VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tröttisar & tips!

Här har vi en riktig mysmorgon, suttit och kramats framför barnkanalen men nu börjar E får myror i brallan igen så det är dags att starta dagen! Om två timmar kommer F hem och jag ska till jobbet, ute är det väldigt grått och trist så kanske därför vi är så trötta?

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens tips får bli de här barnjeansen från Ellos! E har bara sådana jeans i sin garderob, eftersom dom är så bra :-). Köpte i 86 och har nu fyllt på med 92 när han börjar växa ur de mindre. Ett måste på byxor till små tycker jag är resår i midjan och vid fötterna och de ska vara mjuka och lekvänliga. Dessa finns i storlek 86-134 och i två varianter – en ofodrad (99 kr) och en fodrad (149 kr). Vi har bara köpt de ofodrade men nu när jag vet att fodrade finns kommer det bli såna också framåt vintern!

 


Kommentarer


  1. E 6 juli, 2011 on 10:24 Svara

    Jag tycker du bara ska köpa ofodrade. Det blir för varmt att ha fodrade inne (hemma/dagis) så det är bättre att i så fall ha långkalsonger/strumpbyxor under jeansen om man ska gå ut när det är så kallt. Ett tips från mig! /Emma

    • Evelina 6 juli, 2011 on 10:47 Svara

      Vi har några fodrade byxor och jag tycker dom är perfekt lite kyligare dagar när man inte vill ha överdragsbyxor :-). Kram!

  2. Kim 6 juli, 2011 on 10:30 Svara

    De där måste jag beställa! 🙂 De ser dessutom väldigt snygga ut.

  3. ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥ 6 juli, 2011 on 11:03 Svara

    Jag älskar jeans med mudd som också passar länge då man kan vika upp/ner mudden. Men det är lite svårare att hitta såna jeans i lite större storlekar.

  4. Gloria 7 juli, 2011 on 13:25 Svara

    Jag hade spanat in dom i katalogen men visste inte om de var bra, så TACK för den infon! Jag tycker också det är bra att ha några fodrade (apropå vad någon skrev högre upp) om man tex bara ska till affären på hösten o så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna