VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Shoes

Snygga löparskor som alla finns hos Nelly!

 

 

 

Härligt med FREDAG imorgon!! Helg är alltid lite extra bra, så är det ju bara :-). Den här helgen ska nog både jag och F jobba, eller jag ska ju jobba helt klart men han kanske också behöver besöka jobbet några timmar. Om jag inte jobbade imorgon och på lördag skulle jag vilja gå till intersport och kolla på skor men det går inte eftersom jag jobbar samma tider som de har öppet. Får se om jag kanske beställer från nätet istället, fröken otålig är ju jag. Vad bra det är med alla skowebshopar som har fri frakt och fria returer/byten! Speciellt för oss som bor så här mitt ute i ingenstans (typ) :-).

 

 

Sov sött finaste ni ♥


Kommentarer


  1. Emma 18 augusti, 2011 on 23:05 Svara

    så härligt att inskolningen går bra!
    Kan förstå att de känns konstigt att lämna bort sitt barn på ett dagis för första gången, tomt, men också lite härligt kanske :)?

    Vad har ni för inskolning? de finns så många olika varianter nu, 3 dagar eller veckor med korta dagar, med mera, jag har ju jobbat på dagis skulle vara kul att veta 🙂

    • Evelina 19 augusti, 2011 on 07:19 Svara

      Vi har ca två veckor! 3 dagars känns inte som något för oss, det tycker jag är för kort ;-).
      Kram!

  2. Elin 19 augusti, 2011 on 08:03 Svara

    Hej!
    Om du får ont i fötterna av dina nuvarande skor rekommenderar jag att du inte beställer från nätet utan besöker en butik som kan hjälpa dig att plocka ut rätt sko åt dina fötter. De kan se, bara genom att du står rakt upp och ner, hur du sätter ner dina fötter och kan då guida dig rätt bland de skorna som passar dina fötter. Kram!

    • Evelina 19 augusti, 2011 on 08:11 Svara

      Nej jag får inte ont i fötterna! Men mina fotleder klarar inte av det ostabila i reebook easytones efter gamla stukningar. Och de andra jag använder nu är inte ens uteskor så jag måste ha ett par bra joggingskor :-). Kram!

  3. My heavenly life - Johanna 19 augusti, 2011 on 12:13 Svara

    åh återkom gärna om de är bra, ifall du beställde =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna