VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jobb = sol!

Topp Miss Ewing, jeansshorts och leggings Lindex, örhängen Glitter.

 

 

Redo för ännu en jobbdag! Nu vet jag varför jag tycker att sommaren aldrig har varit här; jag jobbar alla varma sommardagar ;-). Ute strålar solen alltså och jag och E har varit uppe sen halv 8 ungefär. Pappan fick sovmorgon och jag lite extra mystid med min favorit, välbehövligt eftersom killarna inte kommer vara hemma ikväll när jag slutar. Farfar är nämligen i en stad 4 mil bort i jobb så de ska åka dit och hälsa på. Synd att inte jag var ledig så jag kunde följa med, var alldeles för längesen sist men det viktigaste är såklart att Elion får träffa honom eftersom det var typ 9 månader sen sist. Och 9 månader i Elions värld är ju lääänge, tänk så mycket som har hänt sen han fyllde 1!

 

 

Hoppas ni alla får en FIN tisdag.

 

 

Många kramar


Kommentarer


  1. Vad fint klädd du är 😀

  2. Johanna Å 2 augusti, 2011 on 10:44 Svara

    Jättefin. Hoppas att du får en fin dag på jobbet och snabbt kommer hem o ut i det fina vädret =)

  3. Så är det här också, strålande sol och rickard jobbar. Dålig tajming verkligen.. Men han är ledig imorgon och då om vädret tillåter så blir det bad.

  4. Mallan Nybliven mor till barn nr 2. 2 augusti, 2011 on 12:11 Svara

    Här är det också sol och varmt men mannen jobbar och eftersom han är lastbils chaffis så har han än så länge jobbat 12 timmar idag och inte klar ännu vilket gör att man inte kan åka och bada eller något. 🙁 Vad skoj att lilla gossen får träffa sin farfar efter sådan lång tid. Inge roligt när ens släktingar är flera hundra mil ifrån en. Men man tar då vara på tiden extra mycket. 🙂 Du får gärna följa min blogg och lika så dina läsare. Handlar om våran vardag och massa annat smått och gott bland annat min viktnedgång o.s.v. 😀
    Förövrigt måste jag bara säga att jag följt din blogg VARJE dag från när du var gravid i slutet och du har en dunder bra blogg.
    KRAM

  5. Maria 2 augusti, 2011 on 19:35 Svara

    Här har det varit sol hela dagen. Full rulle på jobbet, allt går lättare när solen skiner. Va roligt att Farfar är så nära så att han kan träffa sitt härliga barnbarn. Ha en skön kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna