VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vinterprommis utan snö

Idag höll vi oss inne tills efter lunch då vi gick ut på prommis. Härlig, frisk luft och nu känns det att vintern är nära. Även om jag njuter av att det är snöfritt fortfarande känns det ändå lite knas att det har varit så varmt som det varit i slutet av november. Tänkte cykla men Elion verkade trött så vi tog vagnen ifall han skulle somna. Det gjorde han inte men han fick ju sitta och vila lite i alla fall. Stora killen som nu är över 90 cm lång och på gränsen till för lång för buggan. Känns lite vemodigt att inte använda den mer för vi ÄLSKAR den och Elion har ju sovit minst 2 timmar i den varje dag sen han föddes i princip. Vagnen som vi får testa från AFF:s webshop är också suverän men ingen vagn jag vill gå raska långpromenader med eftersom jag har för långa ben för att kunna ta ut stegen ordentligt, handtaget går inte att höja. Det är väl i och för sig den enda nackdelen jag märkt av hittills också och självklart kan jag gå prommisar med den ändå :-).

 

 

 

 

 

 

 

Vi gick till stan och tog ett varv på lindex, köpte inget men för en shopaholic var det ändå skönt att få spana lite haha. Sen gick vi och köpte något som är mer tillåtet – mat! Lax, potatis, gräddfil och rödlök (hade även i äpple och citronsaft, salt och peppar i såsen). Idag hade jag fyra av världens finaste killar till middagssällskap! Jimmy&Jastin kom hit efter dagis och jobb och lekte och sen slutade även F. Det känns att det är sista dagarna innan flytt nu för samtidigt som det är kul att träffa dom precis som vanligt känns det också sorgligt att vi snart kommer säga hejdå och aldrig bo nära igen. Saknar redan Veronica hur mycket som helst :-/… Det är i alla fall tur att vi flyttar ungefär samtidigt!

 


Kommentarer


  1. Anne 23 november, 2011 on 19:31 Svara

    Till laxen måste man ha romsås! Vi brukar äta (brukar även ha det på julbordet) kokt potatis, kallrökt lax, ägghalvor med majonäs och romsås. Mmmmm!

    Creme fraich, svart rom, gullök, ordentligt med majonäs, citronsaft och lite kryddor. Så djävulskt gott!

  2. Josefine 23 november, 2011 on 19:41 Svara

    måste bara fråga om hm jackan som elion har är bra? verkar den varm och hur är storleken?

    • Evelina 23 november, 2011 on 19:59 Svara

      Vet inte om den verkar så varm (även om den är ganska tjock) men det märker vi väl kanske snart :-).. Storleksmässigt är den nog ganska normal till lite liten, tror han han 98 och den passar fint nu!

  3. Emma 23 november, 2011 on 20:15 Svara

    Avstånd till kompisar och familj är svårt tycker jag. Det är en sak som jag har ångest över nu när vi har börjat titta på hus. Helst skulle man ju vilja bo nära alla, men det går ju tyvärr inte… Jag hoppas att ni inte får allt för långt till Veronica & co, ni verkar ha en helt fantastisk vänskap!

    Missa inte tävlingen på min blogg – vinn 500 kr i presentkort från Whiteaway. (Det kanske kan vara något till nya huset!? 😉 )

  4. J 23 november, 2011 on 20:25 Svara

    Men åh, jag som hört att man ska kunna använda den jättelänge, har också ett långt barn och ska köpa en Donkey utöver Cam och Bee har vi tänkt! 😀

  5. evamy 23 november, 2011 on 20:51 Svara

    Jag tror vintern är låååångt borta =( nästa vecka.. typ 2a dec eller nåt ska de ju för fasen bli 9 plus =(

    • Evelina 23 november, 2011 on 20:58 Svara

      oj!

  6. carolina - med Lo:s syskon i magen. 23 november, 2011 on 21:03 Svara

    Vi åt också lax i kväll, men med saffranssås, riktigt gott, bloggade om receptet =)

  7. Anonym 23 november, 2011 on 21:16 Svara

    Vilken app använder du för att få så fina ”ramar” runt dina bilder?

    • Evelina 23 november, 2011 on 22:46 Svara

      Jag har fotat med hipstamatic här! 🙂

  8. elinjosefine 23 november, 2011 on 21:19 Svara

    Snart dags för vagninköp för oss. Det är verkligen inte lätt. Har funderat lite på Bugaboo men jag tror det lutar åt annan vagn 🙂

    Kram söta

  9. Anonym 23 november, 2011 on 21:20 Svara

    Hur får du så fina ramar runt dina bilder?

    • Evelina 23 november, 2011 on 22:46 Svara

      Hipstamatic!

  10. Sofie 23 november, 2011 on 21:36 Svara

    Men åh! Det där kortet där han kollar upp i kameran och ler ser jag framför mig som framkallat och förstorat i hallen hos er eller något 😀 Tog mig friheten och sa det, för det är verkligen en lyckobild 😀 Skulle vara kul att mötas av om man kom hem till någon.

    • Evelina 23 november, 2011 on 22:47 Svara

      Ja det är verkligen en vacker bild, han är så lycklig. Bara kollade upp på mig sådär, jag sa liksom inget eller spexade för att få fram ett leende 🙂
      Kram!

  11. Anna 23 november, 2011 on 21:48 Svara

    Vad använder du för app för att lägga till text på bilderna eller gör du det efteråt på datorn?

  12. Kim 24 november, 2011 on 10:57 Svara

    Gud så gott! 🙂 Stekte du laxen eller gjorde den i ugnen?

  13. Gabriella-tvillingmamma 24 november, 2011 on 13:22 Svara

    Mysig blogg!! Hur gammal är din son? Måste fråga, var jobbar du? Härligt att du trivs så bra med ditt jobb. Ha en fin torsdag, kram Gabriella

  14. Liza 24 november, 2011 on 21:14 Svara

    Hej fina du! Tänkte ställa några frågor angående er vagn. Anser du att sittdelen är rymlig för din son, både på höjden och bredden? Kan sittdelen fällas till plant liggläge eller nästintill iaf? Finns det något minus med vagnen?

    Jag är egentligen ute efter Donkeyn och den enda skillnaden jag känner till är att sitsarna ska vara något smalare än på Camen. Står i valet och kvalet om vi ska skaffa en ny syskonvagn och Donkeyn är den enda som känns lockande.

    Hoppas du har tid att besvara mina frågor! Kram

  15. Carro 26 november, 2011 on 16:48 Svara

    Fick tips av en vän att plocka ur träplattan i sitsen på Buggan så funkar den lite längre. För oss blev det bra så det lär nog funka ett tag till även om han nu sällan vill åka i vagnen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna