VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

More VAB

Skit också att jag fick ett samtal på jobbet idag från dagis om att E hade spytt. Två vab-dagar till nu då alltså men det ”värsta” är att vi vet att han inte är sjuk. Ja så säker som man kan bli men jag förstår ju att det är lika regler för alla när det är spyor inblandade. Vem vill riskera att få spysjukan liksom ;-). Bara det att E spyr när han har slem i halsen, när han hostar (slem inblandat där med), när han känner på beasås och ketchup (det är sant!).. Ja väldigt ofta alltså och han är pigg och busig som vanligt och ingen feber. Bara att gilla läget och hoppas på att vi i alla fall har rätt i att han är frisk 🙂

 

Fredrik som fick gå lite tidigare från jobbet för att hämta ”sjuklingen” åkte tillbaka dit nu när jag kom hem, för att städa undan det han inte hann. Sen blir det två pusseldagar nu så vi båda får jobba.

 

Ni som undrar vad som hände med RöstaPådEMOTIONAL-inlägget – det får ligga lite på is eftersom det blev lite frågetecken som vi måste kolla upp först men ni som hann med att maila mig är fortfarande med i leken så att säga :-).

 


Kommentarer


  1. Gee 14 september, 2011 on 19:40 Svara

    Vi har liknande problem med Simon, när han är väldigt trött så kräks han lätt. (Och ofta om han är slemhostig också.) Sen blir han pigg och är helt som vanligt, men vi är ändå hemma två dagar från dagis sen. Känns lite onödigt eftersom vi vet ganska snabbt att han är frisk men samtidigt skulle jag vilja att alla andra föräldrar gjorde likadant för bara vetskapen om att ett barn har kräkts nyligen är ju väääääldigt otrevlig… Skönt att höra att ni också följer de reglerna i alla fall!

    • Evelina 14 september, 2011 on 19:55 Svara

      Exakt! Det är bara att bita i det sura äpplet för som du säger vill man ju att ALLA ska vara försiktig med just smittande spyor :-)…

      Kramar!

  2. Anne-May, 19 år 14 september, 2011 on 20:24 Svara

    Hoppas som sagt att han ÄR frisk! Verkar ju så som sagt.. tycker också att alla borde ta detta mer på allvar. Har två systerbarn som går på dagis och under vinterhalvåret är det inte kul! Magsjukan går runt hela tiden!! En gång blev de sjuka 2 gånger på 1 månad! Usch det kan ju kvitta asså.. :/ menmen. Jo angående tävlingen! 🙂 när drar du vinnaren/vinnarna? 🙂 Vad jag fattade som på ditt mail är det 4 som får priser?

    Ha en mysig kväll!

    KRAMAR

    • Evelina 14 september, 2011 on 20:36 Svara

      Ja precis, 4 paket blir det! Jag återkommer till de 4 för att fråga om adress! Har inte kommit så långt med det än så ni får gärna fortsätta rösta :-). Kramis

  3. Sandra 14 september, 2011 on 20:57 Svara

    Vi har likadant problem med vår son som fyller två i januari. Han kräks väldigt lätt och jag vet inte hur många ggr vi fått VAB:a för att han kräkts utan att vara sjuk. Jag hoppas det försvinner med åldern!

  4. Cattis 14 september, 2011 on 23:24 Svara

    Här fortsätter man rösta 😀 Kul att se att dem leder, då håller jag tummarna att dem vinner 😀 Kram Cattis

    • Evelina 14 september, 2011 on 23:27 Svara

      Underbara du!!! Kram & godnatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna