VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Färja + busfabriken!

Lite om vår lördag del 1:

 

 

Haha kanske inte världens bästa familjefoto men det BLÅSTE om man säger så ;-). Kul att ha foto på hela lilla familjen i alla fall, oftast är det ju en av oss som står bakom kameran!

 

 

 

Att åka färjan över till danmark var en riktig höjdare men att gå på stan i helsingör var mindre kul för vissa av oss (både minstingarna och männen hehe). Tur att E somnade efter lunchen så det gick att kolla i ganska lugn och ro den sista stunden, vi hade brått tillbaka till parkeringen i helsingborg så lite stressigt blev det på slutet ändå. Vi tar en längre danmarkstripp en annan gång helt enkelt, tivolit och legoland står på attbesökalistan för framtiden, kanske när E blivit lite större.

 

 

 

 

 

 

 

Tillbaka på svensk mark med två leksugna små (eller fem leksugna rättare sagt med Veronicas systers barn inräknade) gjorde vi ett stopp på busfabriken. Riktigt bra ställe och kul för barn i alla åldrar! Elion som har fler myror i brallan än genomsnittet behöver nog egentligen bo i en stad där busfabriken eller liknande finns haha…


Kommentarer


  1. Annika 26 juni, 2011 on 20:58 Svara

    Ah jag älskar Helsingör, det är sa otroligt fint där att det inte är sant 🙂 Brukar alltid planera in ett stopp där när vi är hemma i Skane.

  2. Ida 26 juni, 2011 on 21:28 Svara

    Kul att ni va i min stad och hälsade på! 🙂 Jag har sån ångest för att jag inte varit med Neo på Busfabriken än…:( Om det ändå fanns fler timmar på ett dygn!! 🙂

    Kram

    • Evelina 26 juni, 2011 on 23:49 Svara

      Ja dit måste ni ju åka!! 🙂 Kramar

  3. The Housewife 27 juni, 2011 on 09:30 Svara

    Du är så fin och vacker tjejen. Mysigt det såg ut på färgan. En fråga bara, vågar ni lämna ut kameran till främmande som tar bilden på alla er eller använder ni stativ?

    På en färja kanske man inte direkt kan rymma men i vanliga fall menar jag… vet lixom inte om jag vågar lita på folk här i stora farliga stockholm hihi. Kram

    • Evelina 27 juni, 2011 on 10:03 Svara

      Tack söta du! Nej jag frågar alltid såna vi känner 🙂 På båten är det tex Veronicas syster som fotar. Fast på mallis var det en äldre man som erbjöd sig fota oss och då gick jag på magkänslan som sa att det var lugnt. Kram!

  4. katinka 27 juni, 2011 on 15:13 Svara

    Härligt med en danmarksutflykt! Håller med dig om Helsingör men gillar Köpenhamn ännu mer. Synd att du inte hann shoppa runt som du ville, visst är det konstigt att män hatar att gå i affärer? Även om man bara vill titta… 😉 Kram och ha en fin sommar om vi inte hörs.

    • Evelina 27 juni, 2011 on 21:51 Svara

      Köpenhamn måste jag till en annan gång :-). Kanske får bli en tjejutflykt så man kan strosa som man vill? Hoppas du har det bra, ska in och läsa hos dig nu!
      KRAM

  5. […] startade ju midsommardagen med ett besök i grannlandet för att äta pölse (korvomanen ÄLSKADE det) och sen åkte vi ju vidare till […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna