VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lite av dagen

 

Det var en förväntansfull liten kille som väntade på tåget idag. Han satt liksom (nästan) still i flera minuter innan tåget kom haha… När vi gick på tåget skulle han minsann sitta på eget säte och han var så glad så glad och så sööt. Flinade och oohade.

 

 

 

 

När vi kom fram och hade krånglat oss upp och nerför rulltrappor (eftersom jag har hisskräck och aldrig åker hiss utan nån jag känner) rullade vi mot lekparken där E och F har varit en gång. Det verkade som att E hittade dit? Han satt och pekade hela vägen från stationen och var väldigt entusiastisk precis som om han visste var han skulle. Måste fråga F om de parkerade i närheten av stationen för i så fall är det ju möjligt att han kommer ihåg vägen. Han ÄLSKAR i alla fall att leka där och han var som en duracellkanin under timmen vi var där. Det kommer bli fler besök där framöver helt klart!

 

 

 

Sen fick jag ÄNTLIGEN besöka Textilhuset! Har velat göra det länge nu men det har liksom aldrig passat eller nåt? Vet faktiskt inte varför men det var värt väntan för oj så mycket fint de har. Och supertrevlig personal!

 

 

 

 

 

 

Jag köpte dessa påslakanset från Gripsholm till hela familjen! Två till min och Fredriks säng och ett till E som ju också får stor säng i den närmsta framtiden.

 

 

 

Blev inte så mycket fotat, och speciellt inte på mig själv eftersom jag har haft en riktig fuldag. Kanske inte så konstigt med tanke på att mitt hår verkligen hade behövt en dusch i morse men jag tänkte att jag skulle göra det ikväll istället. Fel beslut men vad gör väl det! Dagen har i alla fall varit helt genommysig med min älskade son! När vi kom hem tittade Moa&Ella förbi en stund innan middagsdags och det var också mys. Det enda som var tråkigt med dagen var att E hade lite för kul med kattlådan en stund när vi kom hem och att han blev jätteledsen när vi pratade med F och skulle lägga på. Första gången som han reagerar så. Lilla älsklingen som förstår och känner så mycket nu ♥.

 


Kommentarer


  1. I min lilla lilla värld 5 augusti, 2011 on 22:21 Svara

    Den butiken hade jag nog kunnat handla mig fattig i hihi

  2. Åh så mycket fint!

  3. Johanna Å 5 augusti, 2011 on 23:07 Svara

    Åh vilken härlig dag ni haft låter det som! Med mycket kärlek och mys <3

  4. Pyttianna 5 augusti, 2011 on 23:34 Svara

    Vilken härlig dag. Roligt att bara få umgås ni två. 🙂

    Vilken mysig butik, fina lakan du hittade! Kommer bli fint i sängen sen. 🙂

    Kram på er!

  5. Sofie 6 augusti, 2011 on 07:27 Svara

    Du undrade vad jag hade för storlek på min Odd Molly, men jag har ingen sån. Vad syftade du till? 🙂

  6. Sofie 6 augusti, 2011 on 07:28 Svara

    Tyvärr måste jag säga, för jag hade gärna skaffat lite kläder från Odd Molly 😛

  7. fian- mamma till Alex 6 augusti, 2011 on 10:00 Svara

    Fint. Älskar sånna butiker, precis min stil 🙂

  8. Emma 6 augusti, 2011 on 15:45 Svara

    ÅH vad skönt att läsa att jag inte är den enda i hela världen som har hisskräck 😉 Kan också åka med nära och kära, men aldrig aldrig själv. Och helst bara fräscha/moderna hissar 😛

    Vilken supermysig butik, vill också shoppa!

    Kramar och ha en finfin dag!!!

  9. Ina 6 augusti, 2011 on 20:45 Svara

    Jag hatar också hissar! Knappt ens jag kan åka med folk jag känner, haha, för itne hjälper väl det om den fastnar 😛

    Kram!

  10. karolin 6 augusti, 2011 on 21:10 Svara

    Jag gillar inte heller hissar! På hälsohögskolan hade jag oturen att ha 90% av alla föreläsningar på våning 10 så antingen var jag tvungen att pinas i hissen (nedåt går bra men inte uppåt) eller stappla upp för alla sju våningar (entrén är på våning 3) i trapporna. Jobbigt dilemma men jag har nog en lindrig hisskräck för jag tog hissen de flesta gångerna haha!

    Nu när jag jobbar på sjukan har jag mitt omklädningsrum på våning 2 (obduktion ligger där) men labbet ligger på våning 5 men den hissen är vidrigt så jag tar faktiskt trapporna där 😛 Det är ju inte så faaaasligt många trappor faktiskt 🙂

    Ni verkar haft en mysig dag iaf! Jag antar att ni var i Nässjö? Textilhuset som ligger där gillar jag också och är ett MÅSTE om jag åker dit 😛

    Kram!

  11. Stars | Happily Ever After 7 augusti, 2011 on 17:59 Svara

    […] var inte bara påslakan med stjärnor som fick följa med hem i fredags, en filt med stjärnor blev det också. Den fanns […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna