VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sol ute, sol i sinne!

Idag blev jag extra glad av att komma hem till mina killar, de var bubbliga efter en kul dag och lek med E&J i vildparken, hade mycket kul att berätta och hade lagat godaste pizzan till middag. Tjock botten och basturökt skinka, salami, ananas, mozzarella och västgötaost på. Och så pizzasallad till (vitkål med örtagårdsdressing). M U M S. Efter det kvällsbus och mys och ikväll har jag och Fredrik planer på att se en film. Ett biobesök måste vi få till snart för jag längtar efter bio så jag håller på att dö ungefär. Hoppas vi hinner anlita mormor&morfar som barnvakt en lördag innan de åker på semester!

 

 

 

 

 

 

Ett av dagens två köp på jobb. Märket är Rut m.fl och modellen Thar lace dress men jag tycker den skulle heta tunika istället för klänning för speciellt lång är den inte. Jag kommer ha den till tajta jeans men även till leggings och då framför allt lackleggings.

 

 

Jag gissar att allt cyklande också bidrar till mitt glada humör, det blev t/r stan två gånger så 1 mil på cykel. Minns inte när jag var ute på långpromenad sist (en gång efter mallis tror jag) och joggningen ligger ju verkligen på is kan man säga… Jag behöver röra på mig mer helt enkelt, jag vet ju att det gör gott för både kropp och knopp!


Kommentarer


  1. Angelica 15 juni, 2011 on 21:23 Svara

    Vilka fina kort du tar på kläderna du köper (alla kort du lägger upp är såklart fina kort). Får aldrig till bra kort på just kläder.. Tycker du blir duktigare och duktigare med kameran hela tiden (om det nu är möjligt :))

    • Evelina 15 juni, 2011 on 23:04 Svara

      Hihi vad gullig du är! Jag hoppas ju att jag blir duktigare med kameran men jag skulle vilja gå en riktig fotokurs nån gång! Kramar

  2. Therese 16 juni, 2011 on 08:27 Svara

    God Morgon!! Vilken superfin klänning/tunika – precis något som jag skulle vilja ha.. Har ju ett presentkort som ligger och väntar hemma, på JC – de har faktiskt Rut m.fl märket..:) Ha en toppendag!! Kram

  3. Denise - Personlig mode blogg 16 juni, 2011 on 08:41 Svara

    oj 1 mil är inte dåligt. vi cyklade 1 mil igår o de va riktigt skönt men ack så jobbigt det blev mot slutet, hehe

    • Evelina 16 juni, 2011 on 21:28 Svara

      1 mil på cykel är inte så långt om man delar upp det på 4 rundor :-). Kram!

  4. Superfin klänning =) Eller tunika som du vill kalla det! 😉

  5. Sandra 16 juni, 2011 on 09:49 Svara

    VILKET KAP!!! Så gott med pizza & så duktig du är som cyklar, hihi kram

  6. Maria 16 juni, 2011 on 13:42 Svara

    Barnvakt finns, ha en underbar dag!!!!

    • Evelina 16 juni, 2011 on 21:25 Svara

      🙂 Ringer er imorgon och kollar läget! Kram!

  7. Sara 16 juni, 2011 on 17:58 Svara

    Den var otroligt söt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna