VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Too much

Söt tårtspade från LillaTussilago och Fredriks kaka.

 

 

Usch, känner att det har blivit alldeles för mycket godsaker på sistone. Godis är jag svag för, Fredrik för kakor och bakat. Men egentligen äter vi hellre frukt och nyttigare alternativ så det får bli skärpning när det är dags att handla. Köps inget godis, finns inget godis hemma heller. Fast sluta äta godis helt skulle jag aldrig kunna göra :-).

 

Räkningar är betalda, Fredrik har köpt flygbiljetter till norrland (han ska åka upp nästa helg) och nu är det sängdags. Imorgon väntar en vanlig 10-18-arbetsdag igen! Fast de där två extra timmarna idag kändes knappt, vilket säkert beror en hel del på att mina killar kom och var med mig på ena rasten. Lovely och det gav massa energi! Imorgon ska vi nog ha en lunchdejt och det ser jag redan fram emot, betyder så mycket att kunna träffa dom fast jag jobbar. Nu är det bara tre veckor kvar tills inskolningen börjar, jag känner mig liiite nervös inför det faktiskt. Men jag gissar att en viss liten kille kommer ha KUL där! Speciellt eftersom bästa vännen går på samma dagis :-).


Kommentarer


  1. fian- mamma till Alex 26 juli, 2011 on 23:22 Svara

    Ja det var en söt tårtspade 😉
    Kram o natti

  2. Nathalia 27 juli, 2011 on 01:24 Svara

    Hej gumman!
    Hur är det med dig?
    Kram.

  3. Johanna Å 27 juli, 2011 on 01:47 Svara

    Åh vad spännande med inskolning 🙂 Det kommer säkert att gå kanon bra! Hoppas ni får en mysig lunchdejt imorgon 🙂 kram sov gott

  4. Cissi 27 juli, 2011 on 08:09 Svara

    Helt övertygad om att inskolningen går galant.. Ska också inskola snart, men tror att det är värst för oss föräldrar! 😉

  5. Isaks mamma 27 juli, 2011 on 09:15 Svara

    Känner igen känslan, man är orolig och lite nervös. För ett år sedan var jag i samma sits, jag la ganska mycket tid på att handla rätt grejer och kläder till förskolestart och på så sätt mognade liksom tanken i mitt huvud på att det skulle bli bra och att vi hade ordning på allt. Kan va ett tips!
    Vi fick hem lite papper med information om inskolning och fick fylla i kontaktuppgifter och sånt, det var också en bra mental förberedelse för en mamma med separationsångest! Allt gick hur bra som helst, han har vuxit så otroligt på detta år och har lärt sig mycket på ”dagis” och även om hemma alltid är bäst, så trivs han med sina kompisar och fröknar. Den bästa stunden på dagen för mig är när jag får hämta honom och se det där lilla vackra ansiktet lysa upp och man får en puss mitt på munnen, full av kärlek :)!

    • Evelina 27 juli, 2011 on 21:51 Svara

      Men shit, har inte ens tänkt på att jag behöver handla extra grejer dit!? Tips på vad som behövs?
      KRAM!

  6. Martina 27 juli, 2011 on 09:20 Svara

    Min erfarenhet säger att barnen brukar tycka det är super o att det egentligen är föräldrarna som behöver skolas in…det blir nog kanon!

    • Evelina 27 juli, 2011 on 12:21 Svara

      Ja jag säger ju det – JAG är nervös haha! Han kommer tycka det är superkul! 🙂

  7. Johanna 27 juli, 2011 on 10:43 Svara

    Håller med Martina här ovan. Har jobbat på dagis och barn anpassar sig ju väldigt snabbt. Det är föräldrarna som ibland kan behöva lite tröst 😉

  8. Ina 27 juli, 2011 on 13:36 Svara

    Har också börjat köra med att inte köpa hem godis, för finns det inte äter man inte. Jag är också helt galen i godis men jag känner ju att jag inte mår bra när jag äter för ofta så jag tror det är bra att inte äta jämt!

    Hoppas allt är bra med dig Evelina, bli inte rädd men jag drömde faktiskt om dig en natt 😛 Ni kom och hälsade på, det var kul 😉 Slutar där så du inte sätter stalkervarning på mig.

    Kram.

    • Evelina 27 juli, 2011 on 21:50 Svara

      MM är också en gottegris men att begränsa det till en eller två (helg)dagar är ju inte helt orimligt känner jag.
      Haha låter spännande! Vad hittade vi på?

      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna