VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

True friendship!

Ligger i soffan och mår halvkasst, den tiden i månaden ni vet… Blä! Idag hade lillprinsen svårt att somna så F låg på puffen brevid, jag pratade med finaste Sophie under tiden. Det är ju galet bra att vi fortsätter vara så nära vänner fast vi träffas alldeles för sällan. Alltid när vi pratar, eller ses, känns det som att det var alldeles nyss även om det var lääängesen. Men det är väl det som är riktig vänskap, den försvinner liksom aldrig!

 

 

 

 

Igår fick jag hem lite smink som jag beställt från Feelunique, bland annat ett läppstift från L’Oréal i nyansen  Kiss & Blush. Älskar de lite mer neutrala färgerna som syns men ändå inte. Photobooth visar inte riktigt rätt på färg, ljusare och lite mindre rosa irl!

 

 

 

Dags att sova, inte har vi packat nånting inför miniresan imorgon men det är la inte så noga när det bara är en natt. En vällingflaska, vällingpulver, blöjor och kläder till E är det viktigaste och svårast att glömma haha. Och iphonen + laddare såklart, bloggfritt blir det inte :-). Jag förstår ju att det blir lite dött i bloggvärlden under sommaren men jag har svårt för att inte blogga eftersom det har blivit en del av vardagen. Det är roligt, även på sommaren! Även om de flesta minnena sparas i hjärtat och i bildbiblioteket på datorn är det kul att skriva ner lite för att fånga känslorna som finns just där och då.

 

 

KRAM & SovSött♥


Kommentarer


  1. Sophie 12 juli, 2011 on 23:09 Svara

    Du är den finaste jag har! Du betyder så sjukt mycket och jag vet att du alltid kommer vara en del av mitt liv!!!! Love u vännen!

  2. Jättesnygg färg på läppstiftet. 🙂

  3. johanna 13 juli, 2011 on 09:56 Svara

    Visst e det så. Oftast den underbaraste av vänskap!
    Jättesnyggt läppstift, passar dig som handen i handsken. Ha det topprn nu med din fina familj! Kramar

  4. Sanna 13 juli, 2011 on 19:21 Svara

    Det är det som är så mysigt och roligt med din blogg och säkert en del av din framgång. Det faktum att du bloggar för att du tycker det är roligt och framförallt för din egen skull än att bara tjäna pengar. Man märker när det ligger äkthet bakom en blogg och lite själ så att säga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna