VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kvällens sällskap

Handla lösgodis på Hemmakväll (som jag gjorde första gången igår) är ju livsfarligt!

 

 

Under de här veckorna jag har jobbat och Fredrik har varit hemma på heltid har det hänt något med hemmet, det har halvförfallit lite sådär. Sorry Fredrik men jag älskar dig i alla fall :-). I alla fall så njuter jag i kväll av att det åter känns ganska rent omkring mig efter att ha gått och småplockat och småplockat och småplockat. Diska och laga mat har han gjort varje dag, men just det där plockandet är inte hans grej. Tur att vi är bra på olika saker men lite kul har det varit när han själv har gnällt över att det varit ovanligt messy här. Det blir ju faktiskt det när man lever och inte prioriterar städning och nu vet han att det faktiskt är fullt tillräckligt att vara med E om dagarna. Och det är såklart miljarder gånger viktigare att vi lägger tid på honom än på hemmet. Men han förstår hur mycket jag faktiskt gör hemma och hur mycket tid det tar precis som jag förstår att man blir trött av att jobba heltid. Det har varit en lärorik sommar kan man nog säga  :-). Nästa sommar hoppas jag att det blir mer ledig tid för hela familjen tillsammans!


Kommentarer


  1. Camilla 6 augusti, 2011 on 23:32 Svara

    Haha, det där känner jag igen. Det är samma visa hos oss, men man är väl bra på olika saker som du säger 🙂

  2. Cissi 7 augusti, 2011 on 12:17 Svara

    Känner igen det där! Tror att det handlar om att man ”ser” olika saker hemma också! 😉 Men nyttigt med ombytta roller… 😉

  3. Izabella 7 augusti, 2011 on 15:52 Svara

    haha jag håller med om det där med godiset 😉 åå nu blev jag sugen…

    Hoppas ni haft en bra helg kramar!!

  4. Lia 8 augusti, 2011 on 21:37 Svara

    Jag tycker om din blogg och tycker att du är en gullig tjej. Men jag måste bara fråga, har du jobbat heltid? Jag förstår att det kan vara mycket jobb att ta hand om ett litet barn och ett hem. Men det verkar ju konstigt att du ska kunna jämföra det med att jobba heltid? Nästan lite fjantigt att försöka få det att låta som att du minsann har det värre. Du får ändå gå hemma i din hemmiljö med en son du älskar. Jag tycker det känns fjantigt. Vilken människa skulle inte byta ut sitt heltidsjobb mot att få gå hemma med sina barn på heltid? Njut och inse att du är lyckligt lottad istället….

    • Evelina 8 augusti, 2011 on 22:50 Svara

      Jag har det verkligen inte värre? Säger ofta att jag får det bästa utav två världar, både jobba och vara hemma med världens finaste son! Jag har jobbat heltid i sommar ja om det är det du menar? Innan jag blev mamma jobbade jag mer än heltid ända sen jag slutade gymnasiet. Jag tycker INTE att det är ett jobb att vara föräldraledig (men det tar på krafterna på ett annat sätt vilket även F fick testa på och det tycker jag är superbra, att han förstår mig mer och jag honom), konstigt att du kan tolka så fel. Och jag njuter varje dag av att få vara hemma så länge, förstår inte hur du kan misstolka det??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna