VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kräftfest!

Det gick BRA att lämna på dagis, puh! Ja jag pustar ut även fast jag egentligen vet att det går bra… Men det är ju det där mammahjärtat som är fullt av oro. Ska bli spännande att se hur han reagerar när jag hämtar honom vid 11! 🙂

 

 

 

 

 

I lördagskväll invigde jag en ny kofta och linne från rut m.fl. Det finns inga knappar på koftan så antingen kan man ha den som den är såklart eller med skärp i midjan som jag nog oftast kommer ha. Skärp och väska är från h&m, jeans från object!

 

 

 

 

 

Haha E tyckte INTE om kräftor kan jag meddela. Han började hulka precis som han gör av potatismos, potatisgratäng och beasås ;-).

 

 

 

 

 

I kvällssolen satt vi ute en stund och drack rosa bubbel!

 

 

 

Killarna tog en paus från lekandet och åt glass.

 

 

 

 

Kvällsmys! Papegojan och napp är med när det är sovdags! Jimmy är Elions favorit, det är alltid Jastin och Jimmy han pratar om eller med i ”telefon”. Elion är förresten skitduktig och somnar själv i vagnen när vi är borta precis som han gör hemma i sängen! Han vill alltid sjunga blinka lilla stjärna och imse vimse spindel några gånger först bara ;-).

 

 

 

 

Tack underbara vänner för ännu en härlig kväll. Vi älskar er!

 


Kommentarer


  1. Sanna 22 augusti, 2011 on 10:42 Svara

    Fina bilder 🙂

  2. Linda 22 augusti, 2011 on 11:20 Svara

    Åh vilka härliga bilder! 🙂 Och så skönt att det går bra med lämning, måste vara jobbigt ändå :/ Jag är glad att min bebis fortfarande är kvar i magen, det blir liksom lite längre tid innan dagispremiären då 😉
    Ha en fin dag!

  3. Så skönt att det känns bra 🙂 Och du tar verkligen superfina bilder! Kram

  4. Karoliina 22 augusti, 2011 on 11:38 Svara

    Vi börjar våran inskolning imorgon. Dom kör nytt i höst och ska ha en föräldraaktiv inskolning, vi ska var där mellan 9.30-14.00 imorgon, 9-14 ons-tors och jag är med hela tiden. På fredag ska han lämnas själv samma tider. Herreguuuuud!!!! Jag hoppas att det kommer gå lika bra för oss..

  5. Ida 22 augusti, 2011 on 13:18 Svara

    Ser ut som en härlig dag/kväll. Jag lever fortfarande på hoppet om att jag ska finna såna vänner en dag. Här ekar det ganska tomt på det kontot =/ men, som dom säger, hoppet är det sista som lämnar människan. Usch ja, lite depp sådär en regnig måndag eftermiddag. Vad det gäller omstart idag så är jag nu förbi 5 månaden utan sötsaker och med rätt kost, har på kuppen blivit 21 kg lättare, jihooo! KRAM till dig!

  6. Angelica Hjärta Erik 22 augusti, 2011 on 13:23 Svara

    Den där väskan har jag med fast svart 🙂 Den är så behändig!

  7. Gee 22 augusti, 2011 on 18:42 Svara

    Han var lik Fredrik på glassbilden! Nog första gången jag sett det. 🙂

  8. lollo 22 augusti, 2011 on 22:21 Svara

    hulkar han också av potatismos, min sixten kan nästan inte äta nått med potatis i så det blir mycket pasta här hemma 😉

    • Evelina 23 augusti, 2011 on 08:02 Svara

      Ja fast igår åt han det faktiskt 😉 Vanlig kokt potatis, stekt potatis, potatisklyftor osv går bra så jag antar att det är just konsistensen han inte klarar av. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna