VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mot sängen!

Vilket höstrusk det är utanför! Hela dan har det varit storm och reng och sol om vartannat. Nu ikväll har det ösregnat från och till och vi har bara myst i soffan framför en film. Planerat klädinköp inför dagis. Det blir nog att lämna tillbaka regnoverallen och köpa ett vanligt tvådelat! Fleecefodrat kanske behövs också? Ibland behövs det ju som sagt bara byxor så tvådelat är nog ganska bra ändå. Pratat lite om hur vi ska göra med begravningen som är om nån vecka. Det blir dyrt att flyga hela familjen (inte för att pengar är viktigt i sammanhanget), väldigt mycket resande för Elion på bara två dagar (vi kan ju inte vara borta längre i och med jobben) och det är mitt i inskolningsperioden. Så det lutar åt att Fredrik åker själv, det är såklart viktigast att han är där!

 

Imorgon väntar jobb igen och jag längtar redan till Elion väcker mig. Det finns inget bättre än att starta dagen med hans busiga leenden och pussar (även om det skulle vara skönt att sova precis hur länge man ville nån morgon hehe)!


Kommentarer


  1. Helena 10 augusti, 2011 on 23:28 Svara

    Tips är att köpa ett fleece-ställ istället för fodrat, så kan man ha det under. Lager på lager är bra tycker jag.
    KRAM!

  2. Emma 10 augusti, 2011 on 23:37 Svara

    Hej,
    När det gäller ytterkläder till förskolan, så har jag tittat runt en hel del, eftersom vår son ska börja på en ur & skur förskola. Det som vi har satsat på är bra skalkläder. Det finns många bra som både andas ( det gör inte galon) och är vattentäta. Vi har köpt isbjörn of sweden, svindyra men fantastiskt bra med vattenpelare på 20.000mm. Köpte även skalkläder från pop nu på rea och de är också bra med vattenpelare på 10.000mm. Har man sedan fleecebyxor och fleecejacka under och eventuellt ullunderställ riktigt kalla dagar, så blir det riktig vinterklädsel :0) väldigt flexibelt! Detta blev långt, men hoppas det kan vara till hjälp. ( det finns säkert andra märken som också är bra, men det är dessa jag provat. På blocket & tradera kan man ju dessutom fynda dem :0)

  3. Emma 11 augusti, 2011 on 00:50 Svara

    Hej! Du skrev för ett tag sedan om ett nytt objektiv du hade köpt till din kamera. Jag kan inte hitta inlägget i arkivet, vad var det för ett objektiv? Hur mycket kostade det? Får för mig att du skrev att det passade för både porträtt och makro men jag kan ha blandat ihop det.
    Jättesnällt om du ville hjälpa mig med detta =)

  4. ulrika 11 augusti, 2011 on 07:31 Svara

    Tips! F kan nog få extra ledigt för en dag på grund av att det gäller begravning för nära anhörig om ni inte redan visste det…alla arbetsgivare ser ju på saken på sitt sätt men man kan ju alltid höra efter…

    • Evelina 11 augusti, 2011 on 08:09 Svara

      Ja för hans del är det ingen fara med ledighet 🙂

  5. Marie 11 augusti, 2011 on 07:56 Svara

    Är det en nära anhörig brukar man ofta få betald ledighet vid begravning, så har alla jag känner haft det!
    Och vad gäller lilleman så är det inga problem, vi flyger ofta och har dubbelkollat med BVC i omgångar att det är ok för de små =)
    Hoppas ni lyckas lösa det på bästa sätt för er! =)

    • Evelina 11 augusti, 2011 on 08:09 Svara

      Ja Fredrik får ju vara ledig såklart! Har ingen som helst oro över att det blir för mycket flygande men säg att vi reser i 7 timmar på onsdagen och så 7 timmar hem på torsdagen.. Det blir väldigt mycket för honom för så kort tid där… Avståndet suger!

  6. carro 11 augusti, 2011 on 08:20 Svara

    http://www.tradera.com/unikt-armband-i-shabby-chic-anda-romantisk-lyxkansla–auktion_302608_137254301

    endast 11 timmar kvar. dags att buda, om du ska ha nån chans! 😉 så sjukt snyggt nu till hösten! <3 Redan en som lagt sitt bud. men än har du chansen!

    KIKA IN DET!!! 😉

  7. Nadja 11 augusti, 2011 on 11:07 Svara

    Jag skulle satsa på bra skalkläder (typ från P.O.P) och sen köpa fleeceunderställ, så gjorde vi och då kunde vi ha skalkläderna både under sensommar, höst och sen igen senvinter och vår 🙂

  8. Veronica 11 augusti, 2011 on 13:55 Svara

    Mamma jobbar på förskolan och hon brukar tipsa om kläder. Innan fyraårs ålder behöver man inget flercefodrat. Bättre att ha galonisar utanpå overall och vanligt regnställ med fleecejacka och skalbyxor under!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna