VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kom igen nu!!

Hejdåpuss igår, våra SÖTA små ♥ Mer kärlek i världen!

 

 

Idag hade jag sett fram emot att dra på gympadojorna och ge mig ut på en rask barnvagnspromenad. Men, regnet verkligen öser ner så lättar det inte lite tills efter lunch när E ska sova blir det nog inget med det. Fast nu är jag ledig fram till onsdag så vi ska nog få till både en och två prommisar! Hade gärna velat gå ner och posta paket till alla ni underbara och generösa människor som ska vara med och skänka pengar! 1000 kronor har jag fått in (frakten kommer jag stå för om det inte blir alltför mycket) och det är viktigt att komma ihåg att många bäckar små blir till en stor å. Vi är många som kan hjälpa och jag hoppas att alla som kan gör det! Jag tänker så här, pengarna jag får in skulle jag ju lätt kunna behålla själv. Lika lätt hade jag kunnat rensa bort kläderna och skänka vidare dom så för mig är detta pengar som egentligen inte finns. Nu kommer de användas till bra saker! Och mycket kläder skänker vi istället för att sälja för några kronor eftersom de kläderna förhoppningsvis kommer göra ännu större nytta där de hamnar.

 

 

Kan inte alla som kikar in här och känner att ni inte ens skulle sakna 50 kronor, messa enligt angivningarna nedan? Kom igen nu!!

 


Kommentarer


  1. fian- mamma till Alex 7 augusti, 2011 on 11:02 Svara

    Men SÅ sött 🙂

    O mysig litet videoinlägg nedan. Kram på er o skön söndag

  2. elinjosefine 7 augusti, 2011 on 15:11 Svara

    Gobitar, vilket litet kärlekspar 🙂

    Ja, men så är det ju. Jag har suttit och snyftat till de hemska bilderna och känt mig hjälplös. Men alls lilla summa hjälper. Läste något om att genom aftonbladet hade det fått in 4,5 miljoner. Det är ju superbra!!

    Kram kram

  3. Emeli- Mamma till Nathalie 8 augusti, 2011 on 11:45 Svara

    Jag skickade ett sms för några dagar sen till hjälporganisationen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna