VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Optimisterna!

Jag fick en mindre trevlig julklapp igår i form av sjukdom så jag låg febrig i soffan hela kvällen. Två filmer hann vi med innan vi somnade efter midnatt, hyrde först Water for elephants eftersom några av er tipsade om den för ett tag sen. Annars hade jag nog inte valt den och Fredrik var väldigt svårövertalad… Men guuud så BRA!!! Drama är ju inte alltid det roligaste att se men den här var så himla underbar och fantastisk så den var inte tråkig en sekund. Otroligt vacker, så nu tipsar jag vidare om den :-)!

 

 

 

 

 

Idag är läget bättre men det blir nog inte som vi först planerade, att åka till min syster & co för kusinmys och senare utgång för mammorna… Hade varit hur kul som helst men tror inte jag pallar trycket. Ska vakna till och känna efter lite till ;-).

 

 

Vi har precis bokat lastbil och släp och känner lite att vad tusan har vi gjort!? Kanske inte ska skriva det här för ni kommer tycka att vi är helt knäppa, men vi har alltså tänkt flytta allt själva, bara jag och Fredrik, vi har ingen barnvakt och det ska helst ske på några timmar (bara bilresa tur/retur tar 2 timmar). Ni kan nog kalla oss optimister haha!

 


Kommentarer


  1. I min lilla lilla värld 25 december, 2011 on 08:55 Svara

    Idag behöver du den här:

    STOR STYRKEKRAM!!!

  2. Linn 25 december, 2011 on 09:19 Svara

    Den filmen är helt underbar! Måste se den igen känner jag nu 🙂

  3. Mrs Moet 25 december, 2011 on 09:20 Svara

    God fortsättning vännen.
    Hoppas du snart mår helt bra igen.
    Tack för filmtips. Jag har blivit helt galen i att titta på film så lite tips går alltid åt.

    Kram kram
    Åsa

  4. Madeleine 25 december, 2011 on 09:33 Svara

    Det kommer gå bra ska du se=) Man får ta det för vad det är bara. Jag flyttade precis också, men inom samma stad, men jag gjorde det med själv tillsammans med en vän till mig. Lever ju själv med tre barn och jobbar o så, men det gick=) Stolt över mig själv var jag som tusan, och det tog bara en halv dag. Från 128 kvm till 114 kvm, så man har ju en del som ska konkas på.

    Lycka till iaf, och hoppas du bli frisk och kry=)
    kram

  5. Teresa 25 december, 2011 on 10:04 Svara

    Det kommer gå fint ska ni se vi flyttade oxå allt själva för några år sen då var våra tre tjejer 10,7 och 4 år det gick tiptop

    Lycka till och hoppas du mår bättre

  6. Therese 25 december, 2011 on 10:08 Svara

    Håller med; älskade den filmen – superbra!

    Hoppas det löser sig med flytten. Finns det ingen ni kan be om hjälp? Inte lätt att klara allt på egen hand, även om man kanske skulle vilja ibland 🙂

    Hoppas du blir bättre! Kramar

  7. therese 25 december, 2011 on 11:29 Svara

    Finns det ingen ni kan fråga om hjälp då? I allafall med elion. Vi flyttade också själva men hade barnvakt till barnen och även om det bara är 10 min bilväg så tog det oss 6 tim innan allt va ute och inne. Skönt att inte ha små som springer i vägen när man skall bära stora möbler. Vill ju inte att någon skall skada sig. Har ni flyttstädat ännu?

    • Evelina 25 december, 2011 on 11:53 Svara

      Svårt i jultider när de flesta är bortresta. Eller jobbar… Och i nya staden känner vi ju inte någon så där är det ännu svårare 😉

  8. Emma 25 december, 2011 on 13:34 Svara

    Håller med att den filmen är så bra

  9. Johanna 25 december, 2011 on 16:22 Svara

    Man kan ju boka flytthjälp!

  10. Ina 25 december, 2011 on 22:49 Svara

    Tror nog det går bra. Vi flyttade också själva. Även om vi bara hade möbler som täckte en släpvagn. Dagen efter åkte vi 20 mil till IKEA. Vi hade dock hundvakt 😉 Bara ni bär in allt och packar upp det viktigaste så kan ni ju ta det lugnt sen. Om Elion pockar på uppmärksamhet tänkte jag.
    Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna