VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Friday

Vackra rosor som jag köpte i jönköping igår på hemvägen pryder vårt matbord den här fredagen. Älskar färgen och hoppas de vill överleva lite längre än genomsnittet här ;-).

 

 

Vi sitter vid matbordet och fyller på med frukostenergi, killarna ska snart ut och leka med Jastin & Co, själv ska jag till jobbet och idag är första dagen sen jag började som det känns lite motigt. Men bara av den enkla anledningen att det skulle vara skönt att hinna landa lite längre hemma efter miniresan innan vardagen kickar igång igen! Dålig sömn (förkyld E mellan oss) och mensvärk hjälper ju inte till direkt heller haha. Hoppas nu i alla fall att mina pmsfinnar kan sticka från min panna och haka för där är de inte välkomna ;-).

 

I eftermiddag ska E till vårdcentralen för att kolla upp rosslandet, jag ringde i morse för att fråga om att han spyr varje gång han är förkyld (gjorde det igårkväll igen) av slemmet/hostan och att det rosslar väldigt mycket när han andas. Det gör det ofta även om han inte är förkyld, rosslar. Hoppas han kan få nåt som hjälper! Att han spyr av slemmet sa de är väldigt vanligt när de är så små men just rosslandet ville de lyssna på.


Kommentarer


  1. Sofia 15 juli, 2011 on 10:38 Svara

    Cornelia fick förkylningsastma när hon var ca 9 månader, vi fick tillslut tid hos läkaren och fick då ventolin. Det hjälpte jättebra!

    • Evelina 15 juli, 2011 on 10:48 Svara

      Han har ventolin sen länge men tycker inte att det hjälper tyvärr :-/

  2. Malin florist 15 juli, 2011 on 13:12 Svara

    om du snittar om dem på den tredje dagen ett riktig floristsnitt(inte klippa skära rakt av) längs med skälken ca 3 cm och fyller på med iskallt vatten står de sig mycket längre,upprepa att snitta o byta till kallt vatten så håller dem jättelänge

    lycka till

  3. Helena - mamma till Alexander 15 juli, 2011 on 13:15 Svara

    Alexander har Airomir och Pulmicort som han inhalerar när han blir rosslig.
    Hoppas Elion får något som passar honom så han slipper ha det där otäcka rosslet.
    Kram!

  4. Sandra 15 juli, 2011 on 16:44 Svara

    Vet inte om du visat den innan, men vasen är otroligt fin!

    Hoppas ni får bra hjälp för Es rossel nu!

    Kram

  5. Anonym 16 juli, 2011 on 00:40 Svara

    Vilka fantastiska rosor 🙂 min son på 1 år har exakt samma problem med rossel och kräkningar och vi har aldrig nånsin fått hjälp från BVC eller dyl. Så tack för att du delar med dig och alla ni andra som kommenterat, nu har jag lite mer ”kött på benen” tills nästa läkarbesök och den här gången kommer jag inte ge mig!

  6. Denise 16 juli, 2011 on 06:22 Svara

    åh vilka vackra blommor!=)

  7. Cissi 16 juli, 2011 on 11:14 Svara

    Aldrig kul nr de små är sjuka. Hoppas ni får hjälp med rosslet!

  8. jenny 16 juli, 2011 on 15:20 Svara

    men gud vilka fina rosor!!! hoppas det går bra med lilla E

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna