VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sjukstuga en sommardag

Idag vaknade av att jag var illamående, hua vad äckligt. Sen blev det bara värre och värre och toaletten var välbesökt några timmar men nu verkar det ha vänt även om magen fortfarande hugger till då och då. Elion har inte spytt nåt mer sen igår när jag kom hem från jobbet men han var supervarm i natt vid två och i morse vid 7 så han har behövt påfyllning av alvedon. Är lite irriterad för att Fredrik inte kan ta ledigt men jag vet att det är supermycket innan semestern så det är bara att gilla läget. Nu är han i alla fall i affären och köper smoothie och frukt och det är det viktigaste, så Elion har det han äter hemma. Det här är det värsta med att vara ”ensam” i en stad, när vi blir sjuka. Vi har fina vänner men jag tvivlar på att nån skulle vilja leka med Elion idag t ex ;-)… Byta bajsblöja när man behöver spy samtidigt är inte speciellt roligt men vad gör man?

 

Jag håller tummarna för att det är samma sjukdom som Tina skrev om – halsont, feber och några kräkningar innan det vänder snabbt som det kom. Jag har faktiskt haft ont i halsen ett par dagar och tänkt att det är konstigt att bara ha så lite ont i halsen utan andra förkylningssymptom. Jaja, nog om mig, hoppas att NI mår bra och njuter av sommaren där ute! Jag är extra glad för att vi har en sval lägenhet just idag :-).


Kommentarer


  1. Sofie 30 juni, 2011 on 13:15 Svara

    Det är inte kul att vara förälder när man är sjuk 😉
    Jag minns den där känslan alldeles för väl. Väntar andra barnet och har spenderat första halvan av graviditeten på toaletten. Då var det inte lätt att ha en liten 1½ åring hemma som kräver uppmärksamhet.

  2. Tina 30 juni, 2011 on 13:47 Svara

    Ånej, fick du det också!! Ta och krya på er och så håller vi tummarna att det går över snabbt!

    Kryapådigkramar!

  3. Cissi 30 juni, 2011 on 13:48 Svara

    Tänk att det har blivit en lyx att verkligen få vara sjuk… att kunna kurera sig och bara vara just sjuk. Inte ofta det är möjligt som förälder.. 😉

    Hoppas det vänder snart och att du känner dig bättre!

  4. Agnez 30 juni, 2011 on 13:53 Svara

    Usch! Krya på dej & Elion! Kram

  5. johanna 30 juni, 2011 on 15:59 Svara

    Krya på er!
    Ligger själv hemma sjuk, feber, halsont och även kräkningar under gårdagen så förstår hur ni har det. Nu är det bara hoppas dom andra två här hemma klarar sig.
    Vi har bara farmor och farfar som kan ha Victor när det behövs, hade faktiskt tur att farmor slutade tidigt idag så hon kunde hämta Victor så han slapp va hemma med sin sjuka mamma

    Hoppas ni blir friska fort!
    Kram

  6. fian- mamma till Alex 30 juni, 2011 on 16:12 Svara

    Hoppas ni blir bättre snart, krya på er finisar! Kramkram

  7. Evelina 30 juni, 2011 on 19:04 Svara

    Tack för alla krya på!!!

    Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna