VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

bloggtorka.nu

Jag har verkligen haft noll inspiration till att blogga ikväll så därför har jag låtit bli :-) . Dagen har rullat på som vanligt och nu sover alla utom jag. Imorgon ska vi vara nere i skåne vid 12 så vi åker kring 9 så vi har gott om tid för att hinna köra fel (vilket vi lär göra där i skogarna haha!). Har målat naglarna nu ikväll men annars är jag så ofixad och ofräsch som man kan bli ungefär ;-). Så spännande har kvällen varit, nagelmålning haha. Jo vi kollade ny dator som ska beställas (ska sälja min macbook och köpa macbook pro) och packat lite halvhjärtat. Ser fram emot dusch, hårinpackning, smink, fina kläder och lockar i håret imorgon! Midsommarafton 2011 here we come!

 

 

 

 

 

 

Idag på förmiddagen innan jobb var jag och E nere på minikompaniets smygrea, idag var det 40 % på allt i butiken. Elion fick välja om vi skulle åka bil eller cykla och svaret var klart och tydligt CYKLA! Eller ”cykla cykla cykla…” sa han ju till och med hihi. Han älskar verkligen cykeln. På bilden provar han det bästa fyndet, en ziptröja från geggamoja. Ni kan köpa en likadan hos kidelin och där finns den också på rea!

 

 

 

 

 

Två tischor blev det också i vad jag tror är Elions favoritfärg, rosa. Han väljer alltid rosa när han själv får välja, eller rött eller grönt men det är alltid klara och starka färger.


Kommentarer


  1. Hannah-Sofia 24 juni, 2011 on 07:23 Svara

    Ett litet tips: 25% på http://www.mineralmakeupstore.se (i.d. Bare Minerals) om du anger koden mm1583

  2. Camilla 24 juni, 2011 on 08:56 Svara

    Ibland tryter verkligen inspirationen. Då är det bara att släppa det för en stund och ladda om. Ni kommer nog bli jättenöjda med macbook pro, jag älskar min!

  3. The Housewife 24 juni, 2011 on 09:33 Svara

    Ja ibland får man bloggtorka, men bara du inte slutar blogga helt! Då vet jag inte vad jag gör, för din blogg är mer eller mindre den enda jag läser dels av intresse och dels av tid, jag hinner inte med mycket annat än att blogga själv, läsa din blogg och sen är det mail fram och tillbaka och leka med dottern. =)

    Dont give up! =)
    Kram och trevlig midsommar.

  4. alexandra 24 juni, 2011 on 11:43 Svara

    vi köpte en ny dator igår=) såå nöjd. Dock inge mac, jag är mer för pc.

  5. Ida 26 juni, 2011 on 14:22 Svara

    Den tröjan har jag suktat efter länge till Alvin men han är en så varm liten kille så är rädd för att han kommer svettas ihjäl i den. Hur är den i materialet, tjock/tunn? Vilken storlek har du till Elion? Alvin är ju lika gammal men betydligt grövre i kroppen. Svårt med storlekar tycker jag! Hoppas ni kommit hem ordentligt och att kissen är återfunnen välbehållen! Katten vi hade när jag bodde hemma kunde försvinna i veckovis ibland men kom alltid tillbaka när han gjort sin runda! Kramar

    • Evelina 27 juni, 2011 on 21:57 Svara

      Den är ganska sval i materialet liksom, och stretchigt och mjukt. Ganska långsmal modell, E har 86/92 här men den är ju ganska tajt på honom även om den som sagt töjer sig. Du ska nog inte vara rädd för att gå upp en storlek! Många kramar
      P.s hoppas ni hade en bra midsommar?

  6. Ina 26 juni, 2011 on 20:04 Svara

    Hm.. Vart ska du sälja datorn? Är kanske kanske intresserad 😛 Beror på vad det är för dator och vilket skicka och vad du ska ha för den och så men..

    • Evelina 26 juni, 2011 on 23:51 Svara

      Det är en macbook från 2009, maila om du är intresserad! Har inte kollat upp priser så noga ännu. Kram!

  7. Ida 29 juni, 2011 on 15:20 Svara

    Tack! Jag brukar gå upp en strl i det mesta, tror jag ska lägga en beställning på den. Hittar inte den strl på rean men den känns användbar så är värd sitt vanliga pris ändå. Våran midsommar blev tyvärr inte som vi önskat, med blåst och regn om vartannat och mannen min gick passande nog och fick förkylning med feber. Men det fick gå ändå! Vi hoppas på bättre lycka nästa år när det gäller midsommar. Ni verkar däremot ha haft det riktigt bra! Ta hand om er! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna