashioncut 2 april, 2012 on 18:12 Svara

    Här var det många kommentarer redan, jaa hur ska man beskriva sig själv.
    Jag är en tjej inne på mitt sista tonår. Började följa dina blogg i slutet av din graviditet med Elion, lite avundsjuk på dig då men det övergick snabbt till att vara nöjd med att få kika in i era liv istället för att göra en omställning i mitt eget 😉
    Har och håller på med högskolevalet och ska alltså bestämma mig för vad jag vill jobba med resten av mitt liv typ ^^ Nej men ett stort val är det ju i alla fall, följer din blogg för att det är en trevlig stund på dagen att få läsa hur din/er dag har varit och att få en inblick i livet som småbarnsfamilj eftersom det förmodligen kommer vara jag som har det med om några år 😉 Men först och främst är det en stunds paus i pluggandet och mitt egna bloggande just nu.

  79. Caroline 2 april, 2012 on 18:14 Svara

    Hej Evelina! Roligt att du vill veta lite mer om oss. Jag har följt din blogg sen du väntade Elion, då min bebis längtan var enorm och jag blev helt fast för din blogg då den är så mysig. Som sagt, jag börja följa din blogg då jag själv ville ha barn men det inte gick nåt vidare, tre missfall på tre år. Men för någon månad sen skrev jag till dig och frågade om nupp/kub-test. Kan meddela att allt har gått väldigt bra och att vi nu är i 6 månaden. Vidare så heter jag Caroline och är 24 år och bor i Växjö. Jag studerar även till förskollärare på Universitetet här och på min fritid tycker jag om att umgås med ära och kära. Jag värdar även på friskis & svettis familjegympa, dock inte för tillfället. Jag har även ett stort intresse för djur och natur. Älskar att vara ute. Kramar C

  80. cicci 2 april, 2012 on 18:14 Svara

    Hej! Har läst din blogg ganska länge nu. Bor i Norrköping tillsammans med min man och vår son Hugo 1,5 år. Här pluggar jag till lärare och är klar till sommaren. Snart flyttar vi till strängnäs där vårt nybyggda hus väntar 🙂 Tack för allt du delar med dig i er vardag! 🙂

  81. Lisa 2 april, 2012 on 18:22 Svara

    Hej!
    Jag har läst din blogg ett tag nu och gillar den verkligen, den gör mig glad och ger energi! 🙂 Jag själv är en 25-årig tjej som just nu bor i Umeå där jag pluggar, men kommer från en by i Norrbotten och flyttar snart till Luleå för att fortsätta studierna. Jag älskar min familj, att leka med syskonbarnen är något av det bästa jag vet! Älskar vårvintern hemma i Norrbotten med slalom, skoter, fiske och sol! 🙂 Tack för en toppenblogg!

  82. Sabina 2 april, 2012 on 18:30 Svara

    Sabina heter jag. Är 24 år och bor tillsammans med min sambo i Uppsala. Efter lite mer än sju år tillsammans har vi äntligen köpt huset vi länge väntat skulle dyka upp. Än så länge har vi inga barn, men det ska nog inte dröja allt för länge hoppas jag! 🙂 Jag tog examen i januari i år och jobbar numera som sjuksköterska på en neurokirurgisk avdelning på Akademiska i Uppsala. Jag älskar att följa din blogg och få en liten glimt av alla era äventyr och framtidsplaner! Jag har tittat in här i princip varenda dag ända sedan du var gravid med Elion och mig blir du inte av med i första taget! 😉 Fortsätta så här Evelina, du förgyller mångas liv med din glädje och fantastiska utstrålning!
    Många kramar till dig och din familj.

  83. Lina 2 april, 2012 on 18:31 Svara

    Hej…Heter Lina snart 34år, gift m A som jag hängt ihop med i snart 10år & vi har 2 vilda tjejer på 2 & 4 år! Flyttar i dagarna från STHLM till Gotland! Längtar ihjäääl mig nu! Har sagt upp mig från mitt heltidsjobb sen 11år tillbaka & är arbetssökande på Gotland. Men har i dagarna fått ett sommarvikariat så i sommar är jag inte sysslolös iaf. Ska bli sååå skönt & härligt att flytta till landet från storstadshetsen.

    Har hängt med din blogg ett bra tag nu. Tror jag började läsa när du va 6-7mån gravid. Tack för en bra blogg!

  84. Malin 2 april, 2012 on 18:34 Svara

    Malin heter jag. 28 år. Bor i Uppsala tillsammans med min pojkvän som jag träffade när jag var 19 och vår underbara golden retriever som vi köpte tillsammans när jag var 21 år.. Jag jobbar som redovisningsekonom och har examen från universitetet. Väntar nu vårt första barn till hösten <3!! 🙂 Har läst din blogg länge, men kommenterat enbart ngra få gånger.

  85. Mizzu 2 april, 2012 on 18:47 Svara

    hej! 😀 Heter Maria är 30 år, nygift sen januari, har en dotter på 2½ och en liten krabat i magen <3 Är utbildad röntgenskötare, men arbetar inom hemvården. Vi har även 3 norska gråhundar pch 2 innekatter. Började läsa din blogg när du planerade för ditt bröllop =)

  86. Linda 2 april, 2012 on 18:49 Svara

    Hej! Linda heter jag, är 28 och kommer från Kiruna. Jag minns att jag började läsa din blogg när du höll på att planera ditt bröllop. Minns dock inte hur jag hittade till din blogg, men jag fastnade tydligen rejält 🙂 Jag har en son som heter Elliot, han är drygt 1,5 månad yngre än Elion. Jag bor med min sambo, Elliot och hunden Millie i lägenhet men drömmer om hus! Jag har varit arbetslös sen i höstas men idag fick jag faktiskt ett roligt samtal där de erbjöd mig jobb. Så snart ska jag bli sprängämnesarbetare (!), har aldrig gjort ngt liknande så det ska bli spännande 🙂 Är så himla glad över jobbet även om det bara är en visstidsanställning än så länge 🙂 Älskar din blogg och kikar in flera ggr per dag, du är grym på att inspirera andra och din inredningsstil är likadan som min och det gör ju inte läsandet sämre direkt 🙂 Stort tack för en superbra blogg!

  87. Emelie 2 april, 2012 on 18:49 Svara

    Hejsan.

    Emelie heter jag och fyllde 27 år i mars.
    Jag är mamma till Linnéa 5 år och Felicia 3,5 år.
    Gift sedan juni 2011.
    Jag arbetar som barnskötare på heltid sedan jag avslutade min utbildning hösten 2011.

    Jag tycker mycket om din blogg och läser den varje dag. Jag har nog lämnat någon kommentar någon gång 🙂

  88. lollo andersson 2 april, 2012 on 18:50 Svara

    Lollo heter jag eller ne där ljög ja ju, louise heter jag men alla jag känner säger lollo.
    jag är 22 år o bor i lilla vimmerby med min sambo o våran son sixten snart 2 år. jag drömmer om att jobba som fotograf en dag, då jag älskar kameran, man kan säga att det är mitt andra barn. hihi.
    jag började följa dig för typ 3 år sen tror jag, jag gillade allt på din blogg, o sen när du skrev om graviditeten blev man ju som fast man ville ju se vem som var där i magen, o efter ett tag när jag läst din blogg blev jag också gravid 🙂

    många kramar!

  89. Linnéa 2 april, 2012 on 18:50 Svara

    Hej!

    Jag klarar mig utan sjal (den är fin men jag tycker någon annan förtjänar den bättre!), men jag berättar gärna om mig själv (vem gör inte det ;))!

    Jag började läsa din blogg när Elion låg i din mage, av den anledningen att det var då jag började följa bloggar mer och mer rent generellt och fastnade för den härliga känslan din blogg innehar, samtidigt som du ändå skriver väldigt ärligt!

    Jag fyller 25 år i sommar och drömmer om att jobba som marknadsförare, men i dagsläget jobbar jag i en kundtjänst (B2B). Jag läste min kandidatexamen i England där jag tog examen 2010 och bor sedan dess i Göteborg med min sambo. I sommar bär det ut på äventyr igen, då till Australien i några månader, och sedan hamnar jag nog återigen i England (eller Stockholm, mina drömmar skenar åt alla håll och jag vill hinna med ALLT!).

  90. Emelie Berglund 2 april, 2012 on 19:02 Svara

    Emelie heter jag. 28 år och jobbar som sjuksköterska på en ortopedkirurgisk klinik. Jag är bonusmamma åt den sötaste lilla tjejen på jorden 🙂 Jag har varit med från den dagen hon föddes och jag är så glad att få vara en del av hennes liv. Den andra stora delen i mitt liv är min älskade sambo. Just nu så kämpar han på med att plugga. Det blir inte bättre av att han lyckats få panikångest och depression på köpet. Men han kämpar på och det går åt rätt håll. Det är det som just nu gör mig glad. Varje liten ljusglimt som jag kan se i hans ögon. För att jag själv ska orka med att vara den som drar in pengar och hålla hushållet i rullning så gömmer jag mig en stund och försvinner in i bloggarnas värld.. Din blogg har jag följt sedan strax innan ert bröllop.

  91. Amanda 2 april, 2012 on 19:05 Svara

    Hej Evelina!
    Amanda heter jag och fyllde nyss 22 år. Kommer från och bor i Halmstad. Jag började läsa din blogg när du och F skulle gifta er. Första gången jag var inne här föll jag pladask för din bröllopsplanering och har inte övergett dig sen dess! 😉 För några månader sen började jag jobba inom hemtjänsten och jag älskar det verkligen. Annars tycker jag om att shoppa, resa, umgås med vänner, träna och gå låååånga promenader med hög musik i öronen. Efter att ha varit ute och flängt i världen (har bl.a. bott i Norge och USA) vill jag nu ”lugna ner mig” och letar just nu efter min första egna lägenhet. Det riktigt kliar i fingrarna att få inreda den efter eget smak och tycke. Här är du en stor inspirationskälla med din ljusa inredning med mycket lyktor och ljus. Tusen, tusen, tuuuusen tack för din underbara blogg, en utav mina absoluta favoriter. Och du.. sjalen var ju superfin! 😉 Många kramar till dig!!

  92. SandraRönnfalk 2 april, 2012 on 19:08 Svara

    Hejsan!
    Jag är inne och kollar din blogg flera gånger om dagen och jag älskar att komma in här och läsa om precis allt du skriver om.

    Jag heter Sandra och i sommar blir jag 26 år. Jag är mamma till min lilla Ella som är 14 månader nu. Mina dagar spenderar jag nu med henne som mammaledig. Jag bor i ett litet rött torp tillsammans med sambo, dotter och vår lilla hund, Jack. Vi bor i ett litet samhälle som heter Gällstad och ligger i Västergötland.

    Jag jobbar på Vagabond och älskar skor !!!! 🙂

    Jag är familjekär, omtänksamm, inredningstokig & en riktigt tv-series nörd. Favoriten är desperate housewives.

    Just nu drömmer vi om hus och det kliar i inredningsfingrarna.

    Ha det bra 🙂

  93. Ia 2 april, 2012 on 19:14 Svara

    Jag har följt med dig i något år nu… Är så glad att det finns sådana som du som vill dela med dig av sitt liv i en blogg på det här viset. Jag blir så inspirerad och glad när jag klickar in här om kvällarna… Jag har fastnat på en hel del familjebloggar av den naturliga anledningen att jag själv har en underbar liten 4-åring, och försöker få ihop det där med jobb, familj, hus och allt annat roligt (och mindre roligt) som man vill försöka hinna med. Till yrket är jag medicinsk sekreterare och på fritiden är det oftast inredning, bra böcker och mode som fångar mitt intresse. Kram på dig och tack för en bra blogg!

  94. Anna tunare 2 april, 2012 on 19:14 Svara

    Hej! Jag heter Anna och bor i Borås, har precis fått en son som är 3 veckor gammal och har fått namnet Emil, jobbar som maskinoperatör & är 24 år i år. Bor i hus med fästman Jonas. Jag gillar att läsa bloggar som ger energi, som din blogg just gör! Började läsa din blogg för 2 år sedan då jag började få stark barnlängtan:-) KRAM!

  95. Johanna N 2 april, 2012 on 19:15 Svara

    Hej Evelina!
    Jag började läsa din blogg i slutet av din graviditet och har följt den sen dess. 🙂 Jag är en tjej på snart 25 år, bor i Norrland och jobbar på Ica. Bor i en trea med min blivande man, ja vi gifter oss i Augusti! 🙂 Så just nu är det mycket bröllopsplanering på schemat. Annars älskar jag att pyssla, gå på loppis,måla och gå långa promenader.

    Tack för en fantastisk blogg, helt klart min favorit! 🙂
    Kram

  96. Jeanette 2 april, 2012 on 19:18 Svara

    Jeanette, 28 år och bor i Malmö. Började läsa din blogg våren 2008 och har varit trogen sedan dess även om jag inte kommenterat så mycket. Just nu håller jag på att planera för fullt för bröllop i maj och en liten bebis i augusti. Tycker din blogg är supermysig och gillar din inredningsstil väldigt mycket 🙂

  97. Sofia 2 april, 2012 on 19:19 Svara

    Hej Evelina!
    Jag har följt din blogg sen strax innan du var gravid. Tror att jag ramlade in här genom blogg.se och sen var jag fast ;).
    Jag är lika gammal som dig, fyller 26 nu i påsk, och bor i en stockholmsförort tillsammans med min sambo. Är egentligen norrlänning men flyttade ner hit då sambon fick nytt jobb.
    Just nu är jag arbetssökande efter att ha hoppat av en utbildning som inte passade mig.
    Min fritid tas upp mycket av körkortspluggande men annars tycker jag om att träna, laga mat, resa samt inredning. Är ingen riktig partytjej utan är hellre hemma med nära och äter en god middag eller ser en bra film.
    Drömmer gör jag om att ha hus och trädgård så det har varit så roligt att följa er i det nya huset, självklart med en liten uns avundsjuka ;).
    Precis som dig är jag sjaloman och känner mig lite ”exposed” utan (speciellt nu då det fina vädret lyser med sin frånvaro).

    Tack för alla fina inlägg, träningspepp, filmtips och de glimtar man får från din vardag! Kram och trevlig kväll!

  98. Ulrika 2 april, 2012 on 19:19 Svara

    HejHej!
    Ulrika heter jag, alldeles snart 38 år gammal. Jag har följt din blogg sen dess att Elion var rätt så ny. Det var min syrra AnsoAnna som visade mig till dig:).
    Jag har tre barn, S på 9 år, M på 7 och Z som är 5,5 år. Jag lever själv med barnen sedan snart 4 år tillbaka.
    Jobbar ca 75% i en matvarubutik. Bor i en förort till Stockholm och där ligger även mitt jobb. Har inte så många intressen direkt men jag gillar verkligen kläder (vilket du kanske märkt då jag bloppat en del från dig:)).
    Ha det så bra!
    Kram

  99. Erica 2 april, 2012 on 19:21 Svara

    Hej Evelina!
    Vet inte om du minns mig, men jag bodde i Eksjö och vi träffades en gång i mataffären. Jag bloggade då (ericaskrypin.blogspot.com) men nu har hela mitt liv ändrats.
    Avbröt förlovningen och bor nu mera i Karlskrona. Här jobbar jag extra i vården och är passvärd på Friskis. Jag väntar på att få opereras då jag skakar i mina händer.. Då ser mitt liv ut nu och ja! Jag träffar en ny kille från Skåne!! Livet är så bra!! Kram erica

  100. Hanna 2 april, 2012 on 19:22 Svara

    Hejsan, förstår om du är nyfiken på oss;) Hanna heter jag och är mamma till Elina 3,5 år och Molly på snart 2 år. Jag har följt dig sedan du var gravid och brukar titta in varje dag när jag sitter på bussen till och från skolan;) brukar sällan lämna kommentarer eftersom jag kollar från iphonen då jag inte hinner sätta på datan så ofta som studerande småbarns mamma, men jag gillat ditt sätt att skriva, att du alltid är så positiv även om du inte hymlar med att det är tufft i bland;) ha en fin kväll kramar

  101. Isaks mamma 2 april, 2012 on 19:22 Svara

    Hittade din blogg just innan Elion föddes och har sedan dess följt er! Jag heter Ida och är 33 år, jag lever tillsammans med Kim och vi har en son som heter Isak som fyller 3 år i juni. Vi bor i Solna utanför Stockholm men hoppas väl att någon gång genom att spara och kanske vinna på lotto kunna flytta till ett radhus i någon trevlig förort till Stockholm.
    Jag arbetar som Fritidspedagog på en skola i innerstan, där trivs jag bra och det finns så många härliga barn som jag får träffa varje dag 🙂 .
    Jag älskar att resa och Greklands vackra öar lockar med sina härliga bad, goda mat och mysiga byar. Nästa sommar drar vi nog på en lång öluff, då har sonen blivit tillräckligt stor för att tycka det är spännande och kul. Sen är det ju ett perfekt sätt att fira sambon som fyller 40!
    Kram till dig och tack för en fin bloggupplevelse- varje dag!

  102. Pappa Jimmy 2 april, 2012 on 19:25 Svara

    Tror du vet ALLT om mig redan, jag skulle inte vilja vinna priset;)
    många kramar Jimmy

  103. Ann-Charlotte 2 april, 2012 on 19:28 Svara

    Jag är en 26 årig tjej från gbg , jobbar på 7-eleven men ska snart byta jobb. Jag har en egen blogg och bloggar om barn, kläder och min vardag. Jag blir glad av att vara med min familj och när jag hittar något till fyndpris. Haha :):) Kommer inte ihåg hur jag hittade hit. Tror jag var inne på bloggtoppen och kikade. Ha en fin kväll! Kram

  104. Sofie 2 april, 2012 on 19:30 Svara

    Och är kommer liiite om mig…
    Är en blivande 30 åring med rötterna på Öland men bor sedan dryga 7 år i skåne i en håla mellan Malmö o Lund 😉
    Är florist o floristlärare men för tillfället mammaledig till vårt andra barn. Har alltså Anton som är inne i sin suer duper trotsålder, 2,5 år och Ella som är dryga 4 månader. Har mannen hemma då o då pga hans jobb och en hund som för tillfället gör mitt liv lite extra jobbigt med två småbarn och dessutom ofta då jag är själv hemma o råddar detta 😉
    Hittade din blogg via en väns blogg och har därefter följt dig då du alltid är så glad och inspirerar med många saker som kläder o inredning!
    En liiiten bit av mig alltså 🙂

  105. Anna-Karin 2 april, 2012 on 19:33 Svara

    Hittade din blogg när du och jag var gravida samtidigt. Det skiljer ca en månad på våra killar. Dessvärre blir det många snabbtittar via mobilen nu för tiden och därför inte mycket chans till att kommentera. I vilket fall, Anna-Karin heter jag. Är 27år, gift med Josef och tillsammans har vi Lucas som blev två i december. I sommar beräknas han bli storebror, vilket är väldigt spännande. Vi bor för tillfället i Mölndal, Göteborg, men innan dess i Linköping; ryd 😉
    Läser ofta och gärna din blogg då du sprider mycket glädje via den. Och jag är mäkta imponerad över hur mycket vitt ni kan ha i ert hem, trots Elion. Här har vi en vit matte och några vit väggar, eller förlåt.. De är numer grå… =)
    Kram

  106. I 2 april, 2012 on 19:33 Svara

    27 årig mamma till en liten pigg 2-åring! Fick min son i vecka 31 så det har varit en lång resa dit vi är idag och än är den långt ifrån över! Dagarna består av jobb, och familje mys! Blir alltid så glad av att kika in här, även om dina dagar inte alltid är blå så är det alltid ett svagt ljus över dig osm lyser upp i mörkret! Kram!

  107. Pia 2 april, 2012 on 19:35 Svara

    Hej du 🙂

    Jag heter Pia, är 34 år och bor i Göteborg och har 2 söner och 1 katt 🙂
    Jag ramlade in på din sida för bara några månader sedan genom min söta vän Åse. Ni har ju träffats på mammablogg galan 🙂

    Stor KRAM

    Älskar din fina blogg och allt du fyller den med!

  108. Elin Perlebrant 2 april, 2012 on 19:35 Svara

    Hej!!
    Elin heter jag och bor i Stockholm! Jag har följt din blogg i två år och brukar inte skriva så värst mycket tyvärr. Har dock vunnit en utlottning av biljetter till underbara barnmässan.

    Som sagt jag heter Elin, har en son som föddes 09, därav hittade jag dig =) Och en dotter som är född 07. Vi bor tillsammans med min fästman och barnens pappa i en tre i förorten =) Jobbar just nu som barnskötare och vill plugga till förskolelärare. Jag har sökt en utbildning som ska börja i höst och hoppas verkligen att jag kommer in. Jag är 28 år och mycket lycklig med mitt liv =) Mina älskade barn, fästman och underbara vänner =)

    MÅste läsa från dig minst en gång om dagen =)

  109. Elin Perlebrant 2 april, 2012 on 19:36 Svara

    haha vad fel det ser ut =) alltså jag och barnens pappa som är min fästman bor ihop =) det är samma person =)

  110. Caroline 2 april, 2012 on 19:38 Svara

    22 år, jobbsökande för tillfället, har nyligen studerat klart på högskolan och fixat en examen, bor i en lägenhet med min sambo och våra katter, älskar att umgås med familj och vänner.

    Har läst din blogg sen du blev gravid därför att man blir glad av den, du har fina bilder och skriver jättebra 🙂

    Ha en trevlig påsk!

  111. Mariaa 2 april, 2012 on 19:46 Svara

    Hej Maria heter jag!! Är 32 år! Bor i Grästorp, mitt i västra götalands län!! Där bor jag tillsammans med min sambo och våra två söner Axel 4 år ( snart 5) och Hugo 2 år ( 3 i år) och våra två livliga katter Smirre och Berra!

    jag tror att jag har följt din blogg typ runt där du gifte dig, Eller före där, jag följde eran planering fram till eran stora dag och sen var jag fast, .

    Jobbar som resurs inom skolan, och tycker det är jättekul,

  112. Anna 2 april, 2012 on 19:50 Svara

    Halloj,

    Anna heter jag. 25 år (fyller tydligen år samma dag som dig såg jag i ett inlägg en bit ner!), jobbar med all möjlig administration på KTH. Hmm vad ska jag säga… är en konståkningstokig pojkbandsnörd som just nu håller på att planera bröllop med min älskade Simon (gifter oss på midsommardagen).

    Osäker på hur jag först hittade din blogg, tror jag bara ”snubblade” in på den men har läst den sen i somras någon gång =)

  113. Maria Karlsson 2 april, 2012 on 19:51 Svara

    Hej Evelina..=)
    Jag är en utav dem som har följt dig i ett par år, lite innan du blev gravid med Elion. Tyckte det var kul att följa din blogg då du blandade bebisprat med heminredning och stil. =)
    Lite efter så plussade även vi och då blev det än mer spännande att följa din blogg. Min son Elias blir 2 i Maj och jag tycker det är härligt och skönt att läsa om fler föräldrar som har en ”normal” vardag, med dvs bekymmer och puzzlande..:D Tycker du har en helt undarbar och härlig blogg.
    Om mig då..:) En 25 årig mamma i mina bästa år..;) Gift sedan snart 4 år med tonårskärleken och har hus tillsammans i en liten by, nära skog och hav.
    Älskar att fota och läsa, både bloggar och bäcker..=D Och älskar, älskar att umgås med familjen och vänner. Det är ett måste..:D

    Tack för en härlig, verklig blogg. .

    Kram Maria

  114. Emna 2 april, 2012 on 19:52 Svara

    Hej:)
    Emma heter jag och är 22 år. Bor mellan Vänern och Vättern med min sambo sen två år tillbaka. Har läst din blogg sen du var gravid med Elion. Vill själv ha en liten knodd, men där har vi delade meningar jag och min sambo 🙂 kikar in varje dag då din blogg gör mig glad 🙂
    Ha en trevlig kväll! Kram Emma

  115. Jennie- Mamma till Melker 2 april, 2012 on 19:55 Svara

    Jag har läst din blogg i strax över år nu, men läst ikapp mig längre bak i tiden än så 😉 Gillar din blogg eftersom den har en härlig blandning av familjelivet, shopping och inredning! 🙂

    Jag är 25 år, bor i Borlänge tillsammans med sambo, hund och en son som blir 1 år i maj.
    Är just nu mammaledig, men jobbar annars med barn och utvecklingsstörda.
    🙂

  116. Madeleine 2 april, 2012 on 19:56 Svara

    Hejsan jag har följt din blogg i flera år nu. Enda sen du/ni planerade erat bröllop. Jag är 29 år, kommer från lilla Mariannelund i Småland men bor sedan 4 år tillbaka i Gävle tillsammans med min fästman och våran son Mio 3 år. Alldeles snart (har bf om 10 dagar) hoppas jag även att lillebror tittar ut. Jag jobbar på en högstadieskola som elevassistent åt 3 elever och jag stormtrivs där!

  117. Katta 2 april, 2012 on 19:56 Svara

    Hej!
    Katrin heter jag, men kallas för Katta av många vänner. Är snart 27 år och bor i Bålsta mellan Uppsala-Stockholm. Har själv bloggat i många år, tror det är 7 år nu? Men var i November -09 tvungen att byta bloggadress av olika anledningar. Jobbar som vårdbiträde på ett äldreboende och har dumt nog alldeles för dyra intressen. Fotar en del och har nyligen gått en liten webbkurs för att lära mig mer samt att jag älskar att resa. Men med så få singel vänner så har jag inte många att resa med…
    Din blogg har jag läst i något år, men är usel på att skriva kommentarer. 🙂
    Kram!

  118. Amanda 2 april, 2012 on 19:59 Svara

    Vem är jag? Tvåbarnsmamma till två tjejer på 2 år och 6 månader, hundtokig – bor ihop med en rottweiler, en schäfer och en tollare, galet kär i maken sedan 8 år tillbaka. Gillar skog, plocka svamp, röra på mig, göra egna produkter av hemmaodlat, träna hund, dricka vin och pprata massvis!

    Jobbar vanligtvis på bolaget, så vintips är jag rätt bra på 😉

  119. Natalie 2 april, 2012 on 19:59 Svara

    Hej!
    Jag heter Natalie och är 27 år om endast 9 dagar, alltså 11 April. Sambo med M som också han fyller år i April, närmare bestämt två dagar efter mig. Även vår son är aprilbarn och har sin två-årsdag i slutet av månaden. Tur det inte är 1 april idag får då kunde man nästan tro att det var ett apilskämt 😉
    Vi har två katter här hemma, En svart perser/norsk skogkatt vid namn Minttu (detta är min katt) och en gul renrasig norsk skogkatt (som mest tyr sig till M)
    Jag jobbar inom logistik på en bussfabrik, men har lite fundaringar på att eventuellt söka jobb i nån klädaffär eller nått när köpcentrumet ska byggas.
    Vi är mitt uppe i husaffärer men huset vi vill ha håller kanske på att runna ut i sanden då vi inte fått sålt det hus vi redan har. Så just i denna stund ser det ut som att vi kanske kommer tillbringa sommaren i lägenhet, för då har jag räknat med att ha blivit av med huset.
    Nu vet jag inte riktigt vad jag ska berätta mer.
    Kan ju tillägga att jag följt din blogg sen nån gång strax efter att Elion föddes. Kan inte säga exakt när eftresom jag lusläste om din graviditet när jag hittade hit. Men sen dess så kommer jag tillbaka flera gånger om dagen då du och din fina familj är sånna glädjespridare!
    Massor av kramar!

  120. Mariah B 2 april, 2012 on 20:04 Svara

    Hej! Jag heter Mariah, är snart 27år.
    Jag har följt dig i bloggen sedan början av 2009.
    Jag bor tillsammans med min sambo Robert sedan snart 7år tillbaka (hjälp vad tiden går fort!!) i en liten lägenhet utanför Örebro. Här bor vi billigt å sparar pengar till vårt drömhus (som vi ännu inte hittat). Inga barn än, men tanken har nog slagit både mig och honom att det kanske snart vore dags? Vi får se vad som händer 🙂 Jag jobbar som löneadministratör och trivs jättebra med det. På fritiden tränar jag endel, min svägerska introducerade mig för Zumba för några år sedan, sen dess har jag varit fast! Har även lyckats tappa 12kg tack vare zumban och viktväktarna. 3kg till och jag har nått min målvikt, vilket känns otroligt skönt!

    Det var väl lite om mig 🙂

    Stor kram till dig!!

  121. Thiffy 2 april, 2012 on 20:05 Svara

    Är en 27 årig kvinna som jobbar som i försäkringsbranchen 🙂

    Driver tillsammans med min mamma ett shetlandsstuteri, men andra ord, jobbar jämt 😉

    Om du kommer i håg, så var det jag som frågade var du köpte den rosa sjalen (döskallar på och kom från Gina) jag skrev att du fått upp min aögon för det här med sjalar 🙂

    Kommenterar i princip alrigt, men läser här inne ofta, jag gillar din stil, både kläder och heminredning!

    Ha en fin kväll!

  122. johannabd 2 april, 2012 on 20:07 Svara

    Hej!
    Jag har läst din blogg sedan 2009. Och kanske lämnat…2 kommentarer? Skäms på mig! Så mycket som din blogg glädjer mig så tycker man ju att jag kunde lämna en kommentar då och då…
    Johanna heter jag iaf, jag är nyss fyllda 23 år och arbetar som barnskötare sedan 5 år tillbaka. Planerar att vidareutbilda mig till förskollärare inom en snar framtid. 🙂
    Jag bor i en förort till Stockholm och bor i en hyreslägenhet tillsammans med min sambo och min schäferhund 🙂
    Drömmer om ett hus, en fin bil och en liten bebis. Men får nog ta och vänta ett tag till 😉
    Kramar!

  123. Anna 2 april, 2012 on 20:08 Svara

    Hej Evelina!
    Anna heter jag och har följt din blogg sen du och Fredrik gifte er. Jag är 34år och bor på landet i Skåne med min man och vår son på 1½år. Jag arbetar som förskollärare med barn som är födda -08 & -09. Något som jag älskar att göra är att virka, visst höll väl du på med en vit filt? Älskar att titta in hos dig varje dag 🙂 Kram Anna

  124. Nina 2 april, 2012 on 20:08 Svara

    Hej Evelina! Klart man förstår att du vill veta lite om vilka som läser 🙂 Nina heter jag, är 27 år och bor i en liten stad i Småland. Har också precis köpt radhus med min sambo, visst är det underbart med eget 🙂 Jobbar som jeans ansvarig på en affär i stan sedan sju år tillbaka. Har förstått att du har haft lite problem med att hitta dom perfekta jeansen, så säg bara till om du vill ha tips 😉 På fritiden umgås jag mycket med min familj som betyder allt för mig. Annars blir det mycket pyssel hemma då inredning är ett stort intresse för mig. Min sambo börjar bli tokig på alla gardin byten 🙂 Skäms lite för att jag i te lämnat så många kommentarer, men du ska veta att jag älskar att läsa om dig och din familj, du verkar vara en jätte härlig tjej! Så tack för en bra blogg. Kram

  125. Lisabeth 2 april, 2012 on 20:09 Svara

    Hej Evelina!

    Din blogg är den första jag brukar kika in på om dagarna och jag gillar den så mycket!!! Kom in på din blogg i somras om jag inte minns fel, och har blivit fast 🙂

    Jag heter Lisabeth och är 24år. Pluggar till bagare- och konditor i Jönköping för tillfället och som du kanske förstår så är bakning ett stort intresse, även shopping och pyssla med hemmet. På veckorna bor jag hemma hos min syster & svåger i Jkpg för att kunna plugga och på helger och de dagar jag inte är i skolan bor jag i Skillingaryd, 4mil söder om jkpg, med min pojkvän Fredrik 😉

    mer om mig kan du läsa i min blogg…

  126. Marie 2 april, 2012 on 20:11 Svara

    Jag är 27 år och jobbar på gymnasielärare i Borås där jag bor med min kille. Jag är däremot inte från Borås från början utan från Småland, fyra mil från Gislaved. På fritien gillar jag att träna, umgås med min kille, vänner och familj. Jag tror att jag har följt din blogg i över tre år. Jag tror att det var strax efter att ni hade gift er. Kanske var du på blogg.se startsida. Jag minns inte riktigt, men sedan dess har jag kollat in här nästan varje dag. =) Jag är dålig på att kommentera men gör det lite då och då. Hoppas du haft en bra dag! Kram

  127. Kristin 2 april, 2012 on 20:13 Svara

    Ilsken kul ide!
    Jag är snart 24 år. Har en son som är 3veckor yngre än elion, född 091128. Jag har läst din blogg till och från ända sen 2007, då jag själv började blogga. Minns att du jobbade som assistent då ( om inte minnet sviker ;-)). Började följa dig slaviskt när du berättade att du var gravid och under min egen mammaledighet! Nu kikar jag in varje dag iaf 🙂
    Jag bloggar själv en del om mammalivet och tycker om glimtarna från vardagen som du delar med dig av 🙂
    Kram!

  128. hanna 2 april, 2012 on 20:16 Svara

    Hej Fina Evelina!
    Förstår att du undrar vilka vi läsare är.
    Jag kan inte minnas hur länge jag läst din blogg, bra länge iaf sedan innan du blev gravid med Elion iaf. Var otroligt skoj att följa din graviditet då jag sälv samtidigt gick i väntans tider!
    Vem är då jag? En tjej på 23 år vid namn Hanna bor i småland med min sambo Fredrik och våra två barn. Whiggo på 2,5 och Wilda 2,5 månad.Och katterna så klart=)

    Utöver familjen som största intresset är det även vännerna pyssel o härliga promenader! Har en pågående utbildning liggandes då den avbrutits av grav. men den skall så fort lilltejen blir lite större fortsättas så jag snart kan se mig som färdigutbildad undersköterska. Älskar att jobba med människor och vore ju toppen med en komplett utbildning!

    Så vården är där jag befinner mig i nuläget vad det gäller jobb, men vem vet? kanske blir det annat framöver 🙂

    Varma kramar till dig o de dina, o super tack för din helmysiga blogg och allt du delar!

  129. Sandra 2 april, 2012 on 20:22 Svara

    Jag heter Sandra, är 22 år och pluggar till jurist i Göteborg där jag även är uppväxt. Nu bor jag tillsammans med min pojkvän sedan ett år (prick på dagen!) tillbaka och vi är även nyförlovade sedan nyår =)
    Jag har följt din blogg jättelänge en bra bit innan bröllopet tror jag. Det är alltid den första blogg jag kollar in när jag slår på datorn och om jag har begränsat med tid, den enda jag läser på tex telefonen. Blir så himla glad och inspirerad av din blogg, då du inte är så mycket äldre än mig, men som har en annan situation i livet. Dessutom verkar du så glad och positiv, vilket får samma inverkan på mig =) Känns nästan som om vi känner varandra, men det är väl en bieffekt av att vara bloggberoende antar jag 😉 Tyvärr kommenterar jag inte så mycket, men det ska jag ändra på!
    I övrigt är jag ideellt engagerad, sitter i tre olika styrelser, har ett stort intresse för sport och då främst hockey, samt är en STOOR nagellacksnörd! Gillar att ta vara på de små sakerna i vardagen, har precis gått en ledarskapskurs som har förändrat min syn på mig själv, och som är bland det bästa jag gjort.

    Tack för att du är så inspirerande och är så engagerad i ditt bloggande!
    Kramar Sandra

  130. Sara 2 april, 2012 on 20:23 Svara

    Hej.
    Jag heter Sara, fyller 25 nu i maj. Bor med min sambo, och vi har tre underbra barn i åldrarna 5, 4 och 2 år. Så det är full rulle dag ut som dag in. :)’
    Din blogg är den första jag klickar in på när jag sätter mig vid datorn. Du skriverr så härligt, och det är så roligt att följa det ni gör om dagarna och om Elions utveckling. 🙂

  131. Marie 2 april, 2012 on 20:24 Svara

    Hej Evelina!
    Har följt med dej sedan din förra blogg, inför ert bröllop. Kikar in på din sida för inspiration och energi. Själv är jag en 28 årig tjej, bosatt i skåne. Har precis blivit sambo med allt vad det innebär. Så kul att följa dej i din vardag och du har även fått mej att hitta en hel del nya klädmärken som jag inte visste fanns.
    Stor kram

  132. Mary 2 april, 2012 on 20:26 Svara

    Hej Evelina!
    Har följt med dej sedan din förra blogg, inför ert bröllop. Kikar in på din sida för inspiration och energi. Själv är jag en 28 årig tjej, bosatt i skåne. Har precis blivit sambo med allt vad det innebär. Så kul att följa dej i din vardag.
    Stor kram

  133. Alexis 2 april, 2012 on 20:27 Svara

    Hej, underbar blogg! Varm, inspirerande, rolig och bara allmänt härlig skulle jag förklara din blogg som:) Har följt din blogg i iaf 2 år säkert mer i princip varje dag. Jag är 24, bor i Skåne med min sambo. Tack för att du sprider så positiv och härlig energi såå kul att följa din blogg!
    Kram till dig!

  134. Malin 2 april, 2012 on 20:28 Svara

    Jag heter Malin och är 26 år. Är skåning ända in i själen men bor i Karlstad. Flyttade hit för 6år sen för att plugga. Träffade min nuvarnde sambo då <3 nu jobbar jag på ett apotek, tränar för fullt på fritiden och har precis klarat av tjejklassikern.

    Har läst din blogg ett bra tag innan ert bröllop och älskar gå in här vaje dag.

  135. Hej!
    Linnéa heter jag. Är 25 år och mamma till Jamie som fyller 4 år i april och till lillasyster Julia som är snart blir 2,5 år. Jag är fru till min underbara man och vi bor i Malmö/Limhamn. Jag är utbildad undersköterska men ska studera vidare till Sjuksköterska för att sedan bli barnmorska!

    Jag hade älskat den där sjalen! =)
    Kram

  136. Elin 2 april, 2012 on 20:29 Svara

    Nu blir jag otroligt full i skratt 🙂 Såg Er nämligen på gekås igår och vad konstigt de va när man läst din blogg i flera år. . Dock tog jag inte mod till mig att säga hej:) Men jösses så söt han är eran lilla kille ! Påminner om våran lilla buse 🙂

    De komiska är att jag hade lagt ner exakt den sjalen ( inte din då:) i kundvagnen, men när vi väl kom hem så låg den inte i påsen och fanns inte med på kvittot 🙁 Så en sån skulle jag gärna vilja ha !

    Annars är jag en gift tjej på 30 år med två underbara ungar. En pojk som blir 3 i maj och en liten tjej som blir 1 i juli.. Min ögonstenar !
    Jobbar i klädbutik

  137. Tilda 2 april, 2012 on 20:30 Svara

    Hej Evelina, Läser din blogg flera gången i veckan och har gjort något år nu. Är en 21 årig tjej som bor i stockholm med min sambo som jag varit tillsammans med i 5 år. Jobbar på en förskola men vill väl börja plugga till hösten och göra något annat i förlängningen. Har längtat efter en egen familj men känner mig inte riktigt där ännu. Därför älskar jag att läsa din blogg och sukta mig själv på vad framtiden kan innebära (med barn,hus och katt) Sedan är du ju en sådan go person så man bara måste besöka din blogg. Många kramar till dig.

  138. Unni 2 april, 2012 on 20:31 Svara

    Javisst skal du få vite litt om meg;)
    Jeg er 36 år, lykkelig gift og sammen har vi en skjønn prins på 3 år. Er utdannet eiendomsmegler. Bor i Kristiansand i Norge.

    Er innom bloggen din så og si hver dag;)

  139. Ina 2 april, 2012 on 20:32 Svara

    Inbillar mig att du vet en del om mig men kan skriva lite ändå.
    Ina, 22 år, bosatt i Östersund men kommer från södra lappland (där jag har hjärtat fortfarande). Har sambo och hund, pluggar till gymnasielärare i engelska. Drömmer dock om att bli sångerska och skriva musik Jobbar på den saken 😉
    Har läst din blogg sen hösten 2008 då jag gick sista året på gymnasiet och behövde nåt att koppla av med när jag jobbade med projektarbetet. Haha. På den vägen är det.
    Kramar!

  140. Elin 2 april, 2012 on 20:34 Svara

    ..jobbar i klädbutiker och håller även på att starta eget tillsammans med familjen.

    Din blogg är inspirerande och du glädjer samt peppar många mammor och pappor med din energi !

  141. Linda N 2 april, 2012 on 20:36 Svara

    Hej Evelina!
    Har läst din blogg enda från din start, fem år sedan och detta e den enda blogg jag läst så länge, tröttnar annars på andras bloggar men ej din. Den blir aldrig tråkig!!

    Lite om mig då, 29 årig tjej som bor i Bålsta , ett par mil utanför Stockholm.. Bor där tillsammans med min blivande man( gifter oss i sommar efter 12 år tillsammans) och våra två underbara barn, Wilmer 4 snart 5 år och Maya 2 år!!!
    Bor i en gul villa i ett mysigt grönt bilfritt område!
    Jag genomgår nu en tuff tid i mitt liv då jag blivit utbränd( jobbar på förskola) och min kropp har kollapsat… Jag kämpar mig tillbaka för att snart få lite livskvalité och drömmen att få dansa bröllopsdans
    Med min man på
    Vår bröllopsdag och drömmer om att kunna springa å leka med mina barn igen,vilken inte går just nu med kroppen!
    Tack för att du orkar att driva en sån underbart varm och personlig blogg, så länge du bloggar så kommer jag vara en av dina läsare!!!

    Tack för att

  142. Jojo 2 april, 2012 on 20:40 Svara

    Hej! Johanna 32 år från uppsala. Har läst din blogg sedan precis innan ni gifte er. Jag letade bröllopsinspiration på nätet, och hamnade på din blogg. Bröllopet har inte blivit av ännu, men kommer stå 2013! Hr en dotter på 13 månader, älskar musik, och att fotografera…dock blir bloggen lidande när man har en lite vilde att ta h and om här hemma, fattar inte hur du kan uppdatera så mkt:) credd till dig!

  143. Jenny N 2 april, 2012 on 20:43 Svara

    Hej, Jenny heter jag. Har läst din blogg sedan jag läste en artikel om dig i en dagstidning. Har en son som är född samma dag som din och vi låg på samma neonatal samtidigt (vi hade lite mailkontakt om detta för något år sedan..) Är 30 + och gift och bor i nybyggt hus. Har flyttat från din nuvarande stad för något år sedan och bor nu längre söderut :-)Gillar din blogg!

  144. Camilla 2 april, 2012 on 20:48 Svara

    Hej Evelina.

    Ja några rader om mig.
    Ja bor i en 2:a för mig själv i en liten by och trivs rätt bra med det.
    Har bott här i snart 2 år och det blev väl så enbart för att mina föräldrar gick bort båda två med 19 dagars mellanrum Mamma i Januari och Pappa i Februari 2010.

    Min mamma blev ihjälkörd av ett rattfyllo och min pappa fick akut hjärtstopp. Jag och min syster gjorde hjärt/lungräddning på honom utan att lyckas och det tog dessutom över 45 minuter innan ambulansen ens kom fram 🙁

    Ush saknaden efter dom är så stor så ja vet inte vart ja ska ta vägen.

    Där kommer du in i bilden. Ja har följt din blogg i snart 2 år och jag ser dina fina inlägg om din söta familj och dina framgångar med nytt jobb och så vidare.

    Jag har själv precis fått nytt jobb, och det ska bli riktigt kul att få komma igång.

    Sen måste ja tillägga att jag har världens underbaraste syskon som finns där i vått och torrt. Utan dom hade ja aldrig klarat av detta <3

    Hoppas du kommer få ett fortsatt riktigt grymt bra år. Och STORT lycka till på ditt nya jobb.

    Kramar från Camilla.

  145. Felicia 2 april, 2012 on 20:50 Svara

    Hej! Är 20 år, och bor lite utanför Kalmar. Bor fortfarande ihop med mamma, pappa och lillebror, men en flytt ligger väl inte alltför långt fram i planerna 🙂 Bestämde mig för att börja plugga direkt efter studenten och har nu gått snart 2 terminer på lärarutbildningen, vilket jag inte ångrar en sekund. Yrket känns helt rätt och jag bara längtar tills jag är färdigutbildad så man kan börja jobba 🙂
    Jag har många intressen men det största jag har är helt klart hockey! Spelar det inte själv, men följer det väldigt mycket och är även skribent på två hockeysidor – vilket är lite ovanligt att tjejer är, det är därför det är så kul! 🙂

    Har läst din blogg ett tag nu och är inne varje dag! Du ger mig mycket inspiration i klädväg och inredning, fortsätt så! 🙂 Ha en fortsatt bra kväll!

  146. Rebecca - Mamma till Tove 2 april, 2012 on 20:51 Svara

    Jag är 27 år och bor i Linköping. Jag har följt din blogg ända sen 2007, när du och F bodde i lägenhetshuset precis bredvid vårat på Mårdtorpsgatan. Men det var inte förräns jag flyttade därifrån till en annan lägenhet som jag förstod att det var eran lägenhet 🙂

    Jag är bor varannan vecka tillsammans med min underbara dotter Tove, som snart är 2 år. Tiden går otroligt fort!

    Jag arbetar som ekonomiassistent på ett större företag i Norrköping, så det är pendling som gäller dagligen…

    Du är alltid så positiv, och det är skoj att följa er!

  147. Emma Davidsson 2 april, 2012 on 20:52 Svara

    Hej!
    Emma heter jag, 27 år. Började läsa din blogg när du var gravid och jag blev det med =D
    Arbetar som inköpsassistent och receptionist.
    När jag inte njuter av livet som mamma så är jag aktiv inom hundvärlden

  148. Petra 2 april, 2012 on 21:01 Svara

    Här har du en 31-årig smålänning som landat i sthlm. Jag började följa din blogg precis i början, tappade sen bort mig själv i en trasslig relation i några år och försvann då från sociala medier men livet har vänt och jag hittade även tillbaka till din oas :o)
    Härligt att man kan ta del av en annan människas vardag, precis som att man känner varandra fast man inte gör det :o)
    Hoppas få följa med på er fortsatta resa genom livet!

    Stor kram

  149. Maria 2 april, 2012 on 21:09 Svara

    Hej! Jag har läst din blogg ända sedan precis innan ni gifte er, hittade den när det var en bröllopsblogg. 🙂 Jag heter Maria, är 27 år och bor i Gävle. Är sjukgymnast och jobbar på sjukhuset här i stan. Är sambo med världens bästa och vi ska även gifta oss i sommar, 30 juni smäller det och det kommer bli helt underbart! På fritiden följer jag stadens lag, Brynäs i hockey och Gefle i fotboll, är en riktig sportnörd. Letar också hus för fullt och ser fram emot resten av livet! Din blogg är mysig och inspirerande att läsa och jag tycker om att vi får följa med i både med- och motgångar, för det är ju så livet är! Sådär, då fick du lite från mig! Kram

  150. Rebecca 2 april, 2012 on 21:09 Svara

    Godkväll! Rebecca heter jag, 26 år & bor i en liten by vid namn Grythyttan. Med min sambo Danel har vi vår lilla Charlie 10 månader. Jag har följt din blogg sen innan jul tycker den är mysig & gör mig glad & positiv. Kul med inspiration & nystarter som att byta jobb m.m. Hade gott & ta hand om Er 🙂

  151. Johanna 2 april, 2012 on 21:14 Svara

    Jag är en 24-årig student som faktiskt har följt din blogg ända sedan bröllopstiden 😉 Tycker den är mysig och härlig och kikar gärna in här när jag vill ha lite inredningsinspiration eller några glada ord! Apropå bröllopet undrar jag hur man kan göra för att se blogginläggen kring det? Försvann de i bloggflytten?

  152. Sanna 2 april, 2012 on 21:16 Svara

    Sanna heter jag. Är en glad och positiv tjej på 25 år som har följt din blogg sen bröllopsbloggen. Jag pluggar just nu försäkringar och är färdig i maj. 🙂 Bor i centrala Sthlm med sambo och hund.
    Jg är väldigt kreativ och älskar allt som har med färg och form att göra. På min fritid scrapbookar jag, virkar, målar, ritar, you name it. Allt kreativt 🙂 Jag har fortsatt att följa din blogg för att jag älskar ditt sätt att skriva, jag blir så glad! Dessutom har jag köpt lite kläder av dig via bloppis! Kram!

  153. Helena 2 april, 2012 on 21:16 Svara

    Hej Evelina med familj 🙂 tack för en super bra blogg jag heter Helena och är 27 år bor i Ystad tillsammans med min ”man” Kristoffer 30 år och vår underbara son Albin som är född 8 dec 2009. Jag börja läsa din blogg när vi var gravida samtidigt 🙂 jag var beräknad till den 17 nov. Men min son tyckte det var varmt och skönt i mammas mage. ( skulle egentligen blivit igångsatt samma dag som han kom, men slapp för vi var på bb 3 timmar för tidigt ). Jag var hemma ca lika länge med min son som du och gillade att läsa om fler som tog vara på tiden och inte stressa med jobb. Jag jobbar med utvecklingsstörda människor och trivs som fisken i vattnet :), tyvärr har jag ingen fast tjänst men tycker det fungerar ganska bra ändå . Jag har gillat din blogg från första stund och följt den ganska noga sedan våra pågar (pojkar) var små. Hoppas du hittar en värdig vinnare till den fina sjalen. Titta innan idag på dina inlägg och blev sugen på en Ullared tripp pga alla fina sjalar som du visa upp 🙂 Med vänlig hälsning, Helena

  154. Sandra 2 april, 2012 on 21:19 Svara

    Hej Evelina!
    Jag har läst din blogg sen ”blivande fru” och har gillat den riktigt mycket från första stund.
    Själv är jag en 26årig lärarstudent som har träning som ett strort intresse. Bor i Linköping tillsammans med min sambo.. Något som gör mig riktigt glad är att promenera runt ån här i Linköping i ett soligt vårväder och mötas av andra glada motionärer. 🙂
    Ha en härlig vecka! KRAM

  155. Lotta Anderström 2 april, 2012 on 21:21 Svara

    Hej Evelina! Jag har läst din blogg i lite mer än ett år. Hittade nog den via någon annan mammablogg, kommer inte rikgit ihåg! Jag uppskattar din blogg som är så naturlig och jag gillar att läsa om ert hus och inredning då jag också håller på för fullt att få vårt hus fint. Jag heter Lotta och fyller snart 29. Bor i Ängelholm och är just nu mammaledig med en liten 9-månaders men annars är jag lärare!

  156. Alexandra 2 april, 2012 on 21:24 Svara

    Hej, Är jätte dålig på att kommentera men jag hoppas bli bättre.
    Är en tjej på 23 år som heter Alexandra.
    Bor med min fästman, hund och kanin utanför Gbg.
    Började läsa din blogg mellan bröllopet och när du väntade din son.

    Ha det
    Kram

  157. EMELIECATRINE 2 april, 2012 on 21:27 Svara

    Åh, vilken underbar sjal! Älskar verkligen USA-trycket på kläder =)

    Okej, då ska vi se.. Jag har följt dig lääänge Evelina! Inte sedan du startade bloggen då, men det var där någongång innan Elion blev till =) Vet att ni var ganska så nyinflyttade från min grannstad Linköping -> ner till Småland. Tycker verkligen om din blogg, du är en sån go tjej. Din son är hur söt som helst och man får liksom en energiboost när man klickar sig in här och få se och läsa om allt ni gör! Är VÄLDIGT dålig på att kommentera dock..skäms.

    Men jag då.. Är 23 årig (fyller 24) tjej från Norrköping. Bor just nu i Norge där jag har bott snart ett år, jobbar som alla andra svenskar, hehe. Men snart bär det hem till Norrköping igen, iaf över sommaren! Längtar hem till staden, familjen, min 1-åriga brorsson och alla grillkvällar med mina tjejkompisar! Hoppas du fick en liten inblick om vem jag är nu =)

    KRAMAR!

  158. Emma 2 april, 2012 on 21:29 Svara

    Hej! Jag heter Emma o är 26 år. Jag bor med min familj i vårt hus strax utanför den stad ni bodde i när du började blogga. Min familj består av min älskade sambo sedan snart 9 år o vår underbara dotter som nu håller på att skolas in på dagis. Oj oj vad det känns märkligt! Någon annan ska ta hand om henne på dagarna!! Som tur är kan vi pyssla lite lagom så vi får ner timmarna lite 🙂
    Jag började följa din blogg när ni planerade bröllopet. Med risk för att verka lite skum, men jag kommer ihåg första inlägget jag läste, var om relationen till din mamma. Det grep mig….
    Läser din blogg dagligen!
    KrAm

  159. R 2 april, 2012 on 21:30 Svara

    Jag är en tjej på drygt 28 år , som bor i mellersta Sverige i en villa, med sambo , katt och liten på G (dock inte officiellt än därfav min anonymitet här just nu:)) så vi hoppas på en spännande höst och vinter, efter en fantastisk sommar (hoppas hoppas)
    Jag har läst din blogg sen 2007 tror jag 🙂

    Kram E

  160. Ciss 2 april, 2012 on 21:33 Svara

    Hej! Jag har läst din blogg i cirkus två år. Jag heter Cecilia. Mamma till Alvin 19 månader. Sambo med Patrik. Hus. Katt. Gillar din blogg för att det är en bra blandning av lite allt möjligt!

  161. Emma 2 april, 2012 on 21:35 Svara

    Jag heter Emma och är (snart) 28 år gammal. Är gift med en man som heter Benny och har en dotter som heter Maya, hon har nyss fyllt ett.
    Jag bor i Ängelholm nere i Skåne och det har jag gjort hela mitt liv. Är verkligen ingen storstadsmänniska 😉
    Just nu är jag mammaledig men annars så jobbar jag som undersköterska.
    Ha det så bra! Kram

  162. Camilla 2 april, 2012 on 21:37 Svara

    Camilla, snart 26 år från en liten by i Kalix Kommun lååångt uppe i Norr (Fredrik vet nog vart det är 😉 )
    Här bor jag, min sambo & snart 2 åriga dotter i min farmor & farfars hus som vi håller på att renovera. Jag är fortfarande föräldraledig med vår dotter, men jobbar extra på mitt jobb på Coop här i byn.
    Jag har läst din blogg ganska länge, före bröllopet iallafall. Tiden går så fort och om inte fortare nu när man har barn.
    Jag tycker din blogg är så naturlig och mysig så jag följer dig gärna ett tag till 🙂 Kram Kram

  163. Camilla 2 april, 2012 on 21:38 Svara

    Camilla, snart 26 år från en liten by i Kalix Kommun lååångt uppe i Norr (Fredrik vet nog vart det är )
    Här bor jag, min sambo & snart 2 åriga dotter i min farmor & farfars hus som vi håller på att renovera. Jag är fortfarande föräldraledig med vår dotter, men jobbar extra på mitt jobb på Coop här i byn.
    Jag har läst din blogg ganska länge, före bröllopet iallafall. Tiden går så fort och om inte fortare nu när man har barn.
    Jag tycker din blogg är så naturlig och mysig så jag följer dig gärna ett tag till Kram Kram

  164. Hej! 🙂
    Petra heter jag, 24 år och mamma till Vilmer snart 1 år! Ganska nybliven husägare och jobbar som undersköterska på vårdcentralen här i Gnosjö. 🙂
    Har läst din blogg sedan Elliot föddes.
    Det som gör mig glad är när solen skiner och mina nära och kära mår bra! 🙂
    Ha en fin kväll!
    Kram

  165. elinjosefine 2 april, 2012 on 21:47 Svara

    Kommer inte ihåg när jag började läsa din blogg men jag tror det var en god tid innan ni gifte er 🙂

    Josefine, 27 år, Norge. Du vet ju endel om mig 😉

    Du är en genomgod och fin person Evelina <3

  166. Stina 2 april, 2012 on 21:56 Svara

    Tänk att det ska till en gåva för att man ska få tummen ur och lämna avtryck här. Sorry!
    Jag har läst Din blogg till och från i ca 1,5 år kanske. Började när jag var mammaledig med första barnet. En pojke som blir 2 i maj. Väntar mitt andra barn som är beräknat till 1 maj. Än så länge jobbar jag, med ekonomi på ett miljöföretag ”i tiden”, men har börjat räkna ner dagarna nu (7 arbetsdagar kvar). Jag är gift sedan 2008 och bor i ett ”egenbyggt” hus enskilt på landet, sedan samma år. Blir 32 år i höst.
    Tycker Du verkar va en jättemysig tjej!
    Kram

  167. Mia Söderström 2 april, 2012 on 21:56 Svara

    Hej! Har läst din blogg ett tag och tycker den är trevlig. Du liksom jag verkar vara inredningsintresserad. Jag säljer inredning på min fritid, som annars går åt till våra 5 barn och hemmet! Sjalen skulle jag verkligen vilja ha, eftersom jag kommer att få en amerikansk svägerska i höst, då min bror gifter sig med sin amerikanska!

  168. Mamma Till 2 2 april, 2012 on 21:59 Svara

    OJ ser att det är väldigt många kommentarer med andra ord knappt chans på sjalen? 🙂 Den som är så himla snygg. Jaja Till mig då.. Malin heter jag och är 25 år. Gift sedan 5 år tillbaka och har en dotter på 3 år och en son på 9 månader. Vi bor i Västerås och just nu är jag ju föräldraledig men kommer snart återgå till jobbet där jag sitter och bokar in möten åt rådgivare på barnförsäkringar (Skandias) 🙂 Jag vill bara tacka dig för en dunder blogg. Har inte följt dig sedan 2007 men börja läsa den 2009 sen dess har jag vart fast här och kikar in MINST gång om dagen. 🙂 Lite smått beroende hahaha. Bli inte skrämd. 🙂
    Kram

  169. Bodil 2 april, 2012 on 22:03 Svara

    Hej Evelina!
    Här tittar en riktig liten smygläsare fram 🙂
    Bodil heter jag, bor i Nv Skåne tillsammans med min älskade make och mina underbara döttrar, 10,5 och 9 år gamla.
    Jag arbetar som förskollärare och älskar att pyssla om vårt hus och min familj. Ska jag koppla av, så virkar jag gärna, eller läser en bra bok. Äkta vänskap gör mig glad.
    Jag har följt din blogg i ca två år nu och tycker det är sååå mysigt att kika in och se vad du hittar på.
    Kram

  170. Cattis 2 april, 2012 on 22:04 Svara

    Hej Evelina!

    Vet inte om du minns mig, vi har skrivit med varandra innan 🙂 Tyvärr så har jag halkat efter rejält i bloggläsandet, brukade läsa din blogg flera gånger dagligen förut (började läsa innan ni ens gifte er) Men nu när jag kämpar på sista terminen i skolan och tränar för fullt, så hinner jag knappt med att sitta vid datorn. Men nu tänkte jag i alla fall ta mig tid att skriva lite om mig, för jag förstår din nyfikenhet.
    Jag heter Cattis, fyller 23 år nu i juni. Jag är från början en äkta nollåtta, men flyttade sommaren 2009 ner hit till Trelleborg för kärlekens skull.
    Jag pluggar på Komvux här, för att få mitt gymnasiebetyg, då jag aldrig gick klart gymnasiet innan på grund av flera anledningar. Så nu har jag kämpat i tre år, är inne på min sista termin nu och ”tar studenten” från Komvux nu i sommar 🙂 Det känns otroligt skönt, men jobbigt då man inte vet hur det blir med jobb och om jag får gå arbetslös länge. Men jag kämpar på! Jag har ingen som helst lust att plugga vidare, så det skippar jag, nu i alla fall. Måste komma på vad jag vill jobba med först och det är svårt.
    Mina intressen är att fotografera och träna. Speciellt träna just nu, jag svettas på gymmet dag ut och dag in (styrka och kondition), vill bli stark och hälsosam. Kämpar mot mina sambokilon som blivit alldeles för många och har en lång väg att gå. Men jag ska lyckas, även fast min målvikt är långt borta så är jag nöjd så länge jag når delmål efter delmål 🙂
    Det som gör mig glad är min familj. Tyvärr är den ju väldigt långt borta nu efter att jag flyttat, men jag försöker träffa dem så ofta som möjligt (har en stor familj – många syskon och syskonbarn) Så länge min familj är glad och lycklig så är jag det också 🙂 Är så glad för min sambo också, det var verkligen värt att flytta hit till Trelleborg för hans skull. För distansförhållanden är verkligen jobbiga och jag vet att även fast jag flyttade långt bort från min familj och släkt, så finns ju det alltid kvar oavsett hur många mil vi är ifrån varandra. Medan ett förhållande med sin pojkvän blir jobbigare på distans. Jaa.. jag antar att du vet allt om att bo långt ifrån familj och vänner 😉 Nej nu ska jag avrunda här, ska upp och träna imorgon bitti (får passa på att träna mycket nu när jag har påsklov) Tack för att du delar med dig så mycket i din blogg, är så kul att följa dig och din fina familj. Ni alla verkar så fina och goa! Varje gång jag hinner med och läsa din blogg så får jag så mycket inspiration om så mycket och jag känner värme och glädje 🙂 Ska även försöka bli bättre på att kommentera igen, men just nu finns det så lite tid, men så mycket att göra!! Men framåt sommaren när skolan är slut får jag nog mycket datortid igen (om jag inte lyckas få ett jobb, hihi) Ha det så bra och tack igen för din underbara blogg! KRAM Cattis

  171. Julia 2 april, 2012 on 22:15 Svara

    Vad roligt initiativ, Evelina! 🙂

    Julia heter jag, 23 år i år, är född och uppvuxen i Göteborg men bor sedan 2003 i Skåne. 2005 träffade jag min 5 år äldre stora kärlek. 2010 föddes vår son och samma år flyttade vi in i vårt hus. Nu i sommar väntas lillasyster kika ut till oss 🙂

    Jag jobbar sedan 4 år tillbaka i en ICA-butik där jag trivs som fisken i vattnet. Glädje för mig är min familj och nära & kära! Att få spendera varje dag tillsammans med dom gör mig till den lyckligaste i världen.

    Minns inte exakt när, men jag vet att jag fann din blogg strax efter att du blivit gravid med Elion och sedan dess har jag varit fast. Läser varje dag och älskar (det må vara ett starkt ord men jag finner inget annat) sättet du skriver på, inget förskönande eller ”titta-här-är-jag” utan du är du, liksom. Tack för att du delar med dig av en del utav ditt liv, inspirerar och sprider glädje.

    Kram!

  172. Mandy & River 2 april, 2012 on 22:21 Svara

    Amanda heter jag. är 24 år och bor i söderhamn ( 7 mil norr om gävle). Jag är just nu mammaledig med min lilla River och jag har läst din blogg så länge jag minns haha. Enda sedan du planerade bröllopet. Min absoluta favorit 🙂 kram

  173. Cissi 2 april, 2012 on 22:22 Svara

    Oj så många kommentarer, kul:)
    Jag har följt din blogg sen du var höggravid med Elion. Hur jag kom in på din blogg minns jag inte, men sen dess är jag fast:) I början kommenterade jag ingenting alls, utan det är nog mer de senaste året?! Jag gjort det:)
    Jag är i varje fall 28 år och lever med min sambo och våra två små killar på 4 och 1 år. Vi bor i ett parhus som vi köpte för ett par år sen. Vi bor nu i Västervik men min sambo har fått jobb i Växjö så till hösten om allt går som planerat så flyttar vi dit. Måste bara hitta det perfekta huset först:) När vi flyttar får vi närmare till nära o kära:) Min syster bor i den staden som ni bor i nu tex och mina föräldrar i Vetlanda. Vill bo i en större stad för mer utbud av affärer och framförallt med jobb:) Jag har jobbat inom äldreomsorgen men trivs inte alls så jag jobbar nu på barnklinik som uska. Men när vi flyttar tänker jag byta karriär helt, plugga och få ett mer jobb med kontorsuppgifter 😀
    Jag tycker om inredning och foto, så tycker det är extra kul då du bloggar om ert hem:) Sen känns vi lite lika som person, så det är n

  174. Cissi 2 april, 2012 on 22:27 Svara

    Oj, råkade skicka iväg för snabbt:/ skulle skriva att vi känns lite lika som person, så det är nog därför jag gillar din blogg:) Känner igen mig i mycket av det du skriver!
    Det var lite om mig;) Tack för din fina blogg, du inspirerar massor!
    Kramar i massor!

  175. Amanda 2 april, 2012 on 22:28 Svara

    Hej! Jag heter Amanda. Jag bor i mellansverige tillsammans med sambo och en liten hund. Har läst din blogg lite då och då under åren. Den har för mig en härlig feelgood- stämning. Jag inspireras av dina ”dagens” och inredningsbilder bland annat. Trots att jag hängt med lite till och från har jag sällan kommenterat. Har ingen egen blogg och inte riktigt kommit in i det där med kommentar/blogg-världen. Inte mer än att läsa andras bloggar alltså, hihi. Men nu har jag bestämt mig för att det ska bli ändring. Klart att det ska kommenteras när man ändå läser 🙂

  176. Erica- mamma till Liam 2 april, 2012 on 22:29 Svara

    Erica heter jag, 27 år gammal och bor tillsammans med min man och vår snart 1åriga son i ett radhus i Huskvarna, Jönköping. Trillade in på din blogg i samband med vårt bröllop 2010 och har sen dess följt den och tittar numera in dagligen. Gillar ditt sätt att dela med dig på, inte för mycket och inte för lite- utan lagom =) Delar ditt intresse för familjen, inredning och shopping och det är roligt att få följa ngn som befinner sig i samma livssituation som en själv.Är just nu mammaledig men jobbar annars inom vården men skulle också vilja ge mig ut i ovissheten lite för att ta reda på vad jag verkligen vill göra, pröva lyckan helt enkelt! Tack för en härlig och inspirerande blogg! MVH Erica

  177. Emma 2 april, 2012 on 22:45 Svara

    Emma, 25 år! jag har läst din blogg lite då och då sen någon gång innan du blev gravid 🙂
    Gillar din blogg, du inspirerar både i heminredning och shopping!
    Den sjalen skulle jag verkligen vilja ha, gillar USA!

    ps. Jag letar efter ett bra schampo just nu du kanske har ett bra tips på bra schampo :)?

  178. Linda - ndaiL 2 april, 2012 on 22:54 Svara

    Vilken kul grejj!

    Och så roligt att läsa vad andra skriver! Tror att jag kommer hitta en hel del nya bloggare att följa genom det här sättet.

    Vem är jag då? Linda, 26 år gammal, bor tillsammans med min sambo och vårt vita troll till hund Gizmo i en lägehet, men kommer att flytta till hus inom 2 veckor. Äntligen!! Jag jobbar som personlig assistent samt manager åt min sambo som är trollkarl.
    Dålig bloggare, eller det går i perioder.
    Jag har läst din blogg sen långt innnan ert bröllop så det är några år. Du till hör favoritbloggarna!

  179. anna 2 april, 2012 on 22:56 Svara

    Jag heter Anna och är 20 år gammal, jag har följt din blogg sedan jag var 16 år och gick i nian!! Helt sjukt nu när jag tänker efter haha.. Jag minns det som igår när du planerade bröllopet, åh vad mysigt att läsa! Jag bor i Karlskrona och jobbar just nu som säljare i en skobutik, men ska flytta till Göteborg i höst för att bo med kärleken som pluggar till ingenjör där. Jag vill plugga till event-planerare där och sen jobba och resa, men jag längtar redan vansinnigt mycket efter dagen då jag börjar min egna familj. Drömmer om villa, volvo och vovve, att vara gravid tycker jag är det finaste som finns så jag längtar!! Men än är det inte dags, jag är nog rätt ”lill-gammal” 😉 Tills dess så njuter jag av att följa din glada, härliga och underbara blogg. Som faktiskt är lite som att läsa om hur jag själv alltid föreställt mig att jag själv ska ha det 🙂 Tack för att du delar med dig och ger mig något att själv sträva efter i min framtid! Massor med Kramar!

  180. Anna 2 april, 2012 on 23:04 Svara

    Anna, 24,5 (med 25 årskris) bor i Norrköping och jobbar som sjuksköterska. Läst din blogg sedan 07 ngn gång och är inne varje dag 🙂 Drömmer om familj och tänker att jag vill ha det ungefär som ni! Kramar

  181. Lina 2 april, 2012 on 23:22 Svara

    Hej.

    Jag är en 27årig guldsmed som följt dig nästan sedan starten. Kommer från början från en liten grannstad till er men är nu bosatt i Göteborg.

    När jag läser om dina sjalar så skrattar jag till över mängden, men inser ganska snabbt att jag själv är en riktig sjalsamlare också 😉

  182. Annika 2 april, 2012 on 23:28 Svara

    Brukar inte kommentera i din blogg, men läser den dagligen. Har gjort sen flera år och nu har jag blivit beroende 🙂

    Jag är 26 år.Mammaledig med en dotter på 2 månader. Förlovad med en fantastisk karl. Har en underbar hund. Jobbar som polis.
    Jag tycker om att träna, resa, ligga på soffan och äta lösgodis och gå långa promenader.
    Är en rastlös grubblande själ som lever ett för tillfället tillfredsställande liv 🙂

    Tack för att du ger så mycket av din tid till alla oss läsare…. Kram

  183. Marie 2 april, 2012 on 23:33 Svara

    Hej! Hittade din blogg för ca ett år sen och är sen dess helt fast ;)! Tittar in här så gott som dagligen men är urdålig på att kommentera =((. Du ger så mycket energi och inspiration både vad gäller mode och inredning, tack!

    Jag heter Marie är 36 år ( känner mig inte en dag äldre än 30 ;)) bor i en liten stad på västkusten i en villa med sambo och två barn, 9 år och 2 år. Arbetar som förskollärare och har fullt upp här i livet =). Tycker om att ge mig själv lite tid att inspireras av alla fantastiska bloggare som finns här ute i vårt vackra land och grannland!

    Kram Marie

  184. Natasja 2 april, 2012 on 23:39 Svara

    Hej!
    Jag är 26 år och bor i Karlstad med min man och min dotter Leona som är 15 månader gammal. Jag pluggar till Gymnasielärare och jobbar extra inom vården. Drömmer om ett radhus och flera barn 🙂
    Jag har följt dig sedan ni gifte er! så jag har hängt med ett tag 😉 Älskar att titta in här, man blir så inspirerad och glad av dig 🙂

  185. Gustaf Segerström 2 april, 2012 on 23:46 Svara

    Hej,

    Jag läser din blogg då och då för att den är så positiv och har bra tips. Min frus skulle älska att få din sjal.

    Ha det gott!

  186. Sahra 2 april, 2012 on 23:47 Svara

    Hej Evelina! Jag har följt din blogg i många år och tycker det är roligt och du ser ut att en helt underbar familj.
    Själv bor jag med min sambo och vår fina dotter Olivia 10månader.. Jag är 23år och jobbar faktiskt på busfabriken i Helsingborg där jag har sett att ni varit och har även sett dig där.. Vet att du frågade om var toaletten låg till mig 🙂 men jag vågade dock inte hälsa 🙂 …

    Kram

  187. Elin 3 april, 2012 on 00:05 Svara

    Vilken tur för oss att du är sjaloman då 😉
    Nu har du lite kvällsläsning ett tag framöver här ser jag 🙂

    Elin heter jag, 29 år (men fyller 30 nu i april). Bor i Örebro med min sambo och våra kids, Nelly 6 år och Hannes 2 år. Letar hus som besatt just nu.. känns som vi och våra prylar växer ur lägenheten mer för varje dag som går 😉 Så på fritiden/kvällarna kikar jag runt på hemnet eller drömmer mig bort på inredningsbloggar och kollar lyxlägenheter på Alvhem 😉 Fotografera är också något jag gärna sysslar med allt som oftast..
    Har precis börjat nytt jobb som kökssäljare/inredare efter nästan 2 år hemma med sonen. Hittils känns det som bästa jobbet ever, finns massor och lära och jag är tokintresserad av allt som har med jobbet och göra. Bra förutsättningar för att trivas i längden alltså.. 🙂
    Kanske redan skrivit det nångång men tror jag började läsa din blogg när jag var gravid med Hannes och letade inspiration till barnrum! Tokmysigt att läsa om era dagar ihop då när Elion var liten och man själv väntade på sin kotte 🙂 Älskar att du skriver om vardagen så som du gör, och blandar upp med inredning och shopping. Du är topp tre av mina favvobloggar ska du veta! Och får mig nästan o bli sugen på att blogga själv 😉
    Vore kul och höra om du har några bloggar du gärna kollan in.
    Kram på dig!

  188. Sofia - Wilburs mamma 3 april, 2012 on 00:20 Svara

    Hejsan! 🙂 Jag har inte läst din blogg så jättelänge, jag hittade dig då Spiderchick länkade dig efter att du fått en kommentar att du var ohälsosamt mager. Jag tycker att du är jättefin! 🙂

    Hur dom helst, Sofia heter jag och är 23 år gammal. Jag har en son (Wilbur, efter albatrossen i Bernard och Bianca) på 11 månader. När Wilbur var bara två månader gammal så tog vi vårat puck och pack och flyttade från Umeå, ytterligare 35mil norrut (japp det går att göra det utan att hamna i Finland). I Umeå jobbade jag på dressmann men när Wilbur föddes så längtade jag hem till urskogarna. Sambon lyckades hitta ett jobb här uppe så vi flyttade på en gång. Själv så jag upp mig i samband med föräldraledigheten och höll tummarna för att hitta ett nytt jobb. Allt gick som planerat och jag börjar jobba på Ikea i slutet av Maj. 🙂

    Skulle ju behöva en ny snygg själ när jag börjar på mitt nya jobb. 😉

  189. Caroline 3 april, 2012 on 00:21 Svara

    Hej!

    Caroline heter jag,är 25 år & bor i Sthlm med min fina sambo (vi firar 10 år tillsammans nästa år).
    Jobbar på förskola & älskar det!
    Har följt dej nästan från början (sedan innan ni planerade ert bröllop),älskar din blogg som både ger värme & glädje.

  190. malin 3 april, 2012 on 02:32 Svara

    Hej Evelina! Så många underbara läsare du har!
    Här har du en till. Jag heter Malin. Jag är 22 och bor i Fremantle Australien.Jag jobbar som butiks chef för en present-pappers butik (som ägs och startades av en svensk kvinna!) Jag bor i en 2a med min underbara sambo. Jag har följt dig sedan hmmm, 3 år tillbaka skulle jag tro. Långt innan Elion!
    Tack för att du bloggar. Jag älskar att läsa om dig och ditt liv. Kram Malin

  191. Elin 3 april, 2012 on 03:32 Svara

    Hej Evelina!

    Jag har mailat dig en gang forut, men du far sakert sa manga mail att du inte kommer i hag mig, men du var jatte gullig och svarade pa mitt mail vilket var jatte uppskattat! Jag var den som rekomenderade Pinterest.com. Har du kollat in det? Hoppas det, det ar super kul!

    Jag heter Elin, ar 27 ar och bor i USA. Kom hit som au pair och hittate mitt livs karlek har borta och har bott har nu i snart 6 ar. Jobbar som nanny at tva sma tjejjer och jag alskar det. Forutom att jobba sa tycker jag mycket om att umgas med maken forstas, men ocksa att fixa i varat land, pyssla och sy och spendera tid med vanner. Har last din blog sedan du var gravid och kollar in varje dag, ar sa kul att folja ditt liv i Sverige och tycker du har en sund syn pa livet!

    Ha det gott!
    Elin

  192. Marie 3 april, 2012 on 06:03 Svara

    Hej! Jag har läst din blogg.. lääänge. Vet inte från exakt när men det va innan Elion i alla fall. Dock har jag nog aldrig kommenterat.
    Jag heter i alla fall Marie och kommer från skåne. Jag är 28, snart 29 år och bor sedan 6.5 år tillbaka i soliga Kalifornien. Här jobbar jag på H&M men har även studerat och jobbat som nanny här borta. Jag är gift med en kille som e uppvuxen i Sverige men har en amerikansk mamma. Du behöver inte skicka sjalen till mej då det nog blir lite dyrt. 😉 Men tack för en trevlig blogg i alla fall och att vi har fått följa med på dina äventyr i livet. 🙂

  193. Hej jag har ju läst här ett tag. Tror jag hittade hit när jag väntade mitt första barn och du var gravid med Elion. Jag är 26 (snart 27år). Tvåbarnsmamma + en bonus varannan vecka =) Jag bor i ett ganska stort rött gammalt hus med min man och barnen. Är för stunden mammaledig men ska vara hemmamamma när föräldradagarna är slut =) Intressen är allt möjligt. Träning,inredning och mode/skönhet. Ha en underbar dag!

  194. SandraW 3 april, 2012 on 06:51 Svara

    Jag är en tjej från grannstaden. 36 år med en fyraårig dotter. Halkade in här från 56kilo för något år sedan. Studerar just nu på högskola för att skola om mig. Jag var själv i Ullared för ett par veckor sedan o köpte lite shalar med. Men jag skulle gärna vilja ha den du lottar ut. Inredning och familj tar mycket av min tid men jag brukar läsa din blogg för den är så inspirerande till livet. Ha det gott!

    Sandra

  195. tina 3 april, 2012 on 06:53 Svara

    Shit vad många som skrivit! Så här kommer en till! Bor i närheten av Kalmar och fyller 26! Har en son på lite över två år! Vantar nr två om allt går som det ska! Är tidigt stadie än! Följt dig sedan mitten av din graviditgt men skriver aldrig:$ pluggar! Husdrömmar!stolt mamma! Finns mycket men det var det! Lycka till med allt! Kan skippa sjalen! Tycker inte om sådana 😉

  196. Sandra 3 april, 2012 on 06:54 Svara

    Hej. Mitt namn är Sandra. Bor tillsammans med min franske sambo i nybyggt hus 4 mil söder om Jönköping, Vaggeryd, och vår son som jag upptäckt är lika gammal som Elion, född 2sep2009 🙂
    Jobbar som arbetsterapeut på en vårdcentral och gillar det starkt.
    Hittade in till dig av en slump, du blev länkad från en blogg jag läste. Tittar in hos dig varje dag för att inspireras, få en goodfeeling känsla. Så kul att följa din vardag och Elions framsteg. De söta små är ju bara helt underbara nu. Älskart!!!
    Tack för en fin blogg!!

  197. Helena 3 april, 2012 on 07:35 Svara

    Hej!
    Vilken rolig ide!
    Jag är 36 år, mamma till två grabbar , 11 & 6 år. Är just nu mellan jobb. Hoppar in som vikarie på avdelning på sjukhuset när behovs behövs.
    Bor med sambon och våra grabbar i villa utanför stan.
    Jag älskar att göra om här hemma, måla om göra mysigt och hålla ordning 😉
    Jag hittade din blogg när jag av en slump halkade in på Prinsessans dagbok för ungefär 4 år sedan.
    Jag tittar in här varje dag om jag kan. Din blogg gör mig glad och lämnar en härlig känsla inom mig!
    Ha en fin tisdag! Stor kram

  198. Bella 3 april, 2012 on 07:43 Svara

    Bella heter jag, är 23 år, och bor med min fina pojkvän på Kungsholmen i Stockholm. Pluggar till jurist på SU, och kaffetokig som jag är extrajobbar jag på Espresso House här i stan.

    Så mycket tung kurslitteratur man läser hela dagarna föredrar jag att läsa lite ”lättare” grejer på kvällarna. Det har man chicklit och bloggar av den här typen till 🙂 Älskar även att läsa om hur det är att ha småbarn, då jag hoppas vara ungefär i din situation om några år..

    Många kramar!

  199. Ida 3 april, 2012 on 07:44 Svara

    Ida – 29 år i sommar, uppvuxen och bosatt i ett litet samhälle utanför Värnamo, har här hus, man och småprinsar på 2.5 och 10 mån. Har även min övriga lilla familj som ligger mig varmt om hjärtat på pappa och lillebror här. Är till yrket undersköterska och jobbar inom äldrevården, dötrist enligt många men en ack så viktig uppgift tycker jag! Hoppas det finns andra som tycker som jag när det är min tur att bli gammal och behöver hjälp. Har varit föräldraledig sen aug -09 och börjar få lite små ångest inför jobbstart i höst. Men först ska vi njuta vår (min favorit) och sommar! Är annars lite utav en skogsmulle, älskar natur men klår MER än gärna ihjäl en stund i butiker. Det har dessutom blivit betydligt roligare då jag genomfört mitt livs förändring, 40 kg lättare genom kost och motion 🙂 är även lite utav en ensamvarg men är nog lite väl ensam oftats, har svårt att släppa människor nära. Annars skulle jag nog vilja säga att jag är en pigg, glad, blyg, nyfiken tjej som längtar efter vad livet kommer ge framåt. Älskar din blogg och den känslan till att försöka göra varje dag som jag vill ha den som du alltid lyckas förmedla! Har följt dig sen ibörjan med elion i magen och tänker definitivt fortsätta så länge jag får! Det finns så mkt jag skulle vilja berätta men sätter stopp där, dags för frukost i mitt lilla hörn av världen! Kramar

  200. Mikaela 3 april, 2012 on 07:45 Svara

    Jag heter Mikaela. Är 26 år & har två barn. Tok gillar din blogg & har varit fast länge. Bor lite utanför Växjö & jobbar för en underleverantör till Ikea.

  201. matilda 3 april, 2012 on 07:48 Svara

    vilken himla fin idé, med tanke på allt vi läsare vet om dig är det väl på tiden att du får veta lite om oss alla. heter matilda och har läst din blogg så länge jag kan minnas, den är en av mina tre favoriter. 🙂
    har precis samma smak när det kommer till inredning och kläder och inspireras dagligen av dina inlägg!
    bor i eskilstuna(södermanland) tillsammans med min kärlek.
    inga barn här men min syster har två små som jag älskar över allt i världen och skulle offra allt för.
    precis tagit mig ur år av depressioner, tvångstankar, mani, självskadebeteende och ätstörningar.
    insåg hur mycket fint jag har att leva för och älskar livet. man kan om man vill och jag har fattat beslutet att må bra.
    du delar med sig av så mycket glädje och jag kikar in här flera gånger/dag.
    ta hand om dig och din fina familj!
    (vilken lång kommentar det blev, hade visst mer jag ville dela med mig av än jag trodde!)

  202. Lisa 3 april, 2012 on 07:59 Svara

    Hej Evelina!
    har följt din blogg sen du höll på att åka in till förlossningen 🙂 Kunde inte sluta läsa då det var så spännande sen har man fortsatt då det är en härlig blogg man mår bra av 🙂
    26 år gammal, väntar första barnet till sommaren så jag läser igenom ditt blogg arkiv efter tips på bl.a. barnvagnar och annat smått och gott!! Tack för att vi får hänga med dig och din mysiga familj! 🙂

  203. hej gumman!

    Jag har läst din blogg väldigt länge. Sen du hette fruevelina osv. 😉 Jätte roligt att följa dig. Du är en av mina favvo bloggar.

    jag heter Josephine Westling och jag är 23 år. Bor i Gävle i ett radhus tillsammans med min sambo och vår gemensamma dotter Vira, som blir 2år nu i Juni..
    Jag jobbar på Blomsterlandet som kassaledare 🙂 Trivs jätte bra, då jag får hålla på med blommor som jag älskar.. Även administrativa saker, lär sig något nytt varje dag. Roligt att växa i jobbet. Får så mycket erfarenheter osv.

    Gud det finns massor jag kan skriva.
    Jag är en väldigt glad och sprallig tjej. Gillar att fota och umgås med min familj.. Pyssla hemma och bara vara..

    Väldigt snygg sjal. Jag älskar oxå sjalar och skulle gärna vilja ha en som är din favorit.

    massor med kramar.

  204. Emelie 3 april, 2012 on 08:19 Svara

    Emelie heter jag, är 20 år ocj bor i Uppsala tillsammans med min sambo, son på 11 månader och vår hund Kumo! Vi har ett radhus med näst intill identisk planlösning som ni har! Så det är extra kul att kika på dina inrednings tips 🙂 och trappen ( som hos oss har en burrig brun matta i sig ska snart bli som er! Haha har läst din blogg sen jag var gravid och tycker mer och mer om den för varje dag! Första bloggen jag läser såhär på morgonen!

    Massor med kramar till dig!

  205. Hanna heter jag, från Linköping. Har läst din blogg sen 2007. På den tiden hette du evelinastrand.blogg.se. 🙂

  206. Just det, tre barn har jag. Samuel som är åtta, Alexander som är fem och lilla Ida som är 4½ månad.

  207. Jag har följt din blogg ända sen Elions födelse. På blogg.se framsida(tror jag det var) så stod det om när ni åkte efter ambulansen och jag tänkte. Vem tänker på att blogga då? Jag gick in och kollade här och fastnade DIREKT. Love your blog! 🙂

    Själv är jag mamma till Robin som blir 3 år den 10 maj, jobbar som vikarie på Ö&B i Falun 🙂 Nu vet du lite om mig som brukar kommentera någon gång då och då 🙂

    KRAM

  208. Emelie 3 april, 2012 on 08:46 Svara

    Hej!
    Jag heter Emelie och är 25 år. Jag hittade din blogg genom lokaltidningen,. Var bara tvungen och gå in och kolla den och sen den dagen jag gjorde de har jag varit fast! Läser din blogg minst en gång om dagen!:)
    På min fritid så blir det många timmar i stallet tillsammans med min häst och min hund. Försöker även att rasta min kamera lite då och då!;)
    Förtillfället är jag mammaledig annars jobbar jag på Eksjöhus som ekonomiassistent/kontorist.

    Kram Emelie

  209. Mickan 3 april, 2012 on 08:51 Svara

    Hallå där! Mickan är jag, väldigt snart en 25 åring.. Har min fina sambo och 3 underbara barn 1, 3 och 5 år 🙂 Familjen gör mig lyckligast! Drömmer om ett hus i en snar framtid! Tack för en toppenblogg som gör en glad!! KRAM

  210. Sofia 3 april, 2012 on 09:00 Svara

    Jag bloggade förrut och vi skrev en del innan jag blev gravid med min första dotter 🙂 Skriver dock inte bloggen längre (frusofia.blogg.se). Bor fortfarande i Uppsala med mannen, barnen och vovven =)

    Nu är jag 21 år och fick nyligen mitt andra barn, på självaste nyårsafton 2011, en månad tidig. Så jag har två döttrar, 3 månader och en på 2 år =) Jag är mammaledig just nu men har sökt samhällsvetare och beteendevetare på universitetet till hösten och hoppas på att komma in!

  211. Fanny - hectors mamma 3 april, 2012 on 09:05 Svara

    Fanny Alexandra Magdalena Cobert (; 26 år, fyller 27 i september då våran dotter är beräknad att komma till oss. Våran son Hector kom 3,5 månad för tidigt och föddes i slutet av juli 2011. Utbildad dekoratör och coach men till hösten börjar jag en ettårig utbildning som diplomerad energiterapeut (ger pepp och ork och energi till andra för att orka ta sig vidare i livet) har jobbat på ungdomsboende med utsatta ungdomar och alltid brunnit för att hjälpa andra. Om någon månad eller två kommer vi bli familjeboende åt ett barn som behöver.

    Min Sebastian har jag känt sen vi var tolv och alltid umgåtts i samma gäng, mer eller mindre bott hemma hos honom under högstadiet och alltid blivit glad av hinom i november 2010 blev vi ett par, två månader senare sa vi ja till varandra i kyrkan, inför samma präst som varit vår konfirmations präst 🙂 då avslöjade vi i våra löften till varandra även att vi väntade vår Hector.

    I oktober flyttade vi från Sthlm där båda är uppvuxna till landet strax under Linköping. Klippte all trygghet men hittade vår egen i ny miljö med nya möjligheter. Mottot blev ”man kan aldrig veta hur det skulle bli om man inte vågar prova” vi trivs hur bra som helst! Renoverar, planerar och fixar i trädgården.

    Mått dåligt psykiskt många år tidigare, men det som inte dödar en gör en starkare. Livet är för kort för att slösa tankekraft på människor som gjort en illa.

    Du är i mina ögon en väldigt fin person Evelina och jag har läst här inne länge nu. Du är rätt på alla sätt! Glöm aldrig att du är värd att må bra varje dag. Massa kranar från din vän Fanny <3

  212. Maria Simann Frennvik 3 april, 2012 on 09:26 Svara

    Hej ! Gjorde ju en liiiten presentation av mig till dig häromdagen, men kan skriva lite mer. Ska själv börja blogga snart, blir nog idag då mina 2 stora barn är på dagis och lillfisen somnat ! 😉 Ja som jag skrev är jag 29 år, gift sen aug-11 och vi har 3 underverk ! Jesper som fyller 6 iår och är vårat fosterbarn, Eddie 3 år och Alex 10 mån ! Är ju mammaledig men har sökt in högskolan där jag vill läsa Ledarskap inom detaljhandeln och hoppas på att få komma in ! Älskar att baka, laga mat och shoppa !! Ska själv till Ullared på söndag och hoppas hitta något fint, så det var kul att du precis varit där ! Och som jag sa innan så kommer jag fortsätta läsa din blogg och hoppas du kommer läsa och tycka om min 😉 !! Mvh Maria

  213. Heidi 3 april, 2012 on 09:29 Svara

    Hej Evelina!
    Heidi heter jag och är 29 år. Bor i skåne tillsammans med min sambo och vår hund Aska! Vi har just förlovat oss så nu väntar planering, planering, planering;) Jag har läst din blogg i ca 2 år och tycker den är inspirerande som bara den! Jag jobbar som förskollärare i samma by som vi bor i! På min fritid blir det en hel del träning med hunden eftersom vi tävlar en del, främst i agility men även i lydnad och rallylydnad! Försöker även träna själv, pyssla och såklart umgås med vänner och familj så mycket som möjligt;)
    Kram Heidi

  214. Maarit 3 april, 2012 on 09:32 Svara

    Detta var kul, även för oss andra att få läsa vilka vi som läser din blogg är! Jag heter Maarit, fyller 42 i år o har en son som heter Jakob, som fyllde 3 igår, vi bor på Gotland. Jag har läst din blogg ett par år, hittade dig via Prinsessans dagbok o fastnade totalt. Jag tittar in varje dag o kommenterar ibland. För mig är din blogg ett ställe att må bra på, du är rar och inspirerande på alla sätt o vis, en tjej med hjärtat på rätt ställe o med väldigt bra kläd o inredningssmak, har minsann apat efter dig ett antal gånger. Fortsätt skriva !!!! Stor kram o lycka i livet till dig!

  215. Jossan 3 april, 2012 on 09:52 Svara

    Hej 🙂

    Josefin är jag , 23 år. Från samma ”stad” som du och nu bor vi också i samma stad. Jag jobbar som personlig assistent, men vet inte riktigt om det är rätt… Men får väl jobba kvar ett tag till tills jag hittar något bättre!
    Väntar just på min förhoppningsvis nästa livskamrat; en hundvalp 😀 Något som jag drömt om länge, i flera år. Det är en ren chansning från min sida , men jag vet också att detta är vad JAG vill. Dessutom bara för min egen skull. De ska födas alldeles snart, det är mysigt att gå och vänta. Kan nästan föreställa mig hur det känns att vara gravid och gå och vänta 🙂

    Jag har följt din blogg sedan 2008 när ni planerade till bröllopet, och jag hoppas att få följa den lika många år till 🙂

    Kram på dig

  216. Camilla 3 april, 2012 on 10:00 Svara

    Jag heter Camilla och är 33 år. Bor ute på upplandskusten med min man och mina två barn (2 och 5 år). Jag är inne på din blogg nästan varje dag, eftersom jag sitter vid datorn hela dagarna på jobbet. Jag tycker du verkar vara en jordnära och glad tjej med båda fötterna på jorden. Fortsätt sprida glädje och inspirera andra! Tack, Camilla

  217. Helena 3 april, 2012 on 10:15 Svara

    Har läst din blogg av o till i många år, sedan du planerade bröllop 🙂 Sedan fick ni Elion när vi planerade vårt bröllop och sedan fick vi vår son ungefär ett år efter ni fick honom. Tror att du bor i min gamla hemstad nu också, tycker mig känna igen vissa delar av staden, t ex när ni gått vid kanalen osv 🙂
    Har haft några olika bloggar under tiden jag läst din men tappade lusten totalt ett par ggr. Började lite smått med en ny för ett tag sedan där jag tänkte lägga in bilder från renovering och fix i vårt hus (är också rätt nybliven husägare 🙂 )
    Kram från Helena

  218. Elin 3 april, 2012 on 10:32 Svara

    Jag heter Elin och är snart 18 år gammal. Bor i Falkenberg sen ett år tillbaka i en lägenhet tillsammans med min pojkvän som jag är förlovad med. Vi har en liten vit katt tillsammans som heter Mimmi, en turkisk van. Jag går första året på barn och fritidsprogrammet, absolut den rätta linjen för mig eftersom jag vill jobba med barn och ungdomar som har svårigheter. Idag arbetar jag också som personlig assistent några timmar i veckan efter skolan och det är helt underbart. Det ger så otroligt mycket.

    Jag kommer ihåg att jag hittade din blogg när du väntade Elion och sen dess har jag följt den. Du skriver så ärligt och intressant, man tröttnar aldrig. Du verkar vara en helt fantastisk person, en sprudlande glad mamma och en kärleksfull fru. Precis så som jag vill bli.

    Det som gör mig lyckligast är min sambo, min familj och långa promenader i fint väder med musik i öronen. Man kan verkligen rensa tankarna och man blir som en helt ny människa. Jag tycker även om att läsa böcker, rita och skriva noveller.

    Ta hand om dig och din lilla familj! 🙂
    Sjalen är gör snygg!!! 🙂
    KRAM

  219. Stina 3 april, 2012 on 10:59 Svara

    Hej!
    Jag heter Stina och fyller 23 år i sommar. Jag är född och uppvuxen i en stad i norra delen av Sverige, där jag än idag bor kvar tillsammans med min pojkvän sedan 5,5år. Nu på lördag är det två år sedan vi var i Egypten och förlovade oss, förstår inte vart tiden tagit vägen..
    Vi har upplevt mycket upp och nergångar under vårt förhållande som gjort oss starkare som individer och som par. För 3år sedan valde hans underbara pappa att avsluta sitt liv efter en lång tids depression, och som enda barn och familjemedlem så fick han/vi ta ett väldigt stort ansvar i ungålder. Men som tur är så har jag världens underbaraste familj (en mamma, pappa, storebror, lillasyster och så klart vår 15,5år gamla kisse) som alltid ställer upp för mig och min sambo, vad det än gäller och när det än är.
    Jag blev klar undersköterska innan jul och trodde att livet skulle bli kämpigt, med fackförbund, a-kassa, arbetsförmedling, jobbsökande m.m. Men fick snabbt ett vik på sjukhuset här i stan, på en medicinavdelning som inriktar sig mot stroke och rehab. Trivs som fisken i vattnet då varje dag är en utmaning och man aldrig vet vilken typ av patient som man möter.
    Jag älskar att resa och var nyss på min drömresa i Thailand som jag sparat till i evigheter. Värme, sol, bad, god mat och trevliga människor, det är paradiset för mig. Resor till andra länder ger mig ny energi samtidigt som jag lär mig så otroligt mycket.
    Ett annat intresse jag har är inredning, vår lägenhet är inrett i modernstil med mix att Ikea, loppis, second hand och hemmapysslat. Då plånboken inte är så stor får hjärnan och fingrarna jobba desto mer 😉
    Jag började följa din blogg när du var gravid med din lilla skatt, och har stannat här sedan dess 🙂 Är dock otroligt dålig på att kommentera, så ska försöka bättra mig!
    Kramar och lycka till med allt vad livet har att erbjuda!

  220. Eva 3 april, 2012 on 11:33 Svara

    Hej! Jag heter Eva och är 27 år gammal. Jag har följt din blogg sedan du planerade erat bröllop. Jag bor en bit utanför Stockholm tillsammans med min sambo och våran hund Theodor. Vi drömmer också om att hitta ”vårat” radhus i framtiden, men det kommer nog det med =) Jag älskar heminredning och att resa! jag brukar kika in på din blogg varje dag. Jag tycker om att du skriver så personligt med det du delar med dig! Jättefin blogg! Kram och Lycka till med allt!

  221. Hanna 3 april, 2012 on 11:47 Svara

    Hej Evelina!! Läser varje dag och har gjort det i två 1/2 år ca sen du var gravid med e och jag med o! Är 27 år bor tillsammans med min blivande man och son i hus i Ullared!! Jobbar på gekås ( önskar således inte sjalen eftersom jag redan har den i min ägo)!! Älskar att greja i trädgården som vi håller på att anlägga.. På vintern får jag nöja mig med att pyssla med inredning! Tack för att du delar med dig,, du har gett mig otroligt mycke!!

  222. Emelie 3 april, 2012 on 11:53 Svara

    Hej! Jag heter Emelie och jag är ganska säker på att du vet vem jag är för vi är lika gamla och har gått i parallellklass flera år. Jag bor i Växjö sedan 2007 ihop med min sambo och min dotter. Jag minns inte när jag började läsa din blogg för det är längesen, och att jag fortfarande läser den är för att du uppdaterar flera gånger om dagen och för att du lägger in mycket bilder. Det är kul! =)

  223. Tessan 3 april, 2012 on 12:02 Svara

    Therese heter Jag och är 27 år och bor i Sundsvall tillsammans med min Man och våra 2 barn Eddie 3,4 år och Elvis 1,10 år.
    Jobbar inom hemtjänsten och trivs kanon, hjälpa människor som inte klarar sig själva.
    På fritiden umgås Jag med min familj, vännerna, älskar att inreda (speciellt nu när vi flyttat till ett radhus), Jag är en väldigt lättsam människa.
    Min dröm är att bli barnmorska men den kommer aldrig uppfyllas för Jag är ingen plugg typ så skulle aldrig klara av de så får drömma vidare.
    Skulle väldigt gärna vilja ha ett till barn men samtidigt vet Jag inte om vi orkar, om några år kanske.
    Ha läst din blogg sedan ni planerade bröllop och läser den fortfarande varje dag.
    Mår Jag dåligt och kollar din blogg blir Jag genast på bättre humör, du är en genomgod människa och skulle aldrig göra en annan människa illa.
    Elion har den bästa Mamman han kunde få vilken ära och Fredrik den finaste Frun.
    Tack för en underbar blogg, du är så fin och lycka till med nya jobbet. Kram

  224. Hannah 3 april, 2012 on 12:07 Svara

    Hej! Jag heter Hannah, är 21 år och bor i Gävle 🙂 jag pluggar till hälsopedagog och på fritiden ser jag till att umgås mycket med min familj och vänner! Träning blir det en hel del, framför allt dans! Älskar det 🙂
    Förra veckan rubbades hela min och min familjs värld, då min mamma fick besked om att hon har cancer.. Man är så hjälplös och det värsta som finns är att se min egen mamma må så fruktansvärt dåligt, utan att kunna göra någonting åt det!
    Hur som, jag har hängt med ett bra tag, tror det är ca 3-3,5 år nu! Så himla mysig blogg och du verkar vara en fantastisk människa!

  225. Hej Evelina!
    Anna heter jag, kanske har du koll på mig då jag har mailat dig några gånger =)
    Blev nyligen 30 och bor i Helsingborg tillsammans med min sambo och dottern Emilia, 19månader som har albinism.
    Vet inte hur länge jag har läst din blogg men det är ett bra tag, måste ha börjat när du blev gravid med Elion, så fort tiden går!
    Jag läser varenda dag men är jättedålig på att kommentera, det är mkt som ska hinnas med med barn och hem och jag blir lätt trött i huvudet utav min egna trista sjukdom iih. MEN att läsa mina bloggar gör jag, antingen när jag lägger mig på mobilen/ipaden eller vid datorn på kvällen.
    Tycker det är kul att läsa om allt möjligt hos dig och du blandar så bra, hade varit kul om du inte hade varit så hemlig om i vilken stad du bor i, det blir mer personligt att veta var personen bor =)
    Förutom att umgås med familj och vänner så tycker jag även om att baka, shoppa ;o), blogga och har väl inget direkt intresse som sticker ut, är väldigt tjejig utav mig hihi.
    Ert radhus ser faktiskt ut lite som vårat, förutom att vi har lite mindre plats där nere, eller det är inte lika bra planerat, men upptill är det samma =)
    Hoppas allt är bra med dig idag och att du trivs bra på ditt nya jobb, fortsätt i samma stil som nu, det är så bra som det är =)
    Ha en fin dag!
    Kram!

  226. spiderchick 3 april, 2012 on 12:11 Svara

    Du vet ju vem jag är Evelina 🙂

    Ääääälskar din blogg. Min favvo. Vilket egentligen känns lite otippat för din blogg är så långt från min blogg som man nästan kan komma. Fast jag tror minsann vi har kärleken till våra familjer gemensamt 😉

    kram!!

  227. Sandra 3 april, 2012 on 12:20 Svara

    Hej Evelina! 🙂
    har följt din blogg sedan 2008 men har varit väldigt dålig på att kommentera och sedan har jag själv bytt bloggadress några ggr.
    Jag är en gravid pingla på 23 år som bor ute på landet i ett hus utanför lilla staden Motala tillsammans med min fästman. Vi har beräknad förlossning den 4 maj, alltså om mindre än 5 veckor 🙂
    När jag inte är föräldraledig så jobbar jag inom vården på ett demensboende. trivs bra men det är inte mitt drömjobb. älskar att arbeta med människor och har länge jobbat inom vården men vi får se vad tiden säger om det någon gång blir en vändning.

    Jag tycker jättemkt om att fotografera, men har än sålänge inte delat med mig så mkt av det på bloggen då jag har varit försiktig om att berätta för mkt om mig öppet där.

    Jag har inte riktigt förstått vart ni bor någonstans? Jag vet ju att ni bodde i Linköping men sen har jag helt tappat greppet 😉

    Hoppas det är bra med er annars, och ha en toppendag! 🙂
    Kramar!

  228. karolina 3 april, 2012 on 12:21 Svara

    Förstår att du är nyfiken! Jag är Karolina, fyller 22 i sommar och här läst din blogg sen strax innan ert bröllop. Jag har typ aldrig kommenterat förut men passar gärna på nu att ”ge tillbaka” lite, det är alltid lika mysigt att gå in här och läsa 🙂 Hm, jag är född och uppvuxen på Gotland men bor nu sen snart 3 år i Sundsvall där jag pluggar (är färdig i Juni!), har världens bästa pojkvän som jag träffade på gymnasiet, vilket är 5 år sen i höst. Han är USA och pluggar nu… Mina stora planer för framtiden är att giftermål, hus och barn fast jag känner ändå att jag inte har nån brådska, bara jag får bo tillsammans med pojkvännen. Tycker det är så himla kul att bli vuxen!

    Jag är så tacksam för att du låter oss följa med i er vardag, och jag är så glad för er allas skull att ni verkar vara lyckliga med ert liv, hoppas (vet) att ni alltid kommer vara det! Kram

  229. Är en Raggarbrud på snart 21 år som är från Söderhamn men som nu bor i Sundsvall och som håller på och gå ner med Xtravaganzas hjälp för att bli snygg till sommaren 😉 Tar dagen som den kommer och bloggar då jag orkar!

    Har följt din blogg sen du blev gravid och den är fortfarande lika bra nu som då 😉

  230. Johanna 3 april, 2012 on 12:28 Svara

    Jag heter Johanna. Är 21år och pluggar till sjuksköterska och är färdig med det i januari 2013.
    Jag bor i Örebro. Jag är förlovad med världens bästa M som jag varit tillsammans med i snart 5år.
    Jag har läst din blogg sen någon vecka innan ert bröllop. 😀

  231. Fanny 3 april, 2012 on 12:40 Svara

    Hej!! Har ju läst din blogg nu i ett par år, nästan varje dag tror jag. Fick ju äran att köpa din vita Mac sen och jag älskar den!!!
    Själv heter jag Fanny, bor i Vinslöv i Skåne med sambo, vår son, hund, katt och två hästar i vårt fina lilla hus 🙂 Jag läser Internationell marknadsföring och försääljning och försöker ägna kvällarna (när Milton somnat) på gymmet, eller med näsan i skolböcker, eller i soffan med sambo och/eller datorn 😉
    En liten del av mig. Kram Evelina!

  232. Maria B 3 april, 2012 on 13:08 Svara

    Jag har läst din blogg under en lång tid, tror jag hittade den när du planerade inför ert bröllop =) men jag är tyvärr väldigt dålig på att kommentera! Maria heter jag och bor i ett samhälle som heter Magnarp utanför Ängelholm i Skåne. Här bor jag tillsammans med mina killar. en kille på 3 år och en på 10 månader samt mitt stora <3. Jag är förnärvarande mammaledig och ska nu komma på vad jag vill göra resten av mitt liv 😉 Inte så lätt när det finns så många olika yrken.. spännande att följa dig i din karriär! Du verkar vara en underbar mamma, fru och vän!

  233. Evelina 3 april, 2012 on 13:08 Svara

    Hej Evelina!
    Jag heter också Evelina, och hittade till din blogg för flera år sen då jag bodde uppe i Luleå. Nu har jag bott i södra Sverige sen snart tre år tillbaka, är 25 år, pluggar och lever livet. Det har varit kul att följa din resa med giftermål, barn, jobb och boende, än fast jag inte är där än, men hoppas på det inom några år. Älskar din inredningsstil och klädstil, och blir bara allmänt glad av att läsa din blogg då du verkar se på livet på ett så bra sätt. Harmoni, det är en ord som beskriver din blogg perfekt!

  234. Matilda 3 april, 2012 on 13:10 Svara

    Hej! Jag är inne och tittar på din blogg nästan dagligen, men jag är dålig på att kommentera. Jag är en tjej på snart 25 år, som studerar utomlands till läkare tillsammans med min underbara blivande man. Vi är färdiga med studierna till sommaren och då blir det flytt till Sverige och Bröllop. Tycker om att läsa din blogg för den är så mysig och jag får mycket inspiration på inredning till vårt framtida ställe. 🙂

  235. Helena - mamma till Alexander 3 april, 2012 on 14:47 Svara

    Hej!
    Helena här. Har följt din blogg lääänge, innan du gifte dig om jag inte minns fel =)
    Bor i Vetlanda med min familj som består av min man David och vår busunge Alexander på snart 2½ år. Alexander ska ”snart” bli storebror vilket ska bli spännande.
    Läser din blogg flitigt varje dag men har nuförtiden blivit dåååålig på att kommentera tyvärr. Känns dock som att man känner dig för du delar med dig av så mycket och så härlig läsning. Du verkar vara en glad tjej som försöker se livet från den ljusa sidan. Du är en hejdundrandes bra mamma och verkar ha SÅ mycket kärlek att dela med dig av. Detta gör att man fastnar här.
    Kram på dig!

  236. Emelie 3 april, 2012 on 15:03 Svara

    Jag har hängt hos dig sedan bröllopsplaneringsdagarna, ett bra tag med andra ord.
    Jag är 27 år, bor i Göteborg, jobbar på Coop för tillfället men söker nya utmaningar eftersom jag snart kan ta ut examen från chalmers.
    När jag inte jobbar så gillar jag att fota, och så tränar jag för att springa Göteborgsvarvet i maj, en halv marathon! Det är min morot för att träna regelbundet och nå matchvikt igen.

    Jag tittar in hos dig varje dag, din positiva attityd smittar och ger mig lite kraft att ta tag i mitt eget liv.

  237. Nora 3 april, 2012 on 15:22 Svara

    Jag heter Nora och har följt din härliga blogg sedan 2010 🙂 Bor i Stockholm och studerar till sjuksköterska. Har själv inga barn men små syskon och små kusiner spm jag träffar mycket! Jag vill tacka för din fantastiska blogg, den får mig alltid på bra humör! Tack även för massa bra bloppisar, har köpt tre plagg som jag använder flitigt! Ha en fin dag! Kram

  238. *SARASDIARY* - Gravid v.37 3 april, 2012 on 15:58 Svara

    Visst är man nyfiken på alla som kikar in på sin blogg 🙂

    Jag heter Sara, snart 26 år, bor i sundsvall men kommer från Hudiksvall. Började plugga till sjuksköterska här i sundsvall och träffade kärleken och har stannat kvar. Nu väntar vi vårat första barn i april 🙂 Har kikat in hos dig här nästan dagligen i många år, minns inte första gången 🙂

    En härlig blogg som man blir glad av att läsa 🙂

    KRAMIS!

  239. Malin 3 april, 2012 on 16:09 Svara

    Jag heter Malin, är 27 år och bor i Eskilstuna med min biltokige sambo och våra två små prinsessor – Moa snart 3 år, och Liv snart 1 år. Jag är mammaledig just nu men börjar jobba igen om ett par månader. Jobbar som förskollärare, är utbildad förskollärare och lärare upp till åk 5. Vet dock inte om just skolan lockar så mycket… Inte just nu!

    Jag har läst din blogg sedan starten -07 och har hängt med sedan dess! 🙂 Känns ibland som att man känner dig efter alla år, du har ju bjudit på massa massa inlägg i MÅNGA år! 🙂 Kikar in några gånger varje dag för o se om du skrivit något nytt, och jag blir alltid glad när det finns ett nytt inlägg att läsa 🙂 Du verkar vara en väldigt jordnära och genomsnäll tjej med sunda värderingar, människor som du växer inte på träd! Och så har du grym klädsmak, samma som mig oftast, haha! 🙂

    Stor kram till fina du!

    /Malin

  240. Angelica 3 april, 2012 on 16:37 Svara

    Hej! Heter Angelica och har två killar (ja, tre ned sambon) på 2,5 år och 3 månader. Har följt din blogg länge och älskar den verkligen! Du verkar vara en väldigt fin människa och du har verkligen lyckats med din blogg. Följde många bloggar förut men nu är det bara din och någon enstaka kvar… Tycker att du blandar bra i bloggen om familjen, mode mm och tycker du är lagom privat! Är för tillfället mamma-ledig men jobbar annars som redovisningsekonom.

    Fin sjal som jag gärna skulle ha runt halsen i vår! 🙂

    Tack för den bästa bloggen och lycka till med nya jobbet!!

  241. Lenitha 3 april, 2012 on 17:03 Svara

    Sådant här gör mig som läsare så himla glad, att du faktiskt är intresserad av de som läser! Jag heter Lenitha, är 25 år och bor i Timrå utanför Sundsvall. Jag är gift och har en son på 6 månader som är det bästa som finns, han är verkligen en solstråle (gladare än många barn, jag vet nog inte riktigt hur det är att vara småbarnsförälder ;)), och han är det som gör mig gladast i hela världen! Jag är utbildad fritidsledare med kyrklig inriktning, men har inte hunnit jobba än då jag var gravid på min avslutning. Min rumskompis var från samma ställe som ni bodde förut, var ju där på en roadtrip förra året och höll ett extra öga öppet för att se om jag såg dig, om du minns? 😉
    Jag har följt dig sedan ni började planera giftemål, och jag tror att så länge du skriver kommer jag följa dig, du ger så mycket positiv energi, och det är underbart!

    Kramar

  242. Stina 3 april, 2012 on 17:26 Svara

    Tjoho! Jag är en ständig följeslagare! Ibland lite tyst, men jag läser och beundras, blir glad och tänker på dig som en vän.

    Jag pluggar till sjuksköterska – målet är barnmorska, jag blir glad av leenden, mina flickors skratt, mannens famn, sommarvärme, tända ljus och massor av andra saker.

    Tycker om alla dina tips, men saknar dina boktips (har du slutat läsa :-O?) 🙂 KRAMAR Stina

  243. Cazandra 3 april, 2012 on 19:20 Svara

    Jag heter Cazandra 22 år boende i Hofors. Läste din blogg när du var gravid och de första månader din lilla grabb var född men tyvärr kom jag ifrån ett tag och nu har jag letat reda på din blogg igen och nu är jag inne här minst 1 gång om dagen för att se på super härliga bilder på dig och din härliga familj. Elion är bara för söt! 😀
    Fortsätt med det du gör, för nu vill jag inte sluta läsa! 🙂
    Kram

  244. Elise 3 april, 2012 on 19:25 Svara

    Jag är en tjej på 25 år som bor i mellan Sverige i en lite mindre stad. Jobbar heltid på ett stort lågprisvaruhus. Bor med min sambo sedan 2 år tillbaka. Den 13 maj åker vi till USA i tre veckor i ska bila rund i Kalifornien . Våran dröm resa. 😀 sjalen skulle därför passa mig fint. Läser din blogg varje dag och mina favorit inlägg är när du visar inredning, som är mitt stora intresse. 🙂
    Ha en bra vår o sommar! Kram

  245. Anna 3 april, 2012 on 20:16 Svara

    Anna, 28 år (vilket jag inte kan svara rätt ut bär jag får frågan, utan brukar få fundera en stund haha)
    Mamma till Milo 20 månader. Jobbar som vaktmästare/godsmottagare/alltiallo.
    Jag har läst din blogg sen tidig bröllopsplanering och dagligen sedan dess. Jag följde graviditeten slaviskt och satt på nålar vid förlossningen, oroade mig när E åkte ambulans och har fått många leenden tack vare dig dessa år 🙂
    Jag skulle gärna se mer av vad ni äter, vardagsmat liksom 😉
    Gärna andra små vardagspusseltips 🙂

  246. Elin 3 april, 2012 on 20:20 Svara

    Jag heter Elin, fyller 28 år i sommar, bor i Malmberget i norrbottens inland, men kommer från Kalix vid kusten. Flyttade upp hit för 8 år sen då jag hittade kärleken. Vi har sonen Viktor, snart 3 år, och hunden Frost. Vi köpte vårat hus för 2 år sen, repar, repar och repar…det är kul när det är klart, men mycket jobb innan dess. Jag jobbar i klädbutik – dressmann. Jag blir glad av familjen, speciellt Viktor och av att få träna, det är något jag tagit upp mer ordentligt den senaste tiden. Bara att ‘få vara’ själv, ensam, Elin, kan ibland vara guld värt.
    Det var några rader om mig. Tack för en SUPER blogg.
    Kram

  247. Hanna 3 april, 2012 on 20:44 Svara

    Hejsan!
    Jag heter Hanna, är 24år [fyller 25 i juli]. Bor utanför Skövde med min sambo, vår dotter Tove på snart 2år. Katten Bosse [2år] och hunden Alice på 10veckor 🙂
    Vi bor i villa ute på landet. Min sambo jobbar inom lantbruket [familjeägt företag] och huset vi bor i tillhör gården.
    Drömmer en dag om ett eget hus. Men detta är ju bra tillsvidare 😉
    Jag jobbar inom vården och har precis fått fast anställning, lagom mycket och NATT 🙂 Så skönt! 🙂
    Planerar inför syskonbakning.

    Så livet leker 🙂

    Jag har läst din blogg från och till sen bröllopsbloggen 🙂

    Älskar också sjalar och denna var ju verkligen snygg!

    Ha det så bra! Kram

  248. Cecilia 3 april, 2012 on 21:02 Svara

    Cecilia heter jag och är 28 år, bor i Norrköping. Jobbar som lönespecialist och blev i sommaras lycklig husägare 🙂 Har läst din blogg sedan innan ni gifte er. Även om jag själv inte har någon blogg längre (kan sakna det ibland) så tittar jag alltid in här 🙂

  249. Louise 3 april, 2012 on 21:03 Svara

    Hej Evelina!

    Jag är en tjej på 26 år (27år i juni),bor i en villa i Skåne med sambo och son på snart 2 år. Jobbar som målare.

    Jag blir glad av att umgås med min familj och mina vänner. Blir även glad av våren och sommarn. helt underbara årstider.
    Mer om mig går att läsa på min blogg. .http://Lisnilsson.blogg.se

  250. Malin - mamma till Sam och Tim 3 april, 2012 on 21:45 Svara

    hej!!

    Jag har ju typ varit med här från start tror jag och jag är fortfarande med och spanar in flera gånger om dagen. Jag gillar din blogg, den är allt det dära. Mode, familjeliv, lite uteliv, jobb, inredning… you name it!

    Jag bor med familjen i nybyggt hus i stockholm, men jag är från skåne egentligen. bor med sambo och våra två älskade pojkar. och så katten alice såklart.

    jag har precis börjat jobba efter min föräldraledighet, men har någon dag ledig i veckan till dem tack och lov, annars hade jag gått under tror jag.

    fortsätt skriva och vara precis som du är för då är du som bäst!!
    KRAM

  251. SaraMira 3 april, 2012 on 22:15 Svara

    Jag är 26-årig 2-barnsmamma från relativt stor stad i mitten av landet :o) har följt dig i några år, ibland sporadiskt men för det mesta regelbundet. Mammaledig sjuksköterska och kbt-terapeut, polisfru, bor i radhus, har hund (liten chihuahua). Älskar familjemys, shopping/mode, vara med vänner, inredning, träning, vardagslyx m.m. Är vegetarian sen 14 år tillbaka av etiska skäl, så är även mina döttrar 4 och 1 år, ej mannen :o) är väl lite hippiemamma på ett vis som bär mina barn i sjal, ammar länge och har dreads ner till rumpan :o) tack för mysig blogg, superfin liten familj är ni!! O du verkar vara precis lika vacker på insidan som du är på utsidan. Kram!

  252. Vad kul att du får så himla många svar! Jag har en egen blogg som du ju kikat in på några gånger (vilket är jätteroligt!), men jag kan ändå berätta lite mer om mig själv. Jag är en levnadsglad tjej som bor 1 mil utanför Umeå och tillsammans med min man har jag två döttrar, 2 år och 2 månader gamla, som förstås är det mest centrala i vårt liv. Jag älskar att träna, umgås med familj och vänner, fotografera, resa (vi åker till Thailand med våra små om tre veckor) och njuta av livet. Jag har läst din blogg sedan du var gravid med Elion och jag tycker att ni verkar vara en så himla mysig familj. Kram!

  253. marie 3 april, 2012 on 23:53 Svara

    Heter Marie, är 26 år och har nog följt din blogg nästan så länge den funnits? Vet inte riktigt men lääänge iaf. Bor i en förort till Stockhollm men min man, just nu arbetslös men tidigare jobb på förskola. Ja de va lite om mig då 🙂 Deltar inte i utlottningen av sjalen.

  254. Maria 4 april, 2012 on 08:39 Svara

    Hej Evelina! Jag heter Maria o är 33 år. Jag bor i Ängelholm med sambo o våra två barn Clara 4,5 och Victor 20 mån. Vi bor i nytt hus o trivs Så bra!! Jag arbetar som sjuksköterska o är precis på väg att byta jobb efter att ha varit på samma i 7 år. Det känns verkligen spännande! Jag vet inte hur jag hittade din blogg, 2 år kanske, men har varit fast sen den dagen!!! Jag har inte läst bloggar tidigare men din kan man inte låta bli. Din positiva energi smittar verkligen av sig o du ger en motivation att ibland göra mer än man orkar!!! Jag kommenterar ibland i det känns verkligen som att jag känner dig!!!! Fortsätt med detta för du gör det så bra!!!! Lycka till på nya jobbet i njut av livet !!!! Stor kram!!!

  255. Liselotte 4 april, 2012 on 10:21 Svara

    Gillar verkligen din blogg och går in ett par gånger om dagen för att se om du uppdaterat så man kan bli lite glad. För det blir man när man läser dina inlägg. Glatt och positivt. Det gillar vi och Elion är så söt och verkar ha energi som heter duga. Har läst din blogg sen ni väntade Elion och fastnade direkt.
    Mitt namn är Liselotte, snart 25 år och bor i Malmö med min sambo och son på snart nio månader. Helt galet vad allt går fort nu. Jobbar varannan helg och någon kväll i veckan vilket är skönt, komma hemmifrån och låta pappan bonda lite extra här hemma, fast jag verkligen älskar att vara hemma men min lilla C. Tur att jag ska vara hemma tills januari 🙂 Har börjat röra på mig mer än barnvagnspromenaderna för att bli av med de kvarvarande graviditetskilona. Så härligt och så skönt! Annars planerar vi sommaren lite lätt, stockholmstripp, hem till föräldrarna i Småland och lillkillens 1 års kalas, och i oktober blir det en vecka i Spanien. Får kolla in dina gamla reseinlägg om man kan få ett par tips när man åker med barn 🙂
    Tack för att du underhållet och ger inspiration och en sån glad och positiv anda här inne dagarna i ända!
    Må väl! Kram och kram

  256. Cilla Ö Myrgren 4 april, 2012 on 11:52 Svara

    Hej! Har nu följt din blogg i flera år. Jag är snart 26 år, gift och har en hund som heter Znoddas som är som ett barn för oss, då vi har ”problem” att få barn. Just nu är jag arbetslös men min man jobbar som kock.Massa kramar till dig och din familj!

  257. I min lilla lilla värld 4 april, 2012 on 12:09 Svara

    Ja, mig känner du ju till, men skriver ändå. Sara Tilling. Bor i en villa i Ramlösa utanför Helsingborg med min man och 2 döttrar Wilda och Dixie. Mammaledig. Största intresset träning! Gör nu en 30 dagars utmaning som går ut på att äta Paleo (nej till gluten, spannmål, mejeriprodukter, socker) och tränar renodlade Crossfit pass. Livet är som bäst just NU

  258. Paulina 4 april, 2012 on 19:51 Svara

    Jag måste ju också berätta om mig. Är jättedålig på att kommentera men kikar in flera gånger om dagen hos dig och ÄLSKAR din blogg, Evelina!
    Paulina heter jag, bor i Helsingborg tillsammans med min sambo och vår bengal-kattunge Jack. Jag pluggar just nu till undersköterska, men min stora dröm är att jobba inom träning och hälsa. Jag älskar inredning och har en liten dröm om att bli inredningsarkitekt. Annars är Crossfit är mitt största intresse och jag har nu även börjat äta Paleo (stenålderskost) som en 30-dagars utmaning (samma som Sara Tilling). Men tror det kommer vara bra mycket längre än så!

  259. Sofie 4 april, 2012 on 20:02 Svara

    Jag har följt din blogg sedan några dagar efter att ni kommit hem från BB om jag inte missminner mig. Jag fastnade på en gång eftersom jag drömmer/drömde om en familj och barn just då. Sen att du bloggar om kläder och visar er fina inredning gör ju inte saken sämre. Jag älskar vit inredning och kommer troligtvis inreda i vitt när jag hittar en karl att flytta ihop med.

    Sedan exakt en månad är jag singel efter ett 6-årigt förhållande. Jag träffade honom samma helg jag fyllde 19 år. Just nu är jag ganska tom och känner mig väldigt ensam. Trivs inte alls som singel faktiskt.. Som tur är hittade jag en utbildning bara ett par veckor efter uppbrottet och studerar nu till Hud – och SPAterapeut. Tack och lov för det för annars hade jag nog klättrat på väggarna, gråtit mig till söms och hoppat ut genom fönstret känns det som. Oerhört tung period.. Men i och med skolan har jag ett skäl att gå upp på morgonen.

    Jag hoppas du fortsätter blogga länge till och jag vill hemskt gärna se fler videobloggar. Det är något som gör dig mer levande 🙂

    Kram på dig! Vissa dagar är det du som ger mig energi att orka med en dag med dina fina ord och budskap.

  260. Frida 4 april, 2012 on 21:31 Svara

    Har bara kommenterat tidigare vid såväl bröllop som Elions födelse men annars är jag rätt sparsmakad på den fronten – förstår att det kanske inte är så roligt att skriva för okommenterande läsare men ibland tar jag mig ändå för 😉 Vill att du ska veta att jag uppskattar din blogg väldigt mycket, vi två verkar olika till såväl intressen som livssituation men jag gillar verkligen dina värderingar och mysfaktorn i din blogg så därför tittar jag in så fort jag ser att du skrivit något nytt! Tycker att du är grym för att du alltid skiljer på personligt och privat, du delar med dig precis lagom mycket och verkar inte tumma på att berätta när någon period är tung men samtidigt inte gå in på detaljer – det tycker jag är strongt för ibland kan jag tänka mig att det är svårt att distansera sig från sin blogg (har ingen egen så vet egentligen inte). Jag själv är just nu nyexaminerad och flyttar runt i Norrland för att hitta de jobb jag kan få, älskar att läsa böcker och att åka skidor utför och på längden. Kram på dig och din fina familj!

  261. sandra E 4 april, 2012 on 22:11 Svara

    Hej Evelina!
    Tänkte också lämna några rader här (skulle gjort det häromdagen men något kom emellan=/) Jag har läst din blogg sedan start och du vet vem jag är (hoppas jag ju!) Sandra Engstrand från gymnasietiden? Jag är som du kanske vet bosatt i Värnamo, och jag är nu i vår tillbaka på min favvoarbetsplats, i Forsheda. Jag jobbar nu som resurspedagog, främst i 2 olika klasser och har även någon egen lektion i klass/v. Ibland får jag hoppa in och vika extra i skolan och på fritids…Tar det ganska lugnt i vardagen och myser med kompisar över en fika/lunch/middag eller promenad. Sjunger faktiskt i en kör och läser massa bloggar=) Skulle vara jättekul att träffas snart nu när vi bor närmare varandra! KRAM

  262. Sophie 4 april, 2012 on 22:28 Svara

    Hejsan! Här kommer en liten presentation av mig. Jag är 32 år och bor i den fina staden Helsingborg med min pojkvän , vi har varit ihop i 14 år, och våra fyra fantastiska barn. Tre flickor och en pojke:) Jag har precis avslutat min föräldraledighet och söker nu jobb. Jag är undersköterska och har jobbat som det sedan 1998. Har en dröm att en dag jobba i en mysig liten inrednigsbutik, då inrednig och mode är ett stort intresse.
    Jag älskar din mysiga, trevliga och fantastiska blogg. Tack för att du delar med dig av erat liv och vardag. Du har en perfekt blandning att innehåll. Det är alltid lika roligt att kika in här hos dig. Har följt din blogg sedan ca 2 år tillbaka. Våra barn är lika gamla, även födda samma månad.

  263. AnnaIda 5 april, 2012 on 08:22 Svara

    Jag har börjat på den här kommentaren många gånger nu – läser vanligtvis bloggar från mobilen bara men här krävdes större artilleri – datorn! 😉

    Jag har läst din blogg sedan ni var en bit in i bröllopsplanerna, kommer inte ihåg exakt när men nånstans i början av din ”karriär”.
    Fastnade direkt eftersom jag gärna själv ville (vill) gifta mig men inte riktigt har gehör för det hemma. Det var härligt att få uppleva drömmen genom någon annan.
    Sedan kunde jag inte sluta läsa för du är alltid så positiv och ger en mysig känsla och alla dina uppmaningar om att tänka positivt har vänt många tråkiga dagar till bra.

    Sedan var det ju ännu mer spännande när det var en bebis på gång 😉 Då blev jag nog för första gången sugen på att gå igenom det själv – har aldrig riktigt varit intresserad av att skaffa barn.

    I alla fall. Anna heter jag, född en vacker vårdag i maj 😉
    Uppfödd i en liten by kallad Degerfors (fotboll är väl det enda som ”vi” är kända för). Träffade min M i ettan på gymnasiet, flyttade till ”hans” stad Kristinehamn efter studenten och några år senare hamnade vi i Borås där jag pluggade på Textilhögskolan. Nu i somras blev det Värmland igen och denna gången Karlstad. Nu gör jag allt för att anpassa mig här och det är väl inte alltid det lättaste. M pluggade här och har alla kompisar kvar – medans jag började om från noll och ingenting.

    Har i alla fall lyckats knipa åt mig en fast anställning på IKEA (på 80 % vilket är helt lagomt med tanke på att jag ändå tjänar bra med OB). Vilket känns såå bra!

    Jag känner för första gången i livet att jag faktiskt kan ta framtiden med ro nu. Ingen mer ångest inför pengar eller så.

    Vi har precis köpt oss en fin lägenhet som jag bara älskar! Den vi hyrde i ett halvår trivdes jag aldrig i och den här trivdes jag i första gången jag ens satte foten här.
    Tänk att alla pusselbitar faller på plats – och vet du… Jag börjar känns mig redo för att möta den största kärleken. Med andra ord börjar det bli dags att tänka på utökning av familjen och det är väldigt skrämmande samtidigt som jag är såå inspirerad av din och Fredriks oändliga kärlek till eran Elion. Jag ser fram emot den dagen då vi plussar och jag ser faktiskt mig själv i den rollen för första gången i mitt liv.

    Det finns visst hopp för alla 😉
    Min mamma har nog redan gett upp ”hoppet” om att bli mormor (hon är redan fyrbarnsfarmor) eftersom jag aldrig visat något vidare intresse – hihi.

    Sedan hoppas jag också på ett bröllop i framtiden, men det verkar inte den andra halvan så intresserad av så vi får väl se… 😉

    Tja…det var väl lite om mig, nästan lika svårt att skriva här som ett CV 😉

    och du Evelina, tack för att du är DU!

  264. Emma L 5 april, 2012 on 09:58 Svara

    Jag vill också skriva några rader. Jag har ju hängt med dig via din blogg i många år nu =) Som att ha en envägskompisrelation på nått sätt så det är väl inte mer än rätt att jag också delar med mig en aning =P

    Jag är en snart trettioårig Gävlebo som för tre månader sedan blev tvåbarnsmor då min lille son kom till världen. Jag och maken har sedan tidigare en dotter också som fyllt två nu i vår. Familjen är det absolut finaste jag har och min man är min bästa vän. Jag är en riktig hemmamänniska som trivs med att pyssla runt hemma i lugn och ro. Men nu har jag börjat träna också, något jag inte gjort på ungefär fem år, och det är jätteroligt!
    Jag är utbildad till bibliotekarie och älskar böcker! En dröm är att skriva en egen bok så småningom. En annan dröm (åh som jag längtar efter det) är att hitta ett litet hus med en trädgård och ett äppelträd där vi kan bo. Jag tror som du att det är viktigt att drömma och att visualisera framtiden. Önskar man sig något riktigt hett så kan man kanske få det att hända =)

    Jag läser din blogg för att det gör mig glad. Jag tycker om din positiva livssyn och att du verkar vara både vänlig och viljestark. Jag blir dessutom inspirerad av hur du inreder ditt hem och att du är så duktig och kämpar på med träningen. Du ger mig en liten dos feel-good varje dag genom din blogg, tack snälla du för det!

  265. Britta 5 april, 2012 on 10:44 Svara

    Hej! Jag har följt din blogg sen hösten 2009, jag var mammaledig & letade efter andra nyblivna mammor, eftersom jag inte kände någon annan som var i samma sits. 🙂
    I början läste jag bloggen lite sporadiskt men nu är jag inne säkert 2 gånger om dagen.
    Jag är iaf snart 29 , bosatt norr om Stockholm med min sambo & vår son som blir 3 i augusti. Varannan vecka bor även sambons son, som snart fyller 12! hos oss. jag pluggar just nu till uska & har funderingar på att bli sjuksköterska så småningom. jag gillar precis som du tatueringer & ska snart göra min femte! 😀
    tack för en fin blogg & inspirerande läsning!

  266. E 5 april, 2012 on 16:16 Svara

    Känner som många andra att det inte är mer än rätt att vi också delar med oss lite av oss till dig efter allt som du berättar för oss. Elisabeth heter jag, är snart 21 (WHAT?! Sen närdå? Känner mig fortfarande som 17 eller något) och läser till veterinär i Uppsala, går andra året nu. Har världens finaste pojkvän sedan dryga tre år tillbaka, massa underbara vänner lite runt om i Sverige och världen samt en familj som jag inte träffar alltför ofta, men som liksom alltid finns där ändå. Är uppväxt med en mamma som reser mycket i jobb och flyttade utomlands när jag var 12. Då hatade jag henne för det, men nu i efterhand förstår jag henne, att resa så som hon gör blir beroendeframkallande. Är dessutom tacksam för att tidigt ha fått veta mycket om världen vilket har givit mig större perspektiv på saker redan i ung ålder. Det har dessutom givit mig möjligheten att resa mycket och t o m bo utomlands ett tag (Kenya).

    Som du kanske förstår är alltså resa en major sak i mitt liv som gör mig fantastiskt glad, träna likaså och min utbildning gör mig glad varje dag (även om man måste påminna sig om det i tentaperioder…. :P). Djur är fantastiska varelser och det ska bli underbart att få hjälpa dem som ger oss så mycket glädje.

    I övrigt är jag alltsomoftast en glad tjej som arbetar på min attityd mot livet för att bli sådär superpositiv som du är och kunna sprida det vidare. Att läsa din blogg på morgonen är typ bästa starten varje dag, den (du!) har fått mig att inse hur onödigt det är att lägga energi på massa småsaker som man ändå inte kan göra något åt. Jag har tendenser att komma in i små dippar när livet suger (har liksom inget mellanläge), men de dipparna blir kortare och kortare… Å andra sidan kan jag inte låta bli att gilla dem lite, för det får mig att uppskatta livet däremellan än mer…

    Åh vilket babbel. Ha en fantastisk fortsatt dag så lämnar jag kanske en kommentar lite då och då…. 🙂 KRAM!

  267. Elin Karlsson 5 april, 2012 on 23:16 Svara

    Hej Evelina!
    Jag hinner tyvärr inte läsa din blogg varje dag, men tittar in regelbundet! Du verkar så himla gullig och omtänksam. Vi har exakt samma stil på heminredningen, vilket är ett stort intresse här hemma.

    Jag heter Elin, är 21 år och bor i Stockholm, men kommer från landet strax utanför Uppsala. Att vi bor här har att göra med att jag utbildar mig till jurist och min sambo jobbar här i Stockholm. Trivs toppenbra men i framtiden vill vi tillbaka till Uppsala, skaffa familj och bo nära vår släkt och de flesta av våra vänner.

    Senaste veckan har jag fått mycket att tänka på. Jag har fått reda på att jag varit utbränd under en längre tid och måste lägga om mitt liv och sätt att tänka. Jag måste lära mig att ta vara på stunden, vara i nuet och inte tänka att det ska finnas ett syfte eller prestige i allt jag gör. Det känns tungt och skönt på samma gång att få detta besked. Jag ser alltid framåt och jag blir glad när jag märker att jag utvecklas som person och när jag träffar fantastiska människor!

    Precis som du är jag sjalgalen. Och skulle såklart inte ha något emot den här ursnygga, men jag tycker att du ska ge den till någon som behöver den bättre! Om man får nominera någon så tycker jag Sanna vars resa till Gekås blev inställd, utan att känna henne så tycker jag absolut hon ska få ta del av en liten del av ullared – pryttelmänniskornas mekka 🙂

    Kram Elin

  268. Aniika 6 april, 2012 on 07:36 Svara

    Hej! Jag tittar ofta in här, älskar dina fina bilder! Är inte så bra på att kommentera, men ska bättra mig. Jag är 32, har två barn födda 2008 och 2010. Bor för närvarande i Thailand, men kommer snart hem till ”verkligheten” igen. Älskar att resa, och blir glad av godis! 🙂

    Ha en underbar påsk tillsammans med dina nära och kära!

  269. isabella - mamma till Eira 6 april, 2012 on 20:01 Svara

    Nu känner jag att jag är tvungen att skriva här. Har tänkt ett tag men tiden har inte funnits till. Du vet vem jag är men självklart skriver jag ändå. 🙂
    Isabella, 25 år gammal. Härstammar från södertälje men bor sen drygt 4 år tillbaka i umeå tillsammans med maken och dottern på 16 månader. Är nu äntligen färdig förskollärare till sommaren. 🙂 Kommer inte ihåg när och hur jag först kom in till dig här på bloggen men stannade kvar. 😉 Det var iaf en bit innan bröllopet. 🙂 Jag har vart flitig på att kommentera och det känns som man lärde känna varann via ”blogglivet”. tyvärr har kommentarerna och orken glidit iväg efter depressionen jag fick efter att Eira föddes men försöker komma tillbaka med både bloggandet och läsandet av andra bloggar. 🙂 Har lämnat intresset för många av mina gamla favvobloggar men du är endå en som ständigt vart kvar. 🙂
    Ha en trevlig påsk Evelina! kram

  270. rosanna 6 april, 2012 on 20:43 Svara

    heter Rosanna, är 29 år, bor i ett hus med min sambo och son 15 månader. Började läsa din blogg då ni gift er å sen följde jag din graviditet varje dag 🙂 du har en jättebra blogg med varierande innehåll å lillen är så sööt å det är kul att läsa om honom.

  271. Frida 12 april, 2012 on 21:57 Svara

    Jag heter Frida, är 26 år och mamma till Kali 2år. Vi har precis flyttat ner från Luleå till ett hus i skogen på en liten ö utanför Strömstad och i magen ligger nr 2 som beräknas komma ut till oss i slutet av augusti.
    Nu pga flytten har jag varit utan internet ända sedan i slutet på mars och jag håller nu på att läsa ikapp mina favoritbloggar (din är en av dom).

  272. Johanna 14 april, 2012 on 09:51 Svara

    Hej Evelina!
    Såg detta inlägget för några veckor sedan och tänkte att jag skulle skriva några rader. omständigheter gjorde att det glömdes bort, dumt nog. Men nu har jag haft tankarna på dig/er och ville bara skriva hej. Jag har följt dig sedan vi båda var gravida och vi var beräknade ganska samtidigt. Jag har Alma, en galen pratglad liten donna.

    Med din blogg lyfter du mina dagar och får mig alltid på gott humör med dina inspirationstips och ”fötterna på jorden” inställning. Fortsätt så! Måste vara tufft att ibland få tråkiga kommentarer men förhoppningsvis väger de posisitiva tyngre även om det kanske är svårt att slå ifrån ”rötäggen” ibland.
    Grattis till nya jobbet och till nya huset, ni har så fint!

    Tack för att du levererar! Kram Johanna

  273. claes stensson 14 mars, 2013 on 10:26 Svara

    jag tycker det är klanon bra , Du kan kanske svara på mibn frågan. hur gammal är värnamo hockey i år då

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna