VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Öppna & Stan

 

Det var MASSA folk på öppna idag, jag har nog faktiskt aldrig sett så många människor där någonsin! Det var säkert dans kring granen som lockade kan jag tänka, vi hade inte en aning om att det stod på schemat men det var ju jättemysigt! Det kan liksom inte bli för mycket julinspirerat nu när det känns allt annat än juligt i och med vädret. Vi träffade LisaNeoOliver och MartinaOlle där, och efter tolv hängde jag och Elion med de sistnämnda en runda på stan medan de två små tog en nap i sina vagnar.

 

 

 

 

 

Martina visade mig den nya sortens pocketbok. Småååå! Har ni sett dom? Julklappstips till den som reser mycket och vill hålla packningen liten? Jag blev jättesugen på att köpa ett gäng pocketböcker men jag ska läsa ut de två jag har hemma först.

 

 

 

 

 

 

Blev även sugen på dessa vackra örhängen från SNÖ, jag letar efter stora runda örhängen. Som gärna får glittra såklart :-). Dessa skulle vara fina på nyår! Men jag köpte ingenting, har ingen lust alls faktiskt. Jo nätshoppa är det enda som är kul! Känns konstigt, mitt shoppingberoende kanske försvann tillsammans med godisberoendet?

 


Kommentarer


  1. Johanna 16 december, 2011 on 16:44 Svara

    Jag kanske också skulle sluta med godis, shoppingberoendet kanske försvinner för mig då med? HAHA! Hoppas går ju alltid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna