VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Men allvarligt!?

Men seriöst, hur kan cloetta skicka sånt här till mig just idag när mitt veckogodisförbud kickade igång på nytt ;-)? Jag har skiiitsvårt att låta bli att äta godis om det finns hemma så detta blir en utmaning kan jag lova! Kanske får bjuda bort hehe… R som var världens gulligaste och hoppade in och öppnade idag för att jag skulle kunna vara med på inskolningen ska nog få en belöning imorgon :-D..

 

 

 

 

Det var förresten många tårar när jag mötte upp Elion och dagis innan (vilket dom säger är vanligt, att det kommer tårar när de inser att de saknat mamma/pappa), oj oj vad han kramade mig, och pussade mig när jag sa att jag hade saknat honom också. Men det hade inte varit några tårar alls fram tills dess och han hade lekt på jättebra och de hade varit ute i skogen och kollat på myror och plockat kottar. Det kom nån tår i mitt öga också men samtidigt är det väldigt skönt att han reagerar så vid hämtning och inte lämning! Nu kunde jag ju pussa, krama och gosa med honom länge efteråt :-).


Kommentarer


  1. Camilla - gravid med 1:an 22 augusti, 2011 on 19:13 Svara

    Jag kan inte heller låta bli godis om det finns hemma, så jag förstår precis :). Skicka det till någon du tycker om, eller kanske tycker illa om? haha 🙂

    Han har ju inte gått på dagis så länge än och blir säkert lite trött av alla nya intryck. Sen kommer jag faktiskt ihåg när jag gick på dagis och något hände, om jag slog mig eller liknande så väntade jag alltid med att gråta tills mamma eller pappa kom och hämtade mig. Trots att jag kände mig trygg när jag var där och så. Barn är ju så olika!

  2. Hihi. Inte okej 😉

    Hoppas ni får en myskväll! Kram

  3. Johanna - Max mamma 22 augusti, 2011 on 19:33 Svara

    Hahaha nej vad roligt!
    Du..Jag kom och tänka på dig i dag.
    Hur gick det med dina knoppar du beställde till byrån!?
    Vart det bra?

    Annars vad det gäller inskolning så är det som dom säger.
    Oftast kommer tårarna när dom ser sina föräldrar!
    Värre sen när dom blir äldre och dom gråter med flit för dom det att det känns jobbigt för mamma/pappa då!!

    • Evelina 22 augusti, 2011 on 20:15 Svara

      Ja det blev jättebra! Måste visa 🙂
      Tack för pepp!!
      Kramar

  4. M 22 augusti, 2011 on 19:56 Svara

    Men Näää!! Jag vill oxå ha godis…=)

  5. Cissi 22 augusti, 2011 on 20:06 Svara

    Skulle aldrig kunna låta bli godis vi har hemma.. 😉 det tar slut konstigt fort faktiskt!
    Är ju jobbigt oavsett när de blir ledsna.. Men att lämna när det är tårar är nog värre än att hämta – då får man iaf gosa och kramas hur mycket och länge man vill! Huvudsaken är ju ändå att han inte är ledsen på dagarna..

  6. Cornelia 23 augusti, 2011 on 21:18 Svara

    Bara för att det är vanligt med tårar så är det ju inte ok. Vet att många ” måste” lämna sina barn tidigt på förskola men det finns forskning som visar att det är sämre att börja inskolning vid viss ålder. Det är vi som är samhället och därför är det vi som ska & kan ändra på hur saker och ting fungerar.

  7. Gee 23 augusti, 2011 on 21:38 Svara

    Ja, Simon grät också när jag kom o hämtade honom i våras (i tre månader, som jag skrivit om i nåt annat inlägg, tjat tjat ;)) men det kändes helt klart bättre än när han grät när jag lämnade honom… 🙂 Elion är verkligen fin i nya frisyren o så söt som pussas så mycket 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna