VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Feather

Godmorgon måndag!


 

Utanför faller löven från träden och vi sitter inne och myser. Även inatt fick jag sova helt ostört, hur skönt som helst. Man glömmer lätt av hur det är att behöva vakna på natten, även om det bara är för en gång, precis som man vänjer sig fort igen. Men nu håller vi tummarna för att det fortsätter så här, var kanske dagisstarten som spökade till nattsömnen där ett tag. Idag är det dags igen, för dagis! Han har varit ledig därifrån sen i onsdags nu. Jag undrar hur det är för honom, att gå ganska få timmar, om det liksom blir hackigt för honom och liksom svårt att komma in i allting?

 

 

 

 

Har ju inte visat min andra nya tatuering som blev en fjäder! Helt ärligt så vet jag inte riktigt vad jag tycker och skulle nog därför tänkt över det lite mer noga… Hur ska jag förklara, jag var lite missnöjd med typsnittet på Love-tatueringen och tänkte nog att det skulle göra mirakel om jag la till till något brevid. Men typsnittet är såklart fortfarande detsamma ;-) . Kanske det bara är så ovant med så mycket där helt plötsligt? Fjädern är i alla fall superfin!


Kommentarer


  1. Trace 5 september, 2011 on 08:24 Svara

    Jag tycker det ser superfint ut, blir liksom lite mer fulländat med fjädern. Jag tror säkert att Elions nattliga äventyr har att göra med inskolningen. Dagisfröknarna här säger att det är jättevanligt med lite störd sömn, så han kommer säkert snart in i sina vanliga rutiner igen. Ang. att komma in på dagis så har jag funderat i samma banor. Amadeus går bara femton timmar per vecka, och man undrar ju om det är svårare för honom att komma in i det hela då, än för de andra barnen. Nåväl, det ska nog lösa sig för både A och E. Hoppas det går bra med lämning idag! Kram

  2. Madeleine - Mamma till Lova - Oslo 5 september, 2011 on 09:03 Svara

    Svar: Ja, du har så rätt och jag försöker att tänka så jag också. 8cm är lite högt, men man vänjer sig nog gansja snabbt eftersom de flesta av mina skor med klack har 6cm, 2cm skillnad är ju inte så mycket ändå 😀 Jag ska vara hemma tills i vår och om tiden ska fortsätta i dethär tempot så är vi nog där innan jag hinner blinka 🙂

    Tatueringen var superfin!! 😀
    Många Kramar!

  3. spiderchick 5 september, 2011 on 09:22 Svara

    Vår lille sover också oroligt precis när dagis drar igång. Det är nog himlans vanligt.

    Tycker tatueringen är jättefin!

  4. My heavenly life - johanna 5 september, 2011 on 09:42 Svara

    Vad skönt att du fått sova så gott =) Sånt är guld värd och jag kan tänka mig att det blir än mer värt när man har en liten.
    Angående din tatuering, jag tycker den är jättefin verkligen! Dock är det en sak att andra tycker att den är fin, det viktiga är att man själv trivs med den! Jag hoppas att du kommer att trivas med den så småningom!

  5. Ida - mamma till Isabella♥ 5 september, 2011 on 10:42 Svara

    Åh jag ser inga bilder i din blogg 🙁

  6. matilda 5 september, 2011 on 11:28 Svara

    men åh. den blev ju hur fin som helst!

  7. Petra 5 september, 2011 on 11:36 Svara

    Jag kan tyvärr inte heller se bilderna i bloggen! Kram

  8. Martina 5 september, 2011 on 11:42 Svara

    Jag har samma problem, ser inte bilderna…. 🙁

  9. Paulina 5 september, 2011 on 12:59 Svara

    Får tyvärr säga samma sak som Petra och Martina, jag ser inte heller bilderna 🙁

  10. Anna-Mamma till Kevin 5 september, 2011 on 13:17 Svara

    Jättefint! 🙂

  11. Denise - Personlig modeblogg! 5 september, 2011 on 13:54 Svara

    fin

  12. Hanna i norrland. 5 september, 2011 on 14:31 Svara

    Åh vad fin den blev =) Ska bli spännande att se den nya helt också..! =D

  13. Ina 5 september, 2011 on 14:32 Svara

    Jättefint! Jag tänkte faktiskt på en fågel när du frågade efter tips så en fjäder var inte så långt ifrån det 😉

    Kram!

  14. Linda 5 september, 2011 on 16:40 Svara

    Ser tyvärr inte bilden men ang. att ni inte lämnar honom så många timmar i veckan så brukar vi på förskolan där jag jobbar erbjuda att man får lämna barnet några timmar även lediga dagar, i af i början tills barnet kommit in i alla rutiner och så. Sen får man som förälder ta ställning till hur man vill göra. Kanske finns samma möjlighet där ni lämnar…prata med personalen, de förstår säkert och vill göra det bästa för er…

  15. Marlene 5 september, 2011 on 18:09 Svara

    Fint det blev med fjädern, säkert bara att det känns ovant 🙂
    Av egen erfarenhet så kan jag säga att Ned ”kom in i gruppen” bättre när han började vara på förskolan mer. Han har varit där ganska olika vecka från vecka, dock.. Det är svårt att hitta balansen mellan för lite och för mycket, men man märket det på sitt barn 🙂 De dagar Ned varit där för många timmar så är han såå trött 🙁 Men sen om han är där för ”lite” så blir han så arg när jag hämtar honom och så vidare. Nu ska han vara där ca 6-7 timmar om dagen då jag börjar läsa på högskola, så vi får se hur det går. Som sagt så vill man ju inte lämna för mycket, men för lite blir nog också fel. Jag hade pratat med förskolelärarna och sett om Elion kunde vara där i alla fall 3 dagar i veckan, oavsett om Du jobbar eller ej.. I alla fall tills han ”kommit in i det” 🙂 Hoppas ni hittar ett alternativ som känns bra för Er 🙂

  16. Catti 5 september, 2011 on 18:29 Svara

    Läskigt, jag ska också göra en fjäder min nästa tattoo. 🙂 Men vad fint det blev!

  17. Louise 5 september, 2011 on 18:54 Svara

    Jag ser inte heller någon bild.. 🙁

  18. Maria 5 september, 2011 on 19:30 Svara

    Vilken fin tatuering!! Jag hade faktiskt på känn att de skulle bli något med en fjäder, vet inte varför. Det KAN bero på att jag själv var ytterst nära att lägga till en fjäder över min text jag har på ryggen 😉 Men som sagt, jag funderar fortfarande på det, vi får se.

  19. Emma 5 september, 2011 on 19:40 Svara

    Blev jättefint ju! Vill också ha något på handleden i framtiden, frågan är vad bara, men tror också på någon betydelsefull text.

    Kramar!!!!!

  20. Ellinor 5 september, 2011 on 23:32 Svara

    Ser tyvärr inte heller några bilder 🙁

  21. Sandras Värld 6 september, 2011 on 11:05 Svara

    JÄTTEFIN! wow!!!!! jag vill också göra en ny nu! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna