VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hej onsdag!

Godmorgon världen!


 

Idag skiner solen och likaså humöret. Tyvärr är inte lilla E lika glad, han vaknade halv 6 och börjar bli trött nu haha… Inte konstigt eftersom han dessutom somnade sent. Men när jag lyfte över honom till vår säng sa han välling flera gånger så välling det blev :-).

 

Jag älskar att ha morgnarna tillsammans! Det har vi aldrig annars förrutom på helgerna men det är så mysigt att lyssna på musik, busa, skratta, pussas och äta frukost tillsammans. Nu sitter jag och spanar på hemnet, har duschat och ska snart fixa mig inför jobbdagen. Det är mycket småfix nu inför stora rean!


Kommentarer


  1. i min lilla lilla värld 20 juli, 2011 on 09:41 Svara

    Hoppas dagen din blir bra trots tidig morgon. Här fick man sovmorgon till 8,40, men då fick man även börja med att sanera unge och säng. Dessa tänder. GAH!

  2. Cissi 20 juli, 2011 on 11:23 Svara

    Hoppas du får en bra dag.. Skönt att börja morgonen med mys.. här har vi mest haft gnäll efter en vaken natt och tidig morgon.. Men får hoppas att vi vänder dagen snart!

  3. Johanna 20 juli, 2011 on 12:57 Svara

    Mysig morgon även om du kanske sovit lite längre? 😛 Roligt med rea på jobbet, hoppas att du får en bra dag på jobbet! Kram

  4. michan 20 juli, 2011 on 13:31 Svara

    Det lät jätte mysigt, men jag tror jag har missat.. är han hemma med fredrik eller går han på dagis nu ??
    Ha det gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna