VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mysigaste stunden på dagen

Lika busig som E är 99% av sin vakna tid, lika mysig är han den där sista stunden innan det är sovdags. Vi ÄLSKAR den stunden både jag och F, få sitta med honom när han pillar på ens öron och lutar sig tillbaka och bara är. Mysigaste stunden på dagen for sure! Nu sover han och F är på jobbet även ikväll, mycket innan semestern. Eller, det är ju mycket jämt och jag skulle faktiskt inte bli speciellt förvånad om han kommer jobba nån dag på semestern också. Gör ju inte så mycket eftersom jag jobbar hela sommaren men OJ så skönt det ska bli till hösten med mer äktenskapsvänliga arbetstider ;-). Nu jobbar vi om varandra hela tiden men så behöver det ju inte vara när E börjar på dagis i augusti!

 

 

 

Mysredo! Han gick och satte sig såhär medan jag bäddade rent hans säng hihi… ♥

 

 

 

Stor kram till er! Hoppas dagen har varit bra?


Kommentarer


  1. Michelle 6 juli, 2011 on 20:17 Svara

    Förstår att du ser fram emot hösten o få det mer äktenskapsvänligt! =) Jag kan verkligen säga att för oss blev livet så mycket bättre när skolan slutade o vi fick mer tid för varanda o slippa pusslandet!

    Ha en fin kväll!
    Kram

  2. The Housewife 6 juli, 2011 on 20:35 Svara

    Vilken mysig bild!! Ja sovstunden är mysig men inte direkt för oss för vår tjej vänder och vrider sig tusen gånger om och sparkar samt skallar oss flera gånger, haha, inte med flit såklart. Så vår stund är mindre mysig men skön när hon väl somnat. =)

    Kram

  3. Camilla 6 juli, 2011 on 20:57 Svara

    Jag vet hur det är med obekväma arbetstider där man bara går om varandra, inte kul alls. Men när man väl är lediga tillsammans uppskattar man det mer :).

    PS: Glöm inte ”Livet på BB” på 5an nu kl 21, du som gillar förlossningar 🙂

  4. Nathalia 6 juli, 2011 on 21:16 Svara

    Å vilken mysig bild gumman..

  5. Ida - mamma till Isabella♥ 6 juli, 2011 on 22:32 Svara

    Vad mysigt! Va go han är Elion 🙂

  6. Lina 7 juli, 2011 on 00:09 Svara

    Gosig kille. Vi har vårt magiska ögonblick när lilla tjejen druckit sin välling & vi bär upp henne under glada godnatt rop & pussar. Hon vinkar & blir kramad av oss alla 3. I trappen upp lägger hon sitt huvud på ens axel & väl i sängen vinkar hon glatt godnatt. iaf vid 95% av gångerna. 😀 Gäller att göra nattningen positiv & gosig! Har slängt ut en fråga på min blogg, kanske du som bytt blogg verktyg några gånger kan svaret!
    MVH//Lina

    • Evelina 7 juli, 2011 on 08:15 Svara

      Åh så mys! Vi har ungefär samma här, han går till sin säng, vi pussas och kramas och säger jag älskar dig och lägger honom i sängen där han vinkar glatt haha. Stolt över att han somnar själv! Det blir verkligen harmoniskt när det går så lätt 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna