VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vattenlek & muterad morot

Idag när vi hade låst och larmat såg jag en cykel brevid bilen. Tittade mig omkring och såg killarna lite längre bort vid en gigantisk vattenpöl. Testade regnkläderna ;-).

 

 

 

Och kastade sten!

 

 

 

Me and my boo

 

 

 

Väl hemma kom vår granne förbi med smultron till E. De har en jäättefin trädgård med alla möjliga godsaker och är SÅ snälla med honom! Han sa att Elion fick komma och dra upp en morot imorgon. Elion hörde inte imorgon utan bara morot och gick med bestämda steg in till deras trädgård hihi. Sen var det teamwork för att få fram en morot!

 

 

 

En muterad morot 🙂

 

 

 

Tack tack sa vi och gick hem igen…

 

 

 

Skönt att komma hem efter en lång jobbdag och mathandling direkt efter. Det var en bra jobbdag idag. Mycket att göra och trevliga kunder. Dagens första kunder var ett äldre par som gav oss beröm för bra sortiment, fina lokaler och ordning och reda. Det var en bra start på jobbdagen det, nöjda kunder är ju liksom vårt mål :-).

 

 

 

Nu ska jag äta nånting och sen blir det nån timme i soffan innan sovdags. Jag rotade fram några pocketböcker jag inte läst så ska nog börja på en ikväll. Lässugen! Kram!


Kommentarer


  1. Johanna 19 juli, 2011 on 20:09 Svara

    Vad roligt med vattenpool. Varför leker inte Fredrik hihi 😛 Vilken fin morot, längtar tills man har de möjligheterna att ha trädgård och lite större odling än balkong.Om du gillar Ozzy Osbourne kan jag tipsa om hans bok =) Ha en mysig läs kväll! Kram

  2. Emma 19 juli, 2011 on 20:54 Svara

    vad fina skor dfu har på dig, vart har du köpt dem nånstans:)??

    • Evelina 19 juli, 2011 on 21:46 Svara

      Jag köpte dom på Tøj & Skor i helsingör! Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna