VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Movietajm!

Nyss ute i villaområdet bakom oss!

 

 

Det blev ingen prommis innan, vi fick mysigt besök av Emilie och lille Wille istället. Helt galet att han är ett halvår snart! Och imorgon (om jag minns rätt dag) fyller finaste Thelma 1 år… Jag vet att jag skriver det ofta men tiden verkligen flyger fram när barn kommer med in i bilden. Den största anledningen till att ta vara på tiden när de är just små för ”snart” är de inte så små längre och vill kanske inte ens umgås med mamma och pappa ;-).

 

Har alltså inte lämnat tillbaka filmen än och eftersom lillkillen sover sött och lär göra någon timme ska den ses nu istället! Perfekt söndagssyssla när man är lite krasslig. Vi fick ju ställa in biokvällen som var planerad igår som ni kanske märkt, skulle inte vara speciellt avkopplande att veta att E kanske ligger och spyr när vi är långt bort. Så den kvällen tar vi nästa lördag mormor Maria är ledig, vilket är om två helger!

 

 

Puss&Kram♥

 


Kommentarer


  1. fian- mamma till Alex 17 juli, 2011 on 15:57 Svara

    Fining där 🙂

  2. Sophie 17 juli, 2011 on 21:58 Svara

    Du har så rätt så! Imon är det hon fyller den lilla godingen!! Blir rörd och tårarna kommer nästan när jag tänker tillbaka på förra året! När vattnet gick, när vi åkte in och när vi ÄNTLIGEN fick se vår lilla ögonsten för första gången! Helt otroligt att det redan gått ett år när det egentligen känns som igår allt hände!!! Kram till dig min fina vän!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna