VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mer nytt

 

 

 

 

Snygg ziptröja från Frank Q som Fredrik fick igår :-). Halva priset är grymt! Och lite farligt hihi… Ska bli så kul att få in massa nya kläder sen, det blir ju lite trist med samma kläder efter ett tag så kanske inte just det att jag längtar efter höstkläderna för höstens skull.

 

 

Inatt har E sovit oroligt så vi är trötta men fick i alla fall slumra till 8 i vår säng allihop. Nu är killarna ute och kör skottkärra, gårdagens häcktrimning måste städas bort. Satte på iphonen och fick ett tråkigt sms. Förlåt att jag är lite hemlig ibland men det känns för privat men är ändå nånting jag vill skriva av mig. Det är ju som sagt några i vår närhet som ska dela på sig, skilja sig till och med. Barn är inblandade och det gör ont i mitt hjärta men samtidigt är det ju sånt som händer. Jag är bara så himla ledsen för barnens skull framför allt. Inte bara för själva skilsmässans skull utan för hur saker och ting är. It´s complicated och jag önskar vi bodde nära så jag kunde krama på de små ♥.


Kommentarer


  1. Therese 28 juli, 2011 on 09:46 Svara

    Det är så himla trist när goda vänner skiljer sig, speciellt när det är barn inblandade. Men oftast så blir det till det bättre efteråt, tiden läker alla sår sägs det.

  2. Johanna 28 juli, 2011 on 12:38 Svara

    Det är bättre med två skiljda glada föräldrar än två som bara håller ihop för barnens skull!

  3. Johanna Å 28 juli, 2011 on 14:40 Svara

    Skilsmässor är alltid tråkigt, speciellt när barn är inblandade. Hoppas att det kommer att gå bra för dina vänner. Krama

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna