VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Texten.

 

 

 

 

Ni har bett om att få se hela texten på min nyaste tatuering! Jag har inte tagit några bilder på den efter läkningen så dessa är från när den är nygjord. Tyvärr måste jag fylla i den på vissa ställen, är det vanligt att behöva göra det? Tatueraren sa att det är ett sånt ställe som färgen lätt släpper på men den har suttit som berget på andra sidan.

 

 

 

 

(Texten är från den här låten)


Kommentarer


  1. Nadja 8 mars, 2012 on 16:04 Svara

    Det är vanligt att man måste fylla i, jag ska göra det i april på mina 🙂

  2. The Housewife 8 mars, 2012 on 16:09 Svara

    Ja alltså oftast brukar färg släppa när man pillar, kliar och sånt, i vanliga fall ska den inte göra det. Om dom fyller i ordentligt ska den ju inte släppa men sen vet jag inget alls om just det stället du tatuerat på, så just där vet jag inte..

    Suuuuper fint, suuuuper fräscht, absolut en tatuering i min smak och fin text.

  3. The Housewife 8 mars, 2012 on 16:09 Svara

    söta du, kan du inte lägga upp info, inlägg om löshåret ditt.. snälla!! om det är lätt att sätta dit, hur man gör det och så.

    kram

  4. The Housewife 8 mars, 2012 on 16:12 Svara

    förresten, ”grattis” på internationella kvinnodagen!
    Kram

  5. Malin 8 mars, 2012 on 16:14 Svara

    Så himla fin den är! 🙂
    Jag har behövt fylla i alla mina tatueringar eftersom en del färg följt med skorporna, inget konstigt och väldigt vanligt 🙂 Har väl också att göra med hudkvalité och liknande kan jag tänka mig, en del har ju ”bra läk-kött” och andra inte 🙂

  6. Sarah S 8 mars, 2012 on 16:19 Svara

    Snyggt 🙂 Gillar typsnittet också! 🙂

  7. Izabella 8 mars, 2012 on 16:29 Svara

    vackert!

  8. Cissi 8 mars, 2012 on 16:44 Svara

    Jättefin tauering.. Sambon har också en på sidan, sen 5 år tillbaka och den har inte behövts fyllas i än… men kan tänka mig att det är olika från person till person

  9. Ida 8 mars, 2012 on 16:50 Svara

    Super fint!

  10. Emma 8 mars, 2012 on 17:16 Svara

    Jättejättefin tatuering som passar så fint på dig Evelina.

    Kramar!!!

  11. TC 8 mars, 2012 on 18:27 Svara

    såg att du undra lite om tatueringen och tänkte att jag kanske kan ge svar på din fråga.. Ett ganska långt svar från början till slut hehe

    När du gör en tatuering så ska du INTE lägga på någon plast.. Utan en kompress. För en tatuering är precis som ett sår och behöver alltså andas. Efter ca 6 timmar (kommer inte ihåg exakt timmar) så har det bildats något som kallas för glashud över tatueringen, men självklart kan man låta kompressen sitta på lite längre än så ändå. Mycket av hur din tatuering blir beror på hur du sköter den! Du ska alltså tvätta med en mildtvål varje morgon. När du tvättar den kan det hända att små partiklar av färg lossnar, men det är inget att oroa sig för. Du ska INTE få en sårskorpa på din tatuering. Och får du en så får du absolut INTE ta bort den. Annars riskerar du att få ärr. För att inte få sårskorpor ska du alltså smörja in din tatuering med helosan. Lite salva och ofta är bättre än mkt salva och sällan. Du ska alltså hålla huden fuktig under läktiden och se till så det inte torkar för mkt. Under natten kan du lägga på mer helosan och sen lägga lite toa papper på. Då kommer salvan fastna i pappret och inte i något lakan. Detta sköljer du sedan loss på morgonen försiktigt. Och kanske först nu till din fråga. OM du behöver fylla i den vilket man kan behöva ändå efter ett par år så ska du INTE göra detta förens om minst ett halv år / år… Går du och fyller i den nu så kommer den bara köra sönder tatueringen. Det tar ungeför ett år innan huden har repat sig helt efter en tatuering. Och tvärr så finns det många tatuerare som tror att ju mer du kör på ett ställe, ju svartare blir det- det blir det INTE.. det enda som händer är att man kör sönder huden.
    Och efter som det snart är sommar så borde du absolut vänta till december lr nåt med att fylla i… Lycka till med tatueringen och har du några frågor så är det bara att maila. /TC

  12. Jessica 8 mars, 2012 on 20:40 Svara

    Hej!
    Väldigt fin tatuering, jag undrar dock bara. Vilket typsnitt använde du? =)

  13. Elin 8 mars, 2012 on 23:07 Svara

    åh så fin den är 🙂

  14. Sandra 9 mars, 2012 on 07:01 Svara

    Är tatuering bra gjord från början och du har skött den som du ska inte färgen släppa. Däremot kan den bli flammig beroende på hur mycket du har blödigt under tiden du gjorde den.
    TC har stenkoll så lyssna på henne!

    Kom ihåg att gå dit och visa den NU för då ska han fylla i den kostnadsfritt senare. Och se till att få ett kvitto på det!!

  15. Helena - barnvakt i Vasastan 9 mars, 2012 on 10:41 Svara

    cool!

  16. Lenore 9 mars, 2012 on 14:22 Svara

    har själv en hel text på ryggen och fick fixa till den efter en månad. och med fixa menar jag jämna ut texten, när man gör så raka streck är det ganska lätt hänt att det blir ojämnt. hos min tatuerare spejar dom på plåstersprej istället för plast eller kompress.

  17. Frida 9 mars, 2012 on 21:46 Svara

    JÄTTEFIN tattuering! 🙂
    Stilen är superfin och stället där du gjort den likaså.
    Du verkar vara en fin människa.
    Kram

  18. Denise - Personlig modeblogg! 13 mars, 2012 on 17:39 Svara

    Snygg tatuering kunde ju inte sitta mer rätt 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna