VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Morgontips!

 

Morgontips – London bag från Bozzini som just nu finns på Campadre för 300 istället för 599. Du måste dock bli medlem för att kunna handla.

 

 

Jag kommer ihåg att jag var väldigt tveksam till Campadre (för en sisådär tre år sen när det var nytt) och det tog ett tag innan jag faktiskt svarade på en invite och blev medlem. Men jag ångrar mig verkligen inte, vilka fynd man kan göra! Mitt bästa är en kofta från Du&Jag. Och dockstationen till iphonen (som snart kommer på kampanj igen!

 

 

 

 

 

 

 

För er som inte är medlemar – så här ser det ut! Massa olika kampanjer på en och samma gång som man klickar sig vidare in på för att spana in. Du kan handla från flera olika kampanjer på samma gång och allt läggs i samma varukorg, alltså bara ett köp.

 

 

 

 

 

 

 

 

Man ser även kommande kampanjer och ser man då något man gillar gäller det ofta att kika in direkt när kampanjen startar. Vissa tar slut DIREKT! Odd molly till exempel ;-).

 

 

 

Här har vi ett väldigt piggt och friskt barn, inga spysjukor här inte. Jäkla slem eller vad det nu var som gör att han ändå måste vara dagisfri. Men som sagt, lika regler för alla och även om vi vet så litar nog inte de andra föräldrarna på oss ;-). Vi ska strax äta frukostmellis och sen kanske gå ut en stund? Jag skulle börjat vid 11 idag men kommer börja vid halv 1 ungefär så får Fredrik jobba fram till lunch. Skiiitsvårt när man inte har nån barnvakt, idag önskar jag extra mycket att vi hade en mormor eller farfar som bodde här och kunde passa honom några timmar på eftermiddagen. Just nu har F jättemycket på jobbet och vi är bara 2 av 3 på mitt jobb för tillfället. Det är ju en sak om han faktiskt hade varit sjuk haha…. Men allt (ja det mesta i alla fall) går ju att lösa som tur var!

 


Kommentarer


  1. anna 15 september, 2011 on 09:57 Svara

    Jag har precis blivit medlem (för nån vecka sedan) men inte handlat nåt…än. Har hört så mycket fr dig, fru Sofie, Matplatsen… Men än har inget fallit mig på läppen 😉 En sak jag undrar över är hur brukar DU betala, m kort? Är lite rädd att betala m kortet över nätet då jag blev skimmad en gång när jag handlade för nåt år sedan.

    Förstår att NI vet att han inte har spysjuka men..jag som förälder utan att känna er så hade jag nog velat att ni haft ert barn hemma :/ Kraaam

    • Evelina 15 september, 2011 on 10:02 Svara

      ja precis, så tänker ju jag också om det gällt någon annans barn :-).

      Jag betalar i stort sett alltid med kort när jag handlar över nätet! Faktura väljer jag på en del ställen när det är räntefritt och man betalar i slutet av månaden (typ ellos och h&m).

      Kram!

  2. Linda 15 september, 2011 on 10:19 Svara

    Är också medlem där men har ännu inte handlat något. Dock är ju denna Bozzini-kampanj ganska så tilltalande 🙂

    Hoppas ni får en fin dag!
    Kram

  3. i min lilla lilla värld 15 september, 2011 on 10:40 Svara

    Men där tycker jag faktiskt att de kan lyssna på föräldrarna. Fast regler är ju till för att följas. Tyvärr kan man inte lita på alla i dagens läge och då måste det väl vara så

    • Evelina 15 september, 2011 on 10:43 Svara

      Nej det är ju det, de kan ju faktiskt inte vara säkra på att vi är så säkra. Men men :-)…
      Kram!

  4. sandra 15 september, 2011 on 11:22 Svara

    Vet du om man kan skicka tillbaka det man inte är nöjd med när man handlar på Campadre?

    • Evelina 15 september, 2011 on 11:23 Svara

      Jo det tror jag att jag har läst att man kan :-). Har som tur var inte behövt göra det själv.
      Står säkert mer om det längst ner på sidan under villkor eller liknande!

  5. Ida 15 september, 2011 on 11:28 Svara

    Jag skickade tillbaka koftan från du & jag! Hade valt att betala med faktura men den skulle bara skickas med tillbaka så avskrivs den. Tog bara någon dag innan jag fick bekräftelse mail på att returen var registrerad, så för mig funkade det galant att skicka tillbaka! Kram

    • Evelina 15 september, 2011 on 11:42 Svara

      Tack för svar, bra att veta! Synd på koftan, den såg ju så fin ut men den motsvarade alltså inte förväntningarna? Visst var det den vita, lätt utställda med träknappar?
      KRAM!

  6. Ida 15 september, 2011 on 12:54 Svara

    Jodå, den var jätte fin men för stor! Jag hoppas ju på ännu lite mer minus på vågen så även om jag suktat efter den länge känns det onödigt att hänga in en dyr och för stor kofta i garderoben som förmodligen bara kommer hänga där.. Även Rut mfl koftan fick åka tillbaka till slut. Knepigt när man inte riktigt ”landat” i någon storlek.. Nya kläder får nog vänta ett tag även om mkt hänger som säckar.. Ha en fin dag! Kram

    • Evelina 15 september, 2011 on 21:06 Svara

      Know the feeling! När jag gick ner alla 25-30 kilon efter graviditeten var det en period som var väldigt trist att ens ha på sig kläder haha..
      Du är så DUKTIG!!!

      Kramar

  7. Christina 15 september, 2011 on 15:47 Svara

    Vilken snygg väska, kanske skulle in och ta sig en titt där!

    Hoppas du har en bra dag! 🙂

  8. Linda 15 september, 2011 on 17:14 Svara

    Du får tänka vab som en extra-guld-dag,tillsammans med Elion:)) Ha en liten mysdag tilllsammans<3KRAM<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna