VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Storstadssaknad

Idag är ingen rolig dag, jag och vår lilla stad är inte riktigt vänner. Det känns som att det enda vi gör är att typ mata ankorna i vildparken, spela minigolf på campingen och hyra film. Ja jag vet, man kan åka till städer där utbudet är större men helt ärligt suger det att behöva göra det hela tiden. Och självklart är det människorna i livet som är det viktiga, inte antalet aktiviteter man kan sysselsätta sig med. Men ja… Jag saknar storstadslivet mer än vanligt just idag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Inviger min klänning från Love forever/Creative lounge idag! Ni har nu knappt 5 timmar på er att tävla om ett presentkort på 500 kronor hos CL. De har vackra kläder, sjalar, smycken m.m… Ni har väl inte missat att de nu även har barnkläder? Nova star t ex!


Kommentarer


  1. Malin 3 juli, 2011 on 19:41 Svara

    Ibland längtar jag till en större stad också, men vi är så vana vid att vi får åka iväg, och då brukar jag tycka att det är skönt att komma hem.

  2. Malin S 3 juli, 2011 on 19:47 Svara

    Trots att vi bor supernära Gbg är vi sällan där. Men det är såklart skönt att ha möjligheten att lätt ta sig dit och hitta på något. ”Lösningen” på ditt småstadsproblem tror jag kan vara att köpa hus (lättare sagt än gjort, jag vet 😉 men då har så mycket mera att fixa med och mycket större möjligheter att göra saker hemma. Hoppas att det känns bättre snart! kram/Malin

  3. Johanna 3 juli, 2011 on 20:07 Svara

    Flytta ner till Hbg dååååå! 😉

    • Evelina 4 juli, 2011 on 21:11 Svara

      Haha 🙂

  4. Lisa 3 juli, 2011 on 20:50 Svara

    Alla har dagar då man är trött på att göra samma saker och vill hitta på nått nytt, tur är väl att det oftast brukar vända och man kommer på alla mysiga saker som finns i ens egen stad 🙂 snygga leggins förresten, får man fråga vart dom är ifrån?
    Hoppas ni får en mysig söndagskväll!!

  5. Karin 3 juli, 2011 on 21:47 Svara

    Jag förstår hur du känner dig. När jag var ung mamma flyttade vi en bit utanför min fina stad, för barnens skull. Men jag klarade inte av att bo där. Jag längtade hem till stan så vi flyttade igen.
    Hoppas att du känner dig bättre i morgon.

  6. Emma 3 juli, 2011 on 22:19 Svara

    Det är bara flytta. Faktiskt inte hela världen.
    Har du sug efter mer så gör det. Passa på medans Elion är lien och inte knytit an till saker och personer på samma sätt som när dom kommer upp i 5-6 års åldern.

    • Evelina 4 juli, 2011 on 21:10 Svara

      Nja det är kanske inte riktigt ”bara” att flytta just för att vi har lille E att tänka på ;-)..

  7. elinjosefine 3 juli, 2011 on 22:57 Svara

    Livet går upp och ner. Vet hur det är att ha familjen utspridd på många ställe och känna att man inte hör hemma i riktigt i någon stad.
    Men om du känner samma sak i morgon och dagarna efter det får ni ta en en funderare 🙂

    Kram på dig söta!

    • Evelina 4 juli, 2011 on 21:09 Svara

      Sanna ord! Kramis!

  8. karolin 4 juli, 2011 on 06:37 Svara

    Jag förstår känslan! Vi flyttade ju ut till gränna 1 maj men jag har redan sagt upp lägenheten! Förhoppningsvis får jag veta idag om jag fått en ny i stan, tittade på den i fredags. Isåfall flyttar jag tillbaka till Jönköping 1 oktober och det känns som en evighet. Så jag förstår! Hoppas verkligen att ni kan lösa det på bästa sätt så att du får trivas med tillvaron!

    Kramar från oss!

  9. J 4 juli, 2011 on 11:35 Svara

    Äh, det är dött i Gbg idag också. Skulle vilja åka till något bad men alla har sommarstängt! Får väl promenixa till havet kanske…

    • Evelina 4 juli, 2011 on 21:07 Svara

      Men hallå eller, tänk att ha havet att promenera till! Lovely! 🙂

  10. Ina 4 juli, 2011 on 11:56 Svara

    Kan tycka att vi bara gör samma saker i stan också 😉 Är väl fantasin som sätter gränser. Haha.

    Men jag vet hur det känns. Jag växte upp på en miniliten ort och det fanns väl inte alltid dömycket att göra. Fast jag tror att jag som är van att ha det så tycker att det gör mindre. Plus att jag har lärt mig att det spelar inte så stor roll VAD man gör, det är med VEM som spelar roll.

    Men ja, man får bli less om man tycker att det enda man gör är att spela minigolf 😉
    Kram

    • Evelina 4 juli, 2011 on 21:06 Svara

      Visst är det viktigast vem man tillbringar dagarna med… Men vi har tråkigt här båda två haha! Kramis

  11. Sandra 5 juli, 2011 on 20:02 Svara

    Jag bor i Sthlm och jag har många gånger en stark längtan ut till naturen och ut i landet. Men det är verkligen samtidigt underbart att ha så späckat med saker att göra, finns massor av lekland, biografer ja du vet rubbet finns ju där vi bor. Man får aldrig tråkigt och särskilt inte som småbarnsmor;) Ni kan väl flytta lite utanför en storstad istället? Så det är max en kvart med buss eller bil in till stan med massor av aktiviteter? Då får ni det bästa av två världar. Så lär vi göra inom sinom tid:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna