VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lördagsbad!

 

 

Kanske världens kortaste videoklipp men titta så söta de är!

 

 

 

 

 

Världens bästa killar går i samlad trupp mot simhallen! Den vita byggnaden längre fram har fått sitt namn efter företaget som Fredrik jobbar på och snart är det invigningsdags. Jag ääälskar Elions väska, det är en perfekt liten badväska! Från LillaTussilago.

 

 

 

Det var i simhallen jag började må dåligt, ingen bra ide att sitta förkylningsvarm i ett varmt badhus… Hade lust att hoppa i med kläderna på haha.

 

 

Mamman som tittade på lekte med hipstamatic en del jaa… 🙂

 

 

 

 

 

Sen badade killarna ett tag till när jag gick till jobbet. Elion ääälskar verkligen att bada, han säger JAAA med uppsträckta armar när man frågar om han vill åka och bada haha… Får nog bli en lördagstradition för far och son eftersom jag ofta jobbar då.

 

 

 

Kurering i soffan fortsätter, nu är jag istället tokvarm efter ett lååångt och hett bad men hellre det än att hålla på att frysa ihjäl. Shit vad lång dagen blir när man bara ligger ner? Kom hem kring 15 och har i stort sett legat i soffan sen dess. Tråkigt men behövligt!


Kommentarer


  1. Härligt med bad!

  2. Ina 10 september, 2011 on 20:36 Svara

    Trist att vara sjuk. Krya på dig!
    Kram

  3. Sara 10 september, 2011 on 23:03 Svara

    Hej! Snälla ta nu inte detta som kritik men bara en tanke jag fick… häromdagen hade du klippt en bild på Elion för att han satt i bara blöja/bara kalsonger (kommer inte ihåg?) men nu har du bilder i badkläder. Bara en tanke om du nu inte känner dig bekväm med allt för avklädda bilder. Tycker alltså inte själv att bilderna idag är stötande/över gränsen men hoppas du tänkt igenom innan du publicerade så att det känns bra.

    Förstår att det är SVÅRT att bestämma vad som är ok att skriva/visa av sina små. Jag väntar min första om några veckor och är lite kluven till vilka bilder som ska visas i blogg, på Facebook osv.

    Annars tack för en bra blogg, jag läser den varje dag 🙂

    • Evelina 10 september, 2011 on 23:58 Svara

      Du har helt rätt! Tog bort några bilder som jag kanske inte skulle publicerat i feberfritt tillstånd haha… Men den andra bilden var mer självklart inte ok eftersom den var så tydlig!
      Det är verkligen svårt att sätta gränserna för vad som är ok (speciellt med tanke på att man själv inte tänker som en
      vissa gör)!
      Kram!

  4. Sara 11 september, 2011 on 00:51 Svara

    Ja, man vill ju bara inte tro att någon ska titta på ens barn med fel ögon. Som sagt, hoppas du inte tog det som kritik utan i all välmening eftersom jag vet att du skrev om just det där med avklädda bilder i ett annat inlägg. I en normal värld är inte bilder på nakna barn något konstigt, men när man vet vilka sjuka människor det finns så blir man ju rädd.

    Hoppas febern ger med sig, vi har alla här varit sjuka i omgångar och jag var livrädd att förlossning skulle sätta igång när jag hade halsont, stygg hosta och hög feber… Men på bättringsvägen nu så nu bara längtar jag efter lite värkar *skratt*

    • Evelina 11 september, 2011 on 10:04 Svara

      Exakt! Tack för att du var lite eftertänksam när jag själv inte var riktigt med ;-). Hoppas det blir bebis snart för dig!! Kram och Lycka till!

  5. frida 11 september, 2011 on 07:01 Svara

    Läste häromdagen när du skrev om pippitröjan..å som jag längtat rfter en sån.. Så när vi skulle från vimmerby till göteborg svångde jag in i den affär du jobbar å fick tag på min efterlängtadevtröja,:-)

    • Evelina 11 september, 2011 on 10:03 Svara

      Hihi så bra att den fanns kvar! Kramar

  6. elinjosefine 11 september, 2011 on 11:04 Svara

    Vad mysigt med att bada i badhus. Men mindre mysigt att må dåligt i badhuset…

    Hoppas du mår bättre idag sötis!!!
    Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna