VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mittiveckandagen

Vad kul att ni är många som tävlar i Liberotävlingen men det går väldigt trögt i tävlingen med den fina klänningen? Snart drar jag en vinnare så passa på om ni missat :-)!

 

Godmorgon förresten! Hoppas ni har sovit gott? Det har vi gjort, sen vi kom hem från resan har Elion börjat sova lite längre även på hemmaplan och det är sååå skööönt! Nu slutar han säkert med det bara för att jag skriver här haha…

 

Idag är det jobb för den här mamman, 11.15 börjar jag. Löningsdag till ära ska jag själv köpa lite kläder, min gråvitrandiga top fick ett hål i tvättmaskinen så en ny sådan ska jag köpa i alla fall. Funderar på en likadan i marinblåttvitt också, de är så himla sköna. Och så ska jag köpa något till syskonbarnen som vi snart måste besöka. Alldeles för länge sen nu. I helgen fyller lilla Freya 4 år!

 

Nu frukost!


Kommentarer


  1. Carina 25 maj, 2011 on 09:04 Svara

    Skulle vara kul om du kunde skriva ett inlägg om fotografering. Du tar så många fina foton så hade varit kul om du kunde komma med lite tips och råd. Vad har du för kamera? Vad du tänkte på när du köpte kamera? Lite tips du har och dela med dig som hobbyfotograf.

  2. Gloria 25 maj, 2011 on 09:17 Svara

    Kanske inte är så många som är gravida just nu som läser din blogg och därför kanske inte så många tävlar i klänningstävlingen..? Liberotävlingen är ju superpoppis, så de flesta läsarna har nog småttingar. 🙂

    • Evelina 25 maj, 2011 on 10:52 Svara

      Fast den är ju lika mycket till icke-gravida! Jag vill själv ha en :-D.

  3. alexandra 25 maj, 2011 on 11:18 Svara

    det är nog missförståndet att det är en GRAVIDklänning=) men om den passar alla så tävlar nog fler nu.

  4. alexandra 25 maj, 2011 on 11:20 Svara

    såg nu att det inte står gravidklänning;-) Momtomon…men det är nog som ovanstående skrev anledningen till så få tävlade.

  5. i min lilla lilla värld 25 maj, 2011 on 14:02 Svara

    JAg VILL så gärna vinna den klänningen. Håller alla tummar och tår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna