VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sista pusselveckorna!

Vi har soft morgon hos oss som oftast! Sessan är myskatten nummer 1, som mest bara ligger och sover inne till skillnad mot Lancelot som springer ut så tidigt han kan ;-).

 

 

Godmorgon!

 

Vi sitter framför barnkanalen som oftast, vällingen är uppdrucken och jag ska hoppa in i duschen. Jobb vid 12 så då kommer F hem igen. På tisdag börjar inskolningen så om några veckor (när inskolningen är över) är det äntligen slut på pusslandet. Men det har varit värt allt pusslande för att få ha E hemma över sommaren också!

 

Jag har blivit tveksam till regnoverallen efter era kommentarer så kanske ska lämna tillbaka den… Han har ju tvådelat också men det kanske är bäst att ha tvådelat både hemma och på dagis? Tur att det är öppet köp så vi kan fundera lite till :-).

 

 

 

GodmorgonKram


Kommentarer


  1. martina 10 augusti, 2011 on 08:10 Svara

    Vad har dom för typ av inskolnining. Två veckor el tre dagar? Vet du upplägget… Alltid roligt att se hur ändra gör. Kram

  2. Lina 10 augusti, 2011 on 08:28 Svara

    Jag tyckte regnoverallen va TOPPEN!! Haft fleecefodrat till båda tjejerna.. Speciellt när det är sådär slaskigt, För varmt för overall dvs så varmt att det slaskar men ändå är lite kyligt. Perfekt till mina barn som Älskar vatten & kan nosa upp en ler/vattenpöl på mils avstånd! 😀
    Jag säger behåll! 😀

  3. Sandra 10 augusti, 2011 on 08:35 Svara

    Som förskollärare så säger jag bara galon..!! Vad du än väljer, vare sig det är tvådelat eller overall så köp riktiga galonkläder! Det finns ju även fleecefodrade tvådelade galonsest om man föredrar det.

  4. Cissi 10 augusti, 2011 on 08:51 Svara

    Spännande med inskolningen! Kommer säkert att gå jättebra! Hur lång inskolning är det? Hört om allt för individanpassade, till 2 veckor, 3 veckor och 3 dagar… 😉

    • Evelina 10 augusti, 2011 on 10:53 Svara

      Det är ungefär två veckor hos oss! Kram

  5. Emma 10 augusti, 2011 on 10:07 Svara

    Vi har haft samma regnoverall och både vi och förskolan älskade den! Vi hade ett flecceset att ha under och med det klarade sig Maja ända fram till snön – TOPPEN!

  6. Sara - Mamma till Max 2,5 år 10 augusti, 2011 on 10:55 Svara

    jag tycker nog det är smidigare med tvådelat både ur min roll som mamma och förskollärare. Overaller är rätt bökigt att ta på barnen och ibland är det ju väldigt slaskigt och kallt ute och då är det bra att ha galonisar över vinteroverallen.

  7. Sandra 10 augusti, 2011 on 18:17 Svara

    På vår förskola har de också sagt att de föredrar tvådelat, gärna både ofodrat och fodrat. Jag hoppas på att ta mig till gekås för att fylla på den delen av garderoben för där finns bra märken till fina priser (iof kostar ju resan men å andra sidan finns det nog en hel del annat som följer med också;-)).

    Det blir nog bra vad ni än bestämmer er för!:-)
    Kram

  8. Isaks mamma 10 augusti, 2011 on 18:57 Svara

    Men varför kan du inte ha overallen OCH köpa ett par galonisar ? Galonisarna kan han ha utanpå byxorna när det är blött ute, men inte regnar… Som jag skrivit tidigare, vi har haft nytta av vår overall, men också av galonisarna(galonjackan är aldrig använd typ). Tycker den du köpt ser toppen ut på bilderna 🙂

    • Evelina 10 augusti, 2011 on 19:01 Svara

      Vi har ju ett tvådelat set redan och vill ju ha en uppsättning till dagis också, alltså två set!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna