VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ny lampa!

 

Vår nya lampa till vardagsrummet som ska hänga över matbordet! Ja den vita såklart, men det hade ni kanske redan räknat ut ;-)… Det blir som sagt mycket köpa nytt nu när vi flyttat till större och dessutom rensade bort så mycket innan flytten.

 

Gardinstängerna är på väg upp och sen ska jag faktiskt ut och jogga en runda tänkte jag. Köpte ett par nya bralls på Teamsportia så de ska invigas och de andra träningskläderna hittade jag i en påse när jag packade upp innan.


Kommentarer


  1. Angel 30 december, 2011 on 15:20 Svara

    åh jag e typ jättenyfiken på vart ni flyttat haha.

  2. Lisa-mamma till Neo & Oliver 30 december, 2011 on 16:36 Svara

    Åh vilken fin lampa! Det är väl precis en sån du ville ha 😉 Blir tomt utan er på öppnis på måndagarna nu… Kram

  3. Sandras Värld 30 december, 2011 on 16:40 Svara

    Hihi den tittade vi också på till vårt matrum men det blev en takkrona istället 🙂 Den ska hängas upp NU! Spännande, kram

  4. Emma 30 december, 2011 on 16:40 Svara

    Ett tips! Ellos har en liknande lampa som jag köpt för min rabattcheck då man får 40% ! Helt perfekt att kunna fynda när rabatter ges ; – )

    GOTT NYTT ÅR!

  5. Erica 30 december, 2011 on 19:34 Svara

    Heja heja!!

  6. Madde 30 december, 2011 on 20:50 Svara

    Åh en sånn lampa skulle bli perfekt hos oss då våran sjunger på sista versen, du får gärna skicka ett mail och skriva vilken affär den finns. Kram

  7. storasyrran 30 december, 2011 on 22:29 Svara

    Tröttnar du inte när allt ska vara bara vitt, vitt, vitt? Det skulle kännas som att gå in i en inredningsbutik liksom! Det vore ju helt klart supercoolt att ha en svart lampa istället!

  8. Izabella 31 december, 2011 on 14:54 Svara

    vi har nästan samma fast i svart 🙂 puusss

  9. Emilia 3 januari, 2012 on 00:31 Svara

    Hej Evelina!

    Jag har följt din blogg länge, länge. Ja, läste den faktiskt innan du gifte dig med Fredrik. Jag har bloggat själv i omgångar, men det var längesedan nu. Vi har kommenterat varandras bloggar lite. Vet inte om du minns? Innan Elion föddes minns jag att jag gav förslag på namn. ”Love” som du sedan döpte honom till i andranamn och tatuerade in på handleden. Vet inte om jag hade någonting med det beslutet att göra alls, men jag minns hur kul jag tyckte det var när jag fick reda på att han skulle heta bl.a. Love för det är så fint. 🙂

    Hur som helst så har jag precis börjat blogga igen och tänkte att nu kan jag ju få ändan ur vagnen och kommentera hos dig lite mer då jag trots allt är stammis här och hittar mycket inspiration och motivation hos dig.

    Vill också önska er stort grattis till er flytt. Ser så himla mysigt ut och vi har faktiskt rätt lik inredningssmak. Mycket vitt – me like! 🙂 Nu blev jag så himla nyfiken på den där lampan, då jag själv länge varit ute efter en liknande. Var köpte du den och hur mycket kostade den?

    Ha det gott Eve och ta hand om dina goa killar.

    Kram Emilia

    • Evelina 3 januari, 2012 on 08:35 Svara

      Hej söting, visst minns jag dig!!
      Lampan är från Ljusexperten och var nersänkt från nästan 2000 till 1299 om jag inte minns fel.

      Kram!

  10. Emilia 3 januari, 2012 on 12:49 Svara

    Tack så mycket för svaret! Får ut och kika. 🙂 Ha en fin dag! 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna