VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mer av vad?

GODMORGON 28 mars! Idag ser jag fram emot ännu en jobbdag, det är ju helt underbart att jobba med kollegor på det sätt som jag gör nu, man kan prata, diskutera och luncha TILLSAMMANS! När jag jobbade i butik träffade jag ju massa människor hela tiden men vi jobbade väldigt väldigt sällan så vi kunde stå och prata, lunchade omlott och så vidare. Än så länge ser jag bara fördelar med nya jobbet :-). Enda nackdelen skulle vara att det är lite jobbigare väg. Lika långt som jag hade innan men åt andra hållet vilket innebär krångligare väg, fler rondeller, risk för bilköer och så vidare. Men det kan jag leva med! Vill jag så går det stadsbuss dit men eftersom jag hämtar och lämnar på förskolan har vi sagt att det får bli bilen för att spara tid. Annars skulle jag vara borta nästan heltidsdagar men bara jobba halvtid och det är det inte värt. Dessutom får Fredrik kortare dagar när han inte behöver hämta på förskolan, eller så kan han jobba över oftare när det behövs win win.

VI har förresten kommit ifrån det där med att mamma är dum som Elion sa för nån vecka sen. Jag och Fredrik hade ett snack om att han kan inte vara bara rolig hela tiden för då blir det ju helt enkelt som det har varit, pappa är kul att vara med och mamma är bara den tråkiga som säger till… Snäll och rolig är två väldigt bra egenskaper men för att vi ska vara ett bra föräldrateam krävs det att han inte bara är lekpappa hela tiden :-). Och det har alltså redan blivit bättre vilket känns jätteskönt!

En liten filmsnutt med mina älskade små killar ♥ Gillar ni videoklipp? Berätta gärna vad ni vill se mer av i bloggen, som jag skrivit förr är det jätteviktigt för mig att ni trivs här inne eftersom det är ni som läser. Jag själv blir nog lite ”hemmablind” :-).


Kommentarer


  1. Frida 28 mars, 2012 on 07:41 Svara

    Vad skönt att höra att det inte är dumma mamma längre. Jaghar en dotter som är några månader äldre än Elion och vi är just nu inne i en sådan period. Mamma är dum, mamma får inte hjälpa, pappa är bäst osv. När jag säger att jag älskar henne säger hon: Jag älskar inte dig, jag älskar bara pappa. Jag fattar ju att det är en fas som kommer att gå över, men när det har hållt på ganska länge så blir det ju lite tråkigt. Har också försökt få min sambo att förstå att han inte kan vara bara roliga pappan hela tiden så just nu kör vi lite mammakampanj här hemma, hoppas att det blir bättre snart.

    I övrigt är de ju i en helt underbar ålder just nu tycker jag. 🙂

  2. I min lilla lilla värld 28 mars, 2012 on 07:56 Svara

    ÄLSKAR såna här klipp. Vardagsfilmer är det bästa jag vet 🙂

  3. Paula 28 mars, 2012 on 08:47 Svara

    Usch vad jobbigt att höra att mamma är dum 🙁 Kan tänka mig att när det kommer från ens eget högt älskade barn, så tär det säkert lite på en för varje gång. Men skönt att det blir bättre!

    Jag vill jättegärna se mer videoklipp, dom är toppen! 🙂 Din blogg är toppen, den jag följt längst, sen innan bröllopet!

  4. Marie 28 mars, 2012 on 08:50 Svara

    Känner igen lite det där, min 4 1/2 åring tror att man kan göra vad man vill, när man vill och får man inte det så är det ”dumma mamma” just nu! Elak kan man också vara tydligen… =)

    Men, det är bara att försöka förklara och stå ut =) Jag lär väl va ”dum och elak” när hon är 17 år också, haha! =)

    Grattis till nya jobbet!
    Kram

  5. Cissi 28 mars, 2012 on 08:57 Svara

    Min äldsta kille (snart 4 år) är oxå väldigt pappig, men det var nog ”värre” då han var i Elions ålder, så vi gjorde precis som ni…tog ett snack;) hihi! Så efter det blev det bra igen!

    Jag tycker det är super kul med små filmklipp från eran vardag:) och massa bilder såklart:)Gärna ett filmklipp på hur du sminkar dig och vilka produkter du använder dig av, och sen den där videon du skulle visa hur du gjorde så fina lockar i håret;) Kramisar och trevlig dag på nya jobbet, låter ju som ett toppen jobb:)

  6. Nadja 28 mars, 2012 on 09:11 Svara

    De är så härligt att känna så för sitt jobb, glad att de känns så för dig. Kram

  7. fian- mamma till Alex 28 mars, 2012 on 09:18 Svara

    Hujedamej så söt han är;) Filmklipp är kul, så gärna mer av det, hihi
    KRAM

  8. kristin 28 mars, 2012 on 09:27 Svara

    åh vad härligt klipp! 🙂
    Jag gillar mest dina ”vardagsinlägg” men eftersom jag stannar kvar gillar jag ju helheten också 🙂
    ha en bra dag!

  9. Malin 28 mars, 2012 on 09:47 Svara

    Evelina! Jag gillar din blogg, den är sådär mysig och glad men utan att kännas alltför rosa (trots designen 😉 ) och fluffig och puttenuttig osv. Du verkar vara en helgo tjej.
    Jag har en urgullig bonusson som är ca en månad äldre än din pojk, och det är kul att känna igen och kunna relatera till honom när du berättar om Elion (underbart namn förresten!). Det tillför liksom ännu mera 🙂

    Men du! Vart har ni köpt hans cykel? Den ser ut att vara i perfekt storlek, inte för stor men ändå en riktig cykel, för den med korta små ben…

    Kram till dig!

  10. Anna 28 mars, 2012 on 10:43 Svara

    Evelina, vilken underbar blogg du har!
    Nu har jag följt dig dagligen sen 09 och jag bara älskar sättet du bloggar på, blandar både lättsamma och svårare/jobbiga situationer i dina inlägg. Jag tycker även det är skoj nu när du börjar med mer impulsiva blogginlägg ur vardagen, sånt gillar jag -så mer av det! 🙂

    Kram på dig! 🙂

  11. sofia 28 mars, 2012 on 12:01 Svara

    underbart klipp! underbar katt! underbar Elion! underbar bakgård på huset! vardagsliv när det är som bäst helt enkelt! det är sånna små stunder som är livskvalite o som man sparar i sitt hjärta 🙂

  12. Sanna 28 mars, 2012 on 12:02 Svara

    Sött =)

  13. Sanna 28 mars, 2012 on 15:03 Svara

    Älskar det här klippet. Sammanfattar mina tre drömmar för framtiden – bebis, hus och katt!

    Mer videoklipp åt folket. Tycker mest om de inlägg som ger en liten extra inblick i ert liv, som detta och husesynen. 🙂

  14. Härligt att du trivs så bra på nya stället (:

  15. Caroline 28 mars, 2012 on 19:50 Svara

    Åh vilket underbart videoklipp! Blir alldeles lycklig inombords av att få se er leva i den tillvaro som jag drömmer om att hamna i en vackar dag. Hade väl inte världens tryggaste eller bästa uppväxt, så jag drömmer massor om att skaffa en egen familj och kunna skapa den fina trygga tillvaron jag aldrig upplevde, då istället. Ge det jag aldrig fick. Känns som att du resonerar likadant, och det värmer i mitt i hjärta att se vilka mysiga stunder ni har ibland.

    Och jag älskar videoklippen! =)

  16. Stina 28 mars, 2012 on 23:18 Svara

    Men guud va go och försiktig han är med katten. Urgulligt!! Tror verkligen det är nyttigt för barn att växa upp nära djur.

  17. Maria W 29 mars, 2012 on 14:06 Svara

    Superhärlig video, mer sånt tack! 🙂 Elion är ju supergullig mot Lancelot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna