VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det öser

Idag öser regnet ner så vi myser med tända ljus och kramar i soffan. Om en timme ungefär får vi besök av dagis! Antar att det är en av två som kommer och informerar om inskolningstider och pratar schema och sådär.

 

Något annat som öser är är alla fina höstnyheter som öser in i butiker och webshopar. Haha Fredrik sa igår att han tycker det är bra att jag beställer från nätet, istället för att vi åker iväg som vi gjorde igår. Någon som stillat shoppingbegäret för ett tag tror jag ;-).

 

 

 

Hos Kidelin har det kommit in höstnyheter från Nova Star. Om du gillar Kidelin på facebook kan du tävla om just ett plagg från just Nova Star!


Kommentarer


  1. Johanna Å 15 augusti, 2011 on 09:09 Svara

    Konstigt nog tycker min sambo samma sak att nätshopping är det bästa då han slipper hänga med i affärer ;).
    Skall hålla tummarna för er att det går bra med dagis på besök men det tror jag absolut att det gör! Kram

  2. Nadja 15 augusti, 2011 on 09:44 Svara

    Så trevligt att dom kommer på hembesök, skönt och avslappnat sätt att mötas på. Lycka till i veckan, tror inte det kommer vara några problem 😉 Kram

  3. Cissi 15 augusti, 2011 on 09:50 Svara

    Lycka till med dagisbesöket! det kommer säkert att gå bra!

  4. Ida 15 augusti, 2011 on 11:29 Svara

    Lycka till idag! Jag vet att det kommer gå super bra för E med inskolningen, oftast är det oss vuxna det är jobbigast för 🙂 Tänk på allt kul och spännande han kommer att få stöta på. Han kommer få vänner att dela minnen tillsammans med och kanske tom någon att följas med till förskoleklass och skola.

    Mitt tips till dig är att försöka utstråla säkerhet och
    glädje, att visa E att ni båda är säkra med pedagogerna för det är någonting barn scannar av direkt. Sen kommer det säkerligen komma en period då han kan bli lite ledsen vid lämning, det är någontig alla barn går igenom. För en del kommer det vid inskolningen och för andr kan det dröja ett år. Med Viggo gick det hur bra som helst flera månader, men sen var det en vecka han hade det lite jobbigt, men det gick över. Han ÄLSKAR förskolan, barnen och pedagogerna. Det är lika mysigt att hämta honom varje gång, att se honom in action med sina vänner, se glädjen han delar!

    Detta blev långt, men jag hoppas att det kommer hjälpa er lite:)

    Många kramar till er alla!

  5. Emmie 15 augusti, 2011 on 13:41 Svara

    Häftigt att de gör hembesök!
    Vi skolade in vår lillprins i våras, och jag var praktiskt taget nervvrak innan… oerhört splittrad. Det gick precis hur bra som helst ändå och i efterhand inser jag att det nog var värst för mig och att det var JAG som egentligen skulle skolas in. ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna