VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Grön morgon

 

Morgonen startade vid 7.30 när E ropade ”mamma” i sitt rum. Ljuvliga ljud! Och ljuvlig tid :-). Han sover verkligen bra i sin säng och nästan 12 timmar varje natt utan minsta pip! Det har gjort att jag är uppe läänge på kvällarna nu men en kväll snart ska jag sova innan 23 för att få världens plus på sömnkontot tänkte jag. Men då vaknar han säkert tidigare bara för det haha, går ju liksom inte planera hur han ska sova men det går upp och ner och man kan se ett mönster hela tiden. Som just nu är heelt perfekt alltså! Det var förra sommaren som han började med att vakna 5 och det har gått i perioder sen dess men nu är det många månader sen sist.

 

 

Vi satt en stund på pottan och sen gjorde vi välling och läste bok i stora sängen. Sen upp och jag tog tag i blomlådan på balkongen som jag började med igår. Den glöms liksom av så den har varit nära döden mer än en gång så igår vattnade jag och idag rensade jag och klippte av de långa…stjälkarna? Heter kanske inte så men ni försår nog 🙂 Blommorna var typ 20 cm höga och igår låg de platt ner i snustorr jord. Idag känner jag att det ändå finns hopp hehe. Vi gjorde ett morotsland nere i trädgården i början av sommaren som är väldigt orensat, det ska jag också ta tag i idag för morötterna är faktiskt på väg nu!

 

 

 


Kommentarer


  1. Marie W - mamma till Linus 7 juli, 2011 on 09:04 Svara

    Det är härligt när de små sover så bra!! 🙂
    Om jag vore dig, skulle jag plantera i lite nya pelagoner & härliga sommarblommor!! Ha en härlig dag!! 🙂 Kram

    • Evelina 7 juli, 2011 on 09:13 Svara

      Nej det orkar jag inte haha… Men den dagen vi äger vårt boende ska jag bättra mig 🙂 Kram!

  2. Annika 7 juli, 2011 on 09:16 Svara

    Ah nu maste jag fraga, hur har ni gjort för att fa Elion pa pottan och blöjfri? Alex är nu 3 ar, och jag vet inte riktigt var jag ska börja nanstans! Han har ju (äntligen) kommit till punkten nu att han kan säga att han maste ga pa toaletten, och gar upp ur badet och sätter sig pa pottan osv. Men att ha pa honom kalsonger istället för blöja- där säger det stopp! Hur gjorde ni, det verkar ju som att E är jättetidig med att vara blöjfri? Atminstone later det sa iaf 🙂

    • Evelina 7 juli, 2011 on 10:06 Svara

      Åh nej nej, han är verkligen inte blöjfri! Har blöja hela tiden till och med 🙂 Vi mjukstartar med potträningen och han sitter där emellanåt, efter han sovit om vi är hemma tex, han gillar att sitta där och läsa och ibland blir det resultat :-). Kram!

  3. The Housewife 7 juli, 2011 on 09:55 Svara

    Härligt när dom sover lite längre. Man får sovmorgon och allt, mer utvilad mamma och som orkar leka mer intensivt. =)

  4. Annika 7 juli, 2011 on 10:17 Svara

    Jaha! Jag hade fatt intrycket att han är helt blöjfri 🙂 Alex är ju som sagt duktigt pa att ga pa pottan själv, men som sagt, problemet är att bara kalsonger… Samtidigt vill jag ju inte stressa nat sa att det blir nat negativt över att vara utan blöja. Suck, dessa dilemman man har som förälder! 🙂

    • Evelina 7 juli, 2011 on 10:40 Svara

      Haha ja precis 🙂 Ne stressa sånt ska man ju absolut inte göra! Förr eller senare klarar de ju det där själv 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna