VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Söndagsmåndag

Godmorgon snyggingar!

 

Sista lediga dagen är här, för oss som ganska nyss hade en semester på underbara mallorca känns det som grädde på moset med långledigt nu igen och inte så farligt att börja vardagen imorgon. Men visst är det helt uuunderbart att vara lediga tillsammans hela familjen! Nu kommer vi bara ha några dagar här och där eftersom jag jobbar hela sommaren men vi planerar små tripper… Det blir nog helsingborg över midsommar med våra finaste vänner Veronica&Jimmy och deras små killar. Sen skulle vi gärna vilja till göteborg och london. London kanske får vänta eftersom jag bara är ledig som längst två dagar i rad de veckorna Fredrik har semester men vi får kika närmre på det!

 

 

 

Ett nationaldagsshoppingtips till er kommer här:

 

Ange ”nationaldag” i kassan när du handlar hos Kidelin för att få 25 % rabatt (gäller på ordinarie priser och ej Nova Star)! Glöm inte att göra som jag och gilla Kidelin på Facebook så du inte missar framtida erbjudanden och nyheter! 🙂

 

 

 


Kommentarer


  1. Vilken mysig ny header du har fått här inne =)
    Kram

  2. Astrid 6 juni, 2011 on 13:16 Svara

    Gratulere med nasjonaldagen,kos dere litt ekstra idag.klem 🙂

    • Evelina 6 juni, 2011 on 20:21 Svara

      Tack det har vi verkligen gjort 🙂 Kram!

  3. Ida 6 juni, 2011 on 13:20 Svara

    Första besöket från riktig dator sen mini mannen kom till världen! Måste säga att din nya header är super fin =) Hoppas ni har en fin sista ledig dag! Vi har en dag kvar med mannen hemma, så på ondsag ska de nya vardagsrutinerna börja arbetas in. Må väl! Kramar

    • Evelina 6 juni, 2011 on 20:20 Svara

      Tack fina du! Hoppas ni har myst massor den första tiden och att allt fungerar som det ska? Har det blivit nån tvåbarnschock? 😉 KRAM!

  4. Ida 7 juni, 2011 on 20:59 Svara

    Än så länge har det funkar otroligt bra, ingen chock. Men imon börjar allvaret då Magnus ska tillbaka till jobbet. Så framåt kan det nog bli lite kämpigt. Men än så länge är han så snälle den lille så han hänger mest med. Alvin var ju en orolig själ redan från start och koliken drog igång när han var två veckor. Vi får se om det blir samma resa med Alfred. Hoppas ni får en god pratstund ikväll, här mullrar åskan fram som allra värst. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna