VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

RegnOverall

 

En regnoverall i storlek 98 som ser gigantisk ut när den hänger så här 😉

 

 

När jag frågade om klädtips inför dagisstart fick jag tips om regnoverall! Såg några olika modeller på lindex i fredags och köpte den som är förstärkt på knän och rumpa. Eftersom lindex är små i storlekarna (i regel ett nummer mindre än de flesta andra märken) köpte jag storlek 98 och den är såklart ganska stor nu men kommer på så sätt passa även i vår. Såå smidigt med bara en del istället för ett tvådelat regnställ!

 

Vi har precis varit ute en sväng och lekt med Jastin i lekparken och fixat i tvättstugan. Gick in när regnet kom. Nu är det bokläsning på gång och sen lunch. E pekar och frågar den? och så säger efter mig. Älskar att höra honom prata och lära sig nya ord:-).

 


Kommentarer


  1. Nadja 9 augusti, 2011 on 12:10 Svara

    Jättefin! Vi har en tvådelad på förskolan, en tvådelad hemma men även en hel skaloverall från P.O.P som finns med urtagbart fleece i som hon kommer få ha i höst när de blir lite kyligare.. smidigt som tusan med overall i stället för tvådelat som du skriver! =)

  2. Emma 9 augusti, 2011 on 12:10 Svara

    När jag frågade om tips på fsk min pojk ska börja på fick jag motsatta tipset.
    Ingen regnoverall. Dom tycker barnen blir svettiga i dom. Och om det inte regnar men är blött ute kan det vara bra att bara dra på byxor. Även till vintern drar dom gärna på byxor om det är lite slask, för att skydda overollen.
    Så olika det kan vara :/
    Jag tänkte först som dig, smart med bara ett plagg.
    Kram och trevlig tisdag.

  3. Joanna 9 augusti, 2011 on 13:06 Svara

    Åh alla dessa dagiskläder som ska inhandlas.. vår lilla skrutt börjar inskolning om 2 veckor och än är d mkt kvar att handla.. Vet inte vad vi ska köpa!! Regnställ är väl d jag vet typ haha men säger som ovan att jag också hört att tvådelat är bra då man ibland kanske bara vill dra på byxorna.. Till vintern känns dock overall smidigare på dagis och så kanske tvådelat hemma om man bara ska åka bil typ o ha jacka då.. USCH vad svårt jag tycker det är! Man vill ju inte handla på sig massa som ändå inte kommer användas…

    Kram på er!

  4. Johanna Å 9 augusti, 2011 on 14:55 Svara

    Spännande med förskola, hoppas att han kommer att trivas bra =) Ha en mysig dag ni två! kram

  5. Evelina 9 augusti, 2011 on 18:11 Svara

    Råder dig att införskaffa tvådelade regnkläder också. Ofodrade. Ibland behövs inte jacka då det är sol ute men marken är våt och då blir det ju lite väl svettigt åt barnen med regnoverall. Ofodrade bör de vara så man kan köra med lager-på-lager när man är ute och snabbt kan ta av ett lager om det blir varmt 🙂

    Jobbar på förskola och det är rådet vi ger!

  6. Evelina 9 augusti, 2011 on 18:19 Svara

    Vi har ofodrat tvådelat regnställ också så kanske det får vara på förskolan då? Han kommer vara på en liiiten avdelning men märkning behövs nog ändå som sagt 🙂

  7. Marie 9 augusti, 2011 on 19:21 Svara

    Polarn o pyrets skaloverall är toppen!

  8. […] har blivit tveksam till regnoverallen efter era kommentarer så kanske ska lämna tillbaka den… Han har ju tvådelat också men det […]

  9. BAMBI 10 augusti, 2011 on 08:22 Svara

    Som jag skrev tidigare – GALONBYXOR/Regnbyxor. Superbra att dra på över overallen eller över dom vanliga byxorna!

  10. Sandra 10 augusti, 2011 on 10:56 Svara

    T’änkte också köpa den regnoverallen men blev tveksam och köpte tvådelat regnställ istället. Finns fina från både Didriksons, Everst och PoP. Även Lindex har bra tror jag.

    Hoppas det går bra när han ska börja på förskolan!
    Kram!

  11. Emma 10 augusti, 2011 on 15:09 Svara

    Jag köpte ett jättefint två-delat regnställ på ICA Maxi till min son som också ska börja fsk. Kostade bara 199:- just nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna