VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Höstig kvällswalk

Hej alla glada! Jag sitter nyduschad i soffan och väntar på att F ska bli klar så vi kan kolla på några avsnitt True Blood. Love it love it love it!! Jobbade bara 13.30 till stängning idag så jag hade massa energi kvar när jag kom hem och därför blev det en joggingtur (ok blandad powerwalk/jogging) innan mörkret kom. Det var så vackert ute, helt vindstilla, rosa moln framför solen och svalt i luften. Höstigt och fint. Hösten får mig numera att tänka tillbaka på hösten 2009 när jag var höggravid. Magiska minnen, mycket längtan och pirr i magen… Jag verkligen älskade att vara gravid varje dag trots foglossning, illamående, halsbränna och konstant täppt i näsan. Hoppas jag får göra om det om inte alltför lång tid! Vara gravid överlag alltså, foglossning och sånt kan jag gärna slippa nästa gång ;-)… Rundan gick lätt att ta sig runt, bra musik är det viktigaste! Att jag sen hann hem för att pussa E godnatt en gång till innan han somnade var pricken över i:t!

 

 

 

 

 

Tjoho NU är det dags för TB-marathon. En kall pepsi max till det. Love life lite extra såhär precis efter träning :-). Miljoner kramar till er och tack för de spår ni lämnar efter er. Bara så ni vet, ni som skriver kommentarer som är menade att såra, ni lyckas inte. Jag tar inte åt mig när det är så genomskinligt ”jagskrivervadsomhelstsomjagtrorkansåra”. Sluta tro att ni vet allt om mig, jag må skriva om mycket men det är ju trots allt bara en liten del av min vardag. Varför läsa om ni stör er? Gör nåt som får er glada istället :-)!

 

 

 


Kommentarer


  1. Isabell 8 september, 2011 on 21:29 Svara

    Hej!Har läst din blogg ett bra tag men aldrig kommenterat,vill bara säga att du har en jättemysig blogg,en klar favorit 🙂

  2. Emma 8 september, 2011 on 22:17 Svara

    Hej! Jag vill bara göra ett litet inlägg här och berätta att jag följer din blogg och tycker att den är underbar. Jag gillar att du är ärlig i ditt skrivande!

  3. Emmie 8 september, 2011 on 23:26 Svara

    Helt rätt Evelina! ♥

  4. Hanna Arvidsson 9 september, 2011 on 07:17 Svara

    Oj, är det verkligen folk som skriver elaka kommentarer?! Men de publiceras väl förstås inte. Kan inte förstå varför folk gör så – precis som du säger, de behöver väl inte läsa din blogg om de stör sig så.
    Märkliga människor.
    Jag tycker iaf att din blogg är mysig att följa! Har hittat hit ganska nyligen, men nu tittar jag in varje dag.
    Kram på dig!!

    • Evelina 9 september, 2011 on 07:39 Svara

      Alla kommentarer publiceras direkt när de skrivs, och ta bort dom gör aldrig! Så länge dom inte är kränkande (har nog bara fått ta bort en kommentar hittills på 4,5 år och den handlade om en närstående vilket absolut aldrig är ok att skriva elakt om här inne). Får inte så många dumma kommentarer som tur är men de förekommer lite då och då. Kram!

  5. Therese 9 september, 2011 on 07:43 Svara

    Hej.. Duktiga du som är ute och går, skickar lite pepp såhär över bloggen..:) Själv går det inte så bra med just promenader men det går desto bättre med kosten, så vikten är på väg ner vilket behövdes.. Ha en fin helg, själva drar vi till varmare breddgrader.. Kram

  6. Jennie- Inredningsglad småbarnsmamma 9 september, 2011 on 07:58 Svara

    Jag älskar höstluften jag=)

  7. Johanna 9 september, 2011 on 08:42 Svara

    You go girl!

  8. Ina 9 september, 2011 on 08:46 Svara

    Önskar att jag också hade energi – eller snarare tid – till promenader. Men jag ligger typ 1,5 vecka efter med mina studier eftersom böckerna aldrig ville komma, och så har jag ett nytt extrajobb att skolas in på.. Och så vill jag ändå inte att lägenheten ska se ut som skrot. Tur jag har vovven så jag åtminstone tar mig ut och ”lufsar” ett par gånger om dagen. Och så äter jag mer rätt än innan, tror faktiskt att det ger resultat.

    Kram!

    • Evelina 9 september, 2011 on 09:30 Svara

      Man kan inte hinna med all, du prioriterar ju helt rätt! Det allra viktigaste är ju att man äter bra. Som du säger får du bra vardagsmotion tack vare vovven!!

      Kramar sötnos

  9. Jennie och Exxa 9 september, 2011 on 09:25 Svara

    Strunta i folks dumma kommentarer, det är inget att lägga energi på! Se det som smicker istället, de måste ju vara väldigt avundsjuka på ditt liv om de lägger ner massa tid på att försöka vara elaka. Så brukar jag tänka när jag får såna kommentarer. Njut av din underbara familj och håll din standard, dina klackar och ditt huvud högt 🙂 Kram från oss!

  10. Erika - Charlies mamma 9 september, 2011 on 10:03 Svara

    Var får du all din energi ifrån? Jag jobbar, är gravid och en liten 2-åring så tyvärr är min energi som bortblåst.
    Ni verkar vara så himla sugna på att skaffa syskon till Elion så jag är lite nyfiken på vad det är som stoppar er?
    Hoppas hoppas att vi snart kommer få följa en graviditet till på din blogg! Kram

    • Evelina 9 september, 2011 on 11:34 Svara

      Jag jobbar halvtid och är inte gravid kanske haha?
      Syskon skulle vara jättemys men samtidigt vill jag jobba nu medan mitt jobb finns 🙂
      Kram!

  11. 20 år och mamma till William 9 september, 2011 on 10:39 Svara

    Säger samma som Erika, du verkar verkligen vara sugen på en till unge, vad stoppar er? =)

    • Evelina 9 september, 2011 on 11:29 Svara

      Jamen jag kan ju inte skaffa barn bara för att jag är bebis- och gravidsugen, då skulle jag JÄMT vara gravid hihi…
      Just nu är det jobb som stoppar lite, jag vill jobba när jobbet finns 🙂
      Kram!

  12. Emelie 9 september, 2011 on 10:49 Svara

    Du är helt underbar Evelina! Fortsätt med det!
    Din blogg är positiv och inspirerande och TACK för att du delar med dig av ditt vardagsliv med oss!

    Och, pepsi max äger all annan läsk!
    KRAM

    • Evelina 9 september, 2011 on 11:28 Svara

      Underbara du, tack för finaste orden och massa kramar!

      p.s drack cola light häromdagen för att inte pepsi max fanns att köpa, urk!

  13. Hanna 9 september, 2011 on 12:34 Svara

    Hej Evelina!
    jag vill bara berätta att jag läst din blogg sedan året Innan(!) ni gifte er. Och jag är så fast! Det är något med din enkelhet och ärlighet som är så bra! Du verark vara en super fin och söt tjej. Kan inte förstå hur någon kan vilja såra/klanka ner på dig. vad är deras problem liksom?
    Tack för en underbar blogg och fortsätt så
    kramar

  14. AnnaViktoria 9 september, 2011 on 12:49 Svara

    FY vad trist det är med negativa kommentarer 🙁 Som någon annan skrev – det beror nog till stor del på avundsjuka. Förstår faktiskt inte varför tjejer (är ju tyvärr oftast tjejer) inte kan stötta varandra istället för att sprida negativ energi. Kram!

  15. Madde 9 september, 2011 on 21:56 Svara

    Förstår inte de som skrivet elakt till dig. Du verkar vara en underbar tjej med en mysig familj som lever ett fint liv. Jag önskar er all lycka framöver!! Jag följer din blogg för den ger mig energi!! Många kramar!!

  16. Sara - Mamma till Max snart 3 år 10 september, 2011 on 13:34 Svara

    Hösten påminner mig om barnvagnspromenader och mysiga amningsstunder innan medan regnet faller. Fast det är tre år sen får son föddes så sitter känslan fortfarande kvar i kroppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna