VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Truman Show

Vi skulle kolla en ny film men fastnade framför Truman Show och pratar framtid samtidigt. Och nu kom datorn upp ja, haha jag har verkligen svårt att koncentrera mig en hel film. Om det inte är på bio, som imorgon! Längtar hur mycket som helst och det ska bli spännande att se hur det går när nån annan än vi nattar E, på bortaplan dessutom.

 

Har benen i soffan och får massage på mitt ena knä som värker. Den här veckan har varit påfrestande på kroppen, har haft ont i ryggen efter det extra jobb som rean har inneburit och nu börjar knäna bli trötta. Borde väl ha bättre skor på jobbet förstås :-).


Kommentarer


  1. Johanna Å 29 juli, 2011 on 23:03 Svara

    Jag hade tidigare problem med knäna och fötterna framförallt när jag jobbade, men fick tips av vår sjukgymnast på avdelningen om en sko som heter Mirell, det är ett märke som gör fotriktiga skor som går att köpa på intersport och team sportia och så. Jättesköna och har inte haft ont sedan jag köpte mina. De är rätt dyra dock kring en tusenlapp men värt varenda krona. Haft mina nu i 1,5 år och är fortfarande lika nöjd!

  2. I min lilla lilla värld 29 juli, 2011 on 23:21 Svara

    I know the feeling. Med total utförsäljning har vi butiken full med människor hela tiden. Dessutom är vi bara 2 som jobbar. Att klara detta som höggravid är jag lite impad över faktiskt. Lite värk i benen, men inte mer än så…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna