VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inskolning dag 3 & BEBIS!

Halv 7 vaknade E idag också men somnade om hos oss och sen vaknade jag vid 8 och såg att pappa Fredrik gått till jobbet utan att jag märkt (har väl hänt kanske 3 gånger på 7 år) och lillprinsen fortfarande sov. Nu sitter vi och vällingmyser i soffan och om 55 minuter ska vi vara på dagis! Jag är ledig idag och först väntar alltså inskolning på förmiddagen och sen lek och middag med älskade Vewe efter killarna sovit middag.

 

 

 

 

Idag blir det ännu mer bebislycka här på bloggen, jag vill gratta Lisa (och Tobias såklart!) till deras efterlängtade Oliver! Hon har nu två perfekta söner men har verkligen fått kämpa hårt under graviditeterna och spytt flera gånger varje dag. Vad extra härligt det måste vara att vara på ”andra sidan” då, med bebisen i famnen och veta att nu blir det bara bättre och kroppen kommer kunna få återhämta sig (i dubbel bemärkelse) :-).

 

 

 

GodmorgonKram till just DIG!

 

Tack för att du tittar in här och förgyller mina dagar med fina ord ♥


Kommentarer


  1. Cissi 18 augusti, 2011 on 09:04 Svara

    Är så konstigt det där, att man mår blä under hela graviditeten och ändå väljer att göra om det. Hr envist sagt att jag hade en lätt graviditet – så hittade jag min dagbok från den tiden och jag spydde minst varje dag tom v 15, sov konstant till vecka 20, visst finns de som haft det värre – men jag har helt glömt allt jobbigt och behgaligt.. och det är bara 1 år sedan!

  2. Denise 18 augusti, 2011 on 09:23 Svara

    SV; Åh tack för din stöttande kommentar! Det är inte många som varit positiva till mitt beslut. Att lämna mitt x och samtidigt träffat någon ny kan jag säga. Men det blev som det blev och jag är fan så otroligt mycket lyckligare och kärare än jag någonsin kunnat bli! Hoppas nu bara detta håller sig men det känns verkligen som det här kan vara mannen i mitt liv!

  3. Erika - En Svår Graviditet 18 augusti, 2011 on 09:25 Svara

    Jag har mått ok under mian graviditeter innan. Men inte nu med tredje. Har en svår och jobbig. ALDRIG MER säger jag nu. Min BM berömmer mig för hur stark jag är som klarar av denna jobbiga grav. Kommer sättas igång i vecka 37. SKÖNT!

  4. Isabelle-elysias mamma, Gravid med nr2 18 augusti, 2011 on 09:59 Svara

    Vad kul att han är så tajmande! 😀 Det är elysia också haha

    vill bara tipsa om en tävling också ,man kan vinna en tassimo 🙂
    http://www.frokenmela.se/?p=7881

    Ha en underbar dag på dagis 🙂 !

  5. Sanna -Mamma till Meja 18 augusti, 2011 on 11:51 Svara

    Åh gud lider med henne, spydde själv ända fram till v35, men då kom den där härliga surauppstötningar.. 🙂 Fy bubblan.. Men ALLT är glömt och vill absolut ha en till 🙂

    Men lugn lugn.. Meja är ju bara 3månader, är tvungen å säga det till mig själv 😀

  6. Ingelöf 18 augusti, 2011 on 20:05 Svara

    Hej där! 🙂

    Jag har en liten 8-månaders här hemma som äter mer och mer mat. Så nu är jag lite nyfiken på vad Elion äter och har för matrutiner?
    (På tal om vällingmys alltså hihi..)

    Kram!
    Ingelöf

    • Evelina 18 augusti, 2011 on 22:34 Svara

      Han äter välling när han vaknar (ca 8), sen frukost vid ca 9 (smörgås, yoghurt, juice, frukt), sen lunch kring 11-12 (ris/potatis/makaroner och kött/kyckling/fisk med majs/broccoli/bönor), han äter det mesta nu (efter måånga månders matvägrande till och från men favoriterna är korv och makaroner haha. Sen mellis efter han sovit (frukt oftast) och så middag vid 17 tiden och så välling vid 19tiden!
      Kram!

  7. Madeleine - Olivers mamma 18 augusti, 2011 on 21:15 Svara

    Åh! vilket fint och passande namn de tog till lillkillen 🙂 OIiver <3

    Våran Oliver har inskolning nästa vecka och idag var det möte och vilka underbara fröknar och vilket mysigt ställe som våran son kommer att tillbringa sina dagar på. Kommer bli super. Men ändå kännas konstigt att någon ANNAN än oss tar hand om vår son… men men… sånt är livet 🙂

    Trevlig helg på dig och dina fina killar!

  8. My heavenly life - Johanna 19 augusti, 2011 on 11:04 Svara

    Å vad roligt!! Bebisar är så mysigt och precis som du säger måste vara jätteskönt att komma ut på andra sidan när man mått så dåligt!

    ha en fin dag” kram

  9. Ingelöf 19 augusti, 2011 on 20:11 Svara

    Tack för svar! 🙂

  10. Lisa - mamma till Neo & Oliver 19 augusti, 2011 on 21:56 Svara

    Tack för uppvaktningen fina du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna