VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tegel

Vi började 2012 som vi avslutade 2011 – med att tapetsera! Tredje sovrummet har nu också en ”tegelvägg”. Tapeten finns på Rusta! Fick en snilleblixt igår att även den lilla väggen i garderoben ska få en tegeltapet för då får man lite intrycket att det är en tegelvägg längs hela den väggen i huset. Det är en ganska långsmal walk in closet som går i vitt (konstigt för jag minns den som träfärgad haha) och det ska vara spegel rakt fram och så kläder på båda sidorna. Takkronan som hänger här ska också vara i garderoben men vi har lite lampbrist just nu så det får vänta. Det är så roligt det här, jag får helt fria händer till att inreda och så fixar Fredrik det inte som jag kan fixa själv eller hjälpa till med ;-).

 

 

 

 

Högen på golvet är det sista som inte är på rätt ställe i huset, tjoho för det! När vi flyttade in här dumpade vi nog ett tjugotal sopsäckar med diverse saker i här inne ;-)…

 

 


Kommentarer


  1. cissi 1 januari, 2012 on 18:31 Svara

    Å vad duktiga ni varit som kommit i ordning så fort! Jättefint med tegelväggen – längtar verkligen till att få inreda hus!

  2. blir nog supersnyggt

  3. Ida - mamma till Isabella♥ 1 januari, 2012 on 18:45 Svara

    Riktigt snyggt blir det! Längtar också till vi flyttar till vårt hus i slutet av mars!

  4. Maja 1 januari, 2012 on 19:10 Svara

    Gott nytt år på er! Vad fin ni får det!! 🙂
    Jag kom igen att tänka på tävlingen om Tassimon, har du valt en vinnare än? Förstår att du har haft fullt upp, men jag kan verkligen inte släppa det, det vore så underbart för en fattig student som jag.
    Kram på er!

  5. Sara - Mamma till Max 3 år 1 januari, 2012 on 23:50 Svara

    Jättefint =)!

  6. Vendela 2 januari, 2012 on 13:33 Svara

    Hejsan,
    vilket fint resultat- vad kul att du gjort om hemma! Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
    /Vendela

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna