VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kärlek

 

 

Haha detta är så typsikt mig, två bilder från samma månad och två olika hårfärger. Men nu tror jag att jag har hittat ”rätt” för ett bra tag framöver! Men förändring är kul :-).

 

 

Tänk att bilderna är två år gamla (de är från september 2009 och vi hade alltså två månader kvar till BF), det känns ju som att jag nyss var gravid samtidigt som det känns som om Elion ALLTID har funnits med oss. Jag känner mig så lyckligt lottad VARJE dag som får vara hans mamma. Jag tänker ibland på det här med att ha med honom i bloggen, och ni är en del som märker att det har blivit färre bilder på honom. Men att utesluta honom går ju inte, han är en så stor del av mitt liv! Samtidigt som jag tycker det är så kul att kunna gå tillbaka och läsa och se hur vi hade det just då. Alla tankar om hur det var och framför allt vill jag att kärleken till Elion ska finnas där att läsa, om han en dag blir nyfiken på hur det var när han låg i magen och när han var liten. Hur älskad han har varit från första sekund och alltid kommer vara, oavsett vad!

 

 

 

 

♥♥♥

 

 

 

 

P.S Understa bilden är fotad av sötaste och otroligt duktiga Hannah!


Kommentarer


 1. Nadja 2 september, 2011 on 11:27 Svara

  Jag känner likadant som du! Tror de flesta mammor känner så :-) Just nu är det en anings jobbigare när vi verkar ha nått toppen av trotsperioden.. (hoppas jag!).. hemska period haha

  Kram

 2. My heavenly life - johanna 2 september, 2011 on 11:43 Svara

  Så fina bilder! Förstår att det måste kännas helt otroligt att få vara mamma :) Bara längtar! Kram

 3. Anne-May, 19 år 2 september, 2011 on 11:59 Svara

  Underbara bilder! Jättefin gravidmage ^^

  Kramar

 4. elinjosefine 2 september, 2011 on 12:11 Svara

  Tack söta!! Hahah… det låter härligt :)
  Men det är iaf rätt mysigt att fylla år på en fredag.

  Så fina bilder! Och kärleken till sitt barn måste vara det mäktigaste och största som finns! Men förstår tanken att ha lite mindre bilder på Elion.

  Kramar

 5. Alltid så skoj att titta tillbax på bilderna när man väntar barrn..snart är denna gravidtet snart slut och det ska bli så skönt för det är så tung för min lilla kropp..Ha e fin fredag vackra du..kram kram

 6. 20 år och mamma till William 2 september, 2011 on 13:39 Svara

  Fina bilder!!

 7. Sanna 2 september, 2011 on 17:28 Svara

  Du färgade håret när du var gravid? Jag har blivit lite nojjig för det.. hoppade över det sist jag var hos frissan. Färgade du håret många gånger som gravid?

 8. Sandra 2 september, 2011 on 20:19 Svara

  Sanna:

  Jag färgade också håret som gravid, 2 ggr. Det sägs att det är ofarligt men det kan hända att hormonerna gör att håret missfärgas. Men på mig såg det ut som vanligt. Tror att det man ska vara försiktigt med är att bleka håret eftersom det är massa starkare ämnen.

  • Evelina 2 september, 2011 on 21:23 Svara

   Jag både färgade och slingade håret som gravid! Som Sandra säger kan hormoner göra så att det inte blir helt väntat resultat. Slingor blir ju som det blir, alltså inte nån färgpåverkan och det är helt ofarligt eftersom man inte lägger blekning i hårbotten utan bara på håret. Så färga på tycker jag :-) Kram!

 9. Caroline 3 september, 2011 on 15:00 Svara

  Åh va mysigt med lite gamla bilder :) Har följt din blogg ganska länge och jag tycker den är så fin och mysig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna