VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Love forever & värmeslag (?)

 

 

 

 

Vackra Catrin dress från Love forever/Creative lounge låg i brevlådan när jag kom hem från jobbet! Fiiin! Den blir ganska kort på långa mig men jag hade inte kunnat ha större än S ändå så hellre med leggings än större storlek. Nu finns den på rea och ni får ju inte glömma att tävla om ett presentkort värt 500 kronor hos creative lounge!

 

 

 

Värmen är extrem idag och stackars lilla E fick nog en släng av värmeslag för han har spytt och hade feber en kort stund. Han och F hade varit i stan och matat fåglarna vid vildparken och så spydde han på vägen hem :-/. När jag kom hem spydde han en gång till men sen fick han i sig piggelin och några vindruvor och drack bra innan han somnade sött. Nån som varit med om samma, feber och spya vid hög värme? Hoppas att det beror på det i alla fall och att inte sjukdom… Får hålla oss inne imorgon om det är lika varmt!

 

Nu ska vi duscha och sen blir det filmmyys. I helgen har vi bokat in biodejt och barnvakt (och bowling med barnvakterna först), längtar som en tok! Vilka bra filmer går nu?

 

 


Kommentarer


  1. Evamy 29 juni, 2011 on 21:58 Svara

    Åh vad fin den är!
    Jag har inte vart med om det, bara feber.. Så det kan nog vara värmen. För han har väl lätt att spy också om jag inte minns fel?
    Kram

  2. Fanny 29 juni, 2011 on 22:00 Svara

    Oj vad söt klänningen är! Vår Milton har haft feber både igår och idag, stackaren.. tror det kan bero på värmen. igår kräktes även han lite sa hans pappa här hemma, men inte idag.
    Hoppas våra pojkar kryar på sig! Kram Fanny

  3. The Housewife 29 juni, 2011 on 22:08 Svara

    TRANSFORMER!! Den är ju jätte bra, klart ni ska sen den. =)

    Wow vad fin den va, klänningen, så otroligt fin!!

    Kram

  4. sarah 29 juni, 2011 on 22:20 Svara

    Woody Allen har kommit ut med en ny film om du tycker om honom. Midnight in Paris. Annars om du tycker om Lars von trier så har han kommit ut med melancholia.

  5. Jessica 29 juni, 2011 on 22:36 Svara

    Jättesöt klänning!
    Stackars lilla E. Värmen tar helt klart mkt på de små, ja även på oss vuxna, men de små är ju extra känsliga. Kan mkt väl ha varit pga värmen som han kräktes idag. Bor i er grannstad så jag vet vilka värme du snackar om, pust =) Min flicka som i vanliga fall är överallt och ingenstans (sjövild!) har vatt så slö i två dagar nu.. och hon är såå varm (genomsvett!)

    Jag har nyligen varit på 2 biobesök, såg Baksmällan 2 med en kompis (sjukt kul!) och så var jag och sambon och såg Pirates of Caribien 2 (stavas?), den va också jättebra! Vet att det går en komedi med Cameron Dias på bio nu, och sen en romantisk sak med Kate Hudson, båda verkar bra!
    Sköt om er =)

  6. i min lilla lilla värld 29 juni, 2011 on 22:49 Svara

    Tycker den satt helt klockrent på dig. Du är vacker som en dag =)

  7. Maria W 29 juni, 2011 on 23:00 Svara

    Jag tror att du skulle gilla Something Borrowed (en riktig chickflick), men det kanske inte är Fredriks förstahandsval.. 😉
    Därför föreslår jag Bad Teacher – en rolig komedi som ni båda säkert kommer att gilla! 🙂 Hoppas ni får en riktigt trevlig biodate!

  8. Tina 29 juni, 2011 on 23:19 Svara

    Hej på er!

    Visst kan det vara värmen, men det går också nåt ”skit” med lite halsont och feber. Våra gryn har haft det och Anton kräktes några gånger också (kräks lätt om han har feber eller så). Jag har en kompls nere i Skåne vars son också varit dålig och även några här i din ”gamla” stad!

    Kram och hoppas han piggar på sig!
    //Tina

  9. Tina 29 juni, 2011 on 23:19 Svara

    Ps. det är dessutom över lika snabbt som det kom. Ds

  10. Gloria 30 juni, 2011 on 06:50 Svara

    Jag läste faktiskt om värmeslag senast igår kväll och hos symptomen är bland annat feber + kräkningar. Vid lindrigare värmeslag får man huvudvärk bara. Jag rekommenderar vätskeersättning (finns på Apoteket) till Elion även om han mår bättre idag.

  11. Paulina 1 juli, 2011 on 19:36 Svara

    SÅÅÅ fin den klänningen var! Blev själv sugen på att klicka hem en 🙂

  12. Emma 12 juli, 2011 on 13:46 Svara

    Jättefin klänning. Har spanat in den i vitt. Normal i storleken?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna