VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sista dagen i skåne

Måste dela med mig av några bilder från vår söndag i skåne innan det går för lång tid! Natten bjöd ju på festligheter och få timmars sömn men vi var såklart glada ändå. Svårt att vara annat med så fina vänner i vårt liv, midsommarhelgen som delades med gamla och nya vänner kunde inte ha blivit bättre och vi hade det hur trevligt som helst!

 

 

 

 

 

 

Bästa kompisarna började dagen med att hoppa studsmatta!

 

 

 

Medan jag tog det här kortet på Jastin hann Elion hoppa ner från studsmattan och kättra upp i trädkojan!? Han är verkligen helt makalöst smidig och vild! Tog ett tag innan mitt hjärta hittade tillbaka efter att ha sett honom dingla med benen högst däruppe…

 

 

 

Snuttan & Lady väckte vår hundlängtan lite, de var så snälla och fina!

 

 

 

 

 

 

 

Efter vi städat upp lite efter oss i lägenheten och alla var klara åkte vi mot köpcentret Familia för shopping och lunch. Det kändes faktiskt lite tråkigt att åka hem men samtidigt ville vi ju hem och hitta Sessan! Koftan jag har på mig på bilderna är ett reafynd från helsingör, där var det bra reor tycker jag! Man behövde liksom inte leta ihjäl sig efter sin storlek och det var inte bara udda plagg utan massa fint överallt. Ångrar lite att jag inte köpte en jeansjacka jag provade, den kostade 50 dkr och var superfin. Men lite stor så det var väl lika bra ändå. Bättre att köpa en som sitter perfekt såklart :-).

 

 

 

 

Jimmy i en av tröjorna han fick av oss i födelsedagspresent. Passande till en stjärna med stjärntatueringar tyckte jag :-). Märket är Frank Q! Elion fick en tröja som det står Jimi Hendrix på, jag sa att det står Jimmy på och det gillade han. Han är SÅ glad i Jimmy!

 

 

 

 

Världens bästa Veronica som alltid är lika snygg, tänk att vi inte ens har känt varandra i ett år men hunnit med hur mycket som helst. Är så glad över att ha er i våra liv♥ TACK för en helt fantastisk helg i ”er” stad, det får vi göra om :-).

 

 


Kommentarer


  1. Anonym 30 juni, 2011 on 19:08 Svara

    Hur kan Ni låta Elion hoppas på studsmattan utan skyddsnät? Det är verkligen oansvarigt!!!!

    • Evelina 30 juni, 2011 on 19:18 Svara

      Nej det var det inte eftersom de hoppade lugnt och fint och vi var nära hela tiden. Hade det varit vår studsmatta skulle vi självklart ha skyddsnät!

  2. The Housewife 30 juni, 2011 on 19:40 Svara

    Det ser trevligt ut, söta barn, söta hundar och fina föräldrar. Hoppas ni får riktigt kul sista kvällen och skapar många fina minnen.

    Kram

  3. Style Encounters 30 juni, 2011 on 19:41 Svara

    Style Encounters, ett nytt koncept baserat I London där läsare kan köpa saker som kanske inte går att få tag på I Sverige, kläder, smycken och inspiration. Just nu i uppstartningsfasen men mycket på gång! Exempel på vad som kommer finnas är billiga Levi’s shorts, populära halsband med patronhylsor och mycket mer!

  4. Lizette 30 juni, 2011 on 20:05 Svara

    Nästa gång får ni gå på Väla när de inte håller på att bygga ut..

  5. linda 30 juni, 2011 on 21:00 Svara

    tänk vad tiden går fort, han har blivit så stor 🙂

  6. Emma 30 juni, 2011 on 21:57 Svara

    han blir så stor er lilla kille 🙂 och så himla lik er båda!

  7. Pudding 30 juni, 2011 on 22:31 Svara

    Vad är det för fint halsband Veronica har på sig?

    (Var förresten lite på Familia idag!)

  8. fian- mamma till Alex 1 juli, 2011 on 07:35 Svara

    Söta små killar 🙂 Är ju bara så roligt med studsmatta, både för stora o små haha 😉

  9. […] ben! Två par till och med! Det ena paret är från bikbok i helsingör (där jag även köpte den här koftan) och det andra från cubus. Fanns MASSA jeans till braiga priset 199 […]

  10. Johanna 1 juli, 2011 on 20:24 Svara

    Hej!
    Var ett tag sedan jag var inne på din blogg nu, men oj vad Elion har växt! Inte någon lite pojke längre =). Krya på er! Kram johanna

  11. Jennie- Mamma till Melker 1 juli, 2011 on 20:41 Svara

    Har läst din blogg ett tag nu, är en sån som läser i det tysta 😉 Måste säga att du verkar vara en toppentjej, jordnära! Dagar när man känner sig lite ensam, så piggar din blogg verkligen upp!

    • Evelina 1 juli, 2011 on 21:08 Svara

      Men vad gullig du är!! Många kramar till dig <3

  12. denise 2 juli, 2011 on 00:28 Svara

    men gud så söt han är o vad stor han blivit!

  13. hanna - mamma till milton 8 juli, 2011 on 17:13 Svara

    Nu var det längesen jag kikade in hos dig. en bebis har flyttat in hos oss så livet är fyllt med annat kul… men vad roligt att gå in och helt plötsligt se sina gamla hemtrakter (familia och helsingborg) 🙂
    ha en bra sommar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna