VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Test av BabyJogger City Mini!

Vi ska alltså få testa en vagn från Allt för föräldrars webshop och idag knackade DHL på med ett ganska litet platt paket. Både jag och E blev eld och lågor och packade upp den direkt, på typ 2 minuter var den åkfärdig. Bra första intryck måste jag säga, det var bara att sätta på sufflett, hjul och fälla upp vagnen. SNYGG är den också! Jag tycker att svarta vagnar är fina men har själv hellre en ljusare och denna är kanonfin i beige/svart.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det jag ser fram emot mest med att testa den här vagnen (E gillar den redan som ni kan se på bilderna, han har svårt att släppa den haha) är att åka iväg med den i bilen, buggan har ett stort fel och det är att den är ganska besvärlig just i och ur bilen eftersom man måste dela på chassi och sittdel. Varukorgen klagar ju en del på också på buggan, inget jag har stört mig på så jättemycket även om den är ganska svår att komma åt om man packar fullt däri, den här verkar vara ungefär likvärdig. Man kan fälla ryggen som ni ser på sista bilden men jag gissar att man inte kan fälla upp benen samtidigt? Lite synd men å andra sidan har vi ju två vagnar att växla mellan nu beroende på aktivitet :-).


Kommentarer


  1. Caroline - Novalie´s mamma 31 augusti, 2011 on 12:21 Svara

    Så fin den är! Vi står i valet och kvalet om vi ska köpa en sån till Novalie så det vore himla kul om du vill dela med dig av vad ni tycker om den när ni testat den lite 🙂

  2. Michaela 31 augusti, 2011 on 12:53 Svara

    Jag köpte en precis exakt lika ny i maj 2011, super snygg o lätt att fälla ihop- MEN sålde den efter några veckor- min Leo hatade den verkligen- går inte att sitta rakt med ryggen i den! Halvligga fastspänd är inte min 1,5 årings grej riktigt…
    Köpte en bygel till för att tänkte att det skulle vara lättare att sitta rakt utan ryggstöd- men då är det så trångt mellan ryggstödet och bygeln så det gick inte! Så råder alla som är intresserade att verkligen prova med barnet i ordentligt- den tabben gjorde jag!!!

  3. Petra 31 augusti, 2011 on 13:19 Svara

    Den vagnen är jättebra,hade den i rött till min mellandotter men tyvärr var det ngn som stal den:(
    Vi har den i city elite nu.
    kram

  4. therese och oliwer 31 augusti, 2011 on 13:43 Svara

    Vi har den som syskonvagn och är kanonnöjda 🙂 bäst är ju hur smidig den är att fälla ihop och Sufletten som nästan går ner över hela barnet. Oliwer älskar den 🙂

  5. Elin 31 augusti, 2011 on 15:00 Svara

    vad kul att få testa sådär. vagnen ser jätte bra/fin ut. hoppas ni blir nöjda.

  6. karoliina 31 augusti, 2011 on 15:22 Svara

    visst hade Elion ett par sorel-skor förra vintern? vad var det för storlek på dom?

    står i valet eller kvalet att beställa ett par men vet inte om jag ska ha strl 24 eller 25 1/3, och dom finns ju givetvis ingenstans att prova i vår lilla stad..

  7. Sandra 31 augusti, 2011 on 15:41 Svara

    Den kan väl inte vara smidig i snön?

    Vi är supernöjd med vår barnvagn som vi skickade efter på internet. Den är svart med vita blommor, och rejäl. Det är jättemånga som berömt vår vagn att den är så snygg. Senast igår stannade två tanter mig på stan och var imponerad över hur snygg den var 🙂 Det är faktiskt rätt kul att till och med gubbar kommentarer att vagnen är snygg.

  8. Anette 31 augusti, 2011 on 19:04 Svara

    Åh så nöjd han ser ut i vagnen =)

  9. Snygg den är!

  10. J 1 september, 2011 on 08:02 Svara

    Vi har både en Cam och en Bee+, rekommenderas verkligen, så skönt att ha en rejäl, vändbar, sulky som är lätt att klaffa och bära ned för våra två trappor :). Den där sulkyn ser dock också helt OK ut, man behöver ju inte lika avancerade grejer med större barn :).

  11. louise mamma till hugo 1 september, 2011 on 09:11 Svara

    Vi har en sådan här och är väldigt nöjda med den. Smidig och lätt att köra och fälla ihop.

    de har modeller man kan fälla upp fotstödet på:
    http://babyjogger.se/cityelite.aspx

    Men denna går det tyvärr inte på. Dock är den andra rätt mkt dyrare då.

    Hoppas att du blir lika nöjd med din som vi är med vår =)

  12. Theres 1 september, 2011 on 11:02 Svara

    Vi köpte en i april och min kille som nu är ett och ett halvt sitter superbra i den. Tycker den är smidig på alla sätt och vis, det enda minuset skulle väl vara att den saknar fjädring och blir lite ”hård!, men det är ju inget man märker av om man inte ska köra den i skogen. Sufletten och det extremt smidiga sättet att fälla ihop den är det absolut främsta fördelarna. Sen är den ju supersnygg och väldigt lätt oxå! Hoppas ni kommer bli nöjda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna