VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Andra morgonen i huset…

 

 

Här är tröjan jag köpte på Gina tricot häromdagen, den som inte riktigt gjorde sig rätt på en iphonebild ;-)… Supersnygg (inte lika glansig i verkligheten) och finns även i svart!

 

 

 

Andra morgonen i huset och jag har smygit ner först av alla även idag, tänt ljus överallt och bara myser en stund i soffan innan dagen startar på riktigt. Idag är det projekt fönsterväxter och gardinstänger som ska inhandlas. Spika upp en tavelvägg och hänga upp resten av kläderna. Sen är det soffläge som gäller från klockan 19 har jag bestämt för nu börjar det kännas i kroppen att vi ”jobbat” sent två dagar i rad. Och så är det ju Nyårsafton imorgon! Jag ska jobba några timmar men annars blir det lugnt för oss.

 

 

 

GodMorgonKram

 


Kommentarer


  1. Marlene 30 december, 2011 on 09:21 Svara

    Guuud så härligt att bara sätta sig i soffan! Vi har precis börjat med vår flytt tidigt på morgonen och just nu känns det som att det aldrig kommer att ta slut! Haha! Med två småttingar varav en på 8 månader så är detta inte det lättaste 😉 Men skönt att höra att ni snart får vila, det får mig att inse att det faktiskt tar slut, till slut 😉 Gott nytt år!

  2. Sophie, mamma till 4:a 30 december, 2011 on 09:24 Svara

    Låter som en mysig start på dagen. Ni har verkligen kommit långt i ert nya hus. Ser inte ut som om ni precis flyttat in:) det ser verkligen jätte fint och mysigt ut hos er. Förstår att ni måste vara trötta i kroppen. Men förstår att ni vill komma iordning fort, sådan är jag också:) önskar er en trevlig dag och ett riktigt gott nytt år!

  3. Evamy.se 30 december, 2011 on 09:32 Svara

    Jag älskar att läsa din blogg nu! Eller gjorde de innan också men nu är de ju lite som en nystart! Längtar till vi bor i radhus eller köper nå annat eget! Vill se allt i ert hus!!

  4. cissi 30 december, 2011 on 09:48 Svara

    Å vad härligt det låter.. Längtar verkligen till den dag vi flyttar!

  5. My heavenly life - johanna 30 december, 2011 on 10:08 Svara

    vad härligt att ni börjat komma i ordning och bara kan vara lite ikväll! hoppas att ni får en mysig nyårsafton! kramar och gott nytt år

  6. Stina 30 december, 2011 on 11:23 Svara

    Ska bli kul att se bilder från huset. Nyfiken! Du blev jätte fin i håret. Kram

  7. Charm | Happily Ever After 30 december, 2011 on 15:42 Svara

    […] man talar om trollen tröjan! Den är mer skimrande än […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna