VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DIMPA

 

DIMPA förvaringsväska från IKEA rekommenderas till alla er som har små barnkläder som ska sparas! Jag tänkte köpa plastlådor med lock men de på IKEA var ju inte alls bra, locket satt liksom inte ens fast? Nej då är ju såna här väskor med dragkedjor bättre!

 

Vi har rensat ut lite babykläder (ja kläder upp till 86 till och med) och detta är det som finns kvar som ska sparas till eventuella syskon. Det var nog lika mycket nästan som rensades bort ;-)… Nu blir det promenad med fina vännen i kvällssolen!


Kommentarer


  1. Sandra 1 augusti, 2011 on 20:16 Svara

    Ett ännu bättre tips till nästa gång ni ska skaffa förvaring till kläder eller annat som ska sparas är att köpa vakumpåsar, finns bland annat på Biltema och kostar inte särskilt mycket. Det är en stor påse som man stänger och sedan sätter man dammsugaren mot en ventil som suger ur all luft. Påsen blir efter det betydligt mindre!

  2. Malin S 1 augusti, 2011 on 20:55 Svara

    Jag inser nu att vi har extremt mycket kläder till Amy ha ha! Hon har nämligen en ICAkasse i varje storlek, oops 😉

  3. Ann 1 augusti, 2011 on 21:04 Svara

    Vilket bra tips. Gillar att dem är genomskinliga så man ser vad som finns i!! Tack tack!

  4. Anonym 1 augusti, 2011 on 21:25 Svara

    Oj vad lite ni har kvar. Har ni inga ytterkläder kvar? Vi har en 15 liters back till varje dubbelstorlek (50/56 i samma tex) men i dom backarna har vi inga ytterkläder. Kläderna i backarna ska inte återanvändas utan ges till respektive barn. Ytterkläder däremot ska användas av framtida syskon, om det stämmer med årstider och storlekar såklart

  5. Sandra 1 augusti, 2011 on 21:32 Svara

    Som tidigare person skrivit, Vakuumpåsar. Svaret på dina böner;) Påsarna blir små, tar ingen plats, sen är det inte heller någon risk för fukt och liknande som annars kan leta sig in..

    Kram

  6. Anonym 1 augusti, 2011 on 22:04 Svara

    Man köper som små plast”klämmor” eller vad man ska säga som man klämmer fast locket med på plastlådorna från Ikea. Funkar faktiskt jättebra då vi har såna 🙂 Vi har två barn ett av varje och en tredje på väg så det blir en del kläder om man säger så :))

  7. J 1 augusti, 2011 on 22:11 Svara

    Oj, vad disciplinerat av er! Vi har typ 5 banankartonger upp till storlek 80. Vill inte ens tänka på 86 som är typ två kartonger själv- hon behövde många ombyten nu inför förskolestart. Hoppas att våra pot. syskon sliter allt med hälsan ;).

  8. Johanna 2 augusti, 2011 on 13:55 Svara

    Vilket bra tips!!!!! Ska införskaffas 😉 allt fint med dig? Åh, du strålar verkligen Evelina!

  9. Studentmamman 2 augusti, 2011 on 15:07 Svara

    Tack för tipset. Ska genast undersökas.

  10. Evelina 3 augusti, 2011 on 22:37 Svara

    Vi tänker mer att vi sparar sånt som verkligen, verkligen ”betyder” nåt, sen köper vi nytt när det är dags. För det är ju såå mysigt och roligt att handla bebiskläder :-). Det är faktiskt två overaller och en jacka i! Fast inte så tjocka, de är i mindre storlekar.

    Kram!

  11. Sofia E 5 augusti, 2011 on 19:16 Svara

    Jag tyckte också att det var en bra idé ända tills jag upptäckte att det kommer bli ca 4 st fulla innan nästa barn kommer och de går inte att stapla! Kaoset i vårt förråd kommer att bli ännu större än innan 🙂 För dem som sparar kläder är det nog flest som gör det av ekonomiska skäl och inte av sentimentala som du Evelina. Jag räknar kallt med att spara ca 3-4000 kr på att slippa inhandla rubb och stubb nytt till nästa barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna