VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Regn hos mig

GODMORGON! Vad jag saknar mallis när det är sånt här trist väder ute… Ja jag saknar det av många anledningar och det bästa med veckan var såklart att vi var lediga tillsammans hela familjen! Och visst var det inte högsommarvärme där heller men det var ju i alla fall svensksommarvärme och det är det bästa tycker jag.

 

 

En glad kille som också trivdes på semester!

 

 

 

Vi hade med oss diskmedel och diskborste på resan men diskmedel hade vi inte behövt för det fanns, istället skulle vi haft med tvättmedel. Jag köpte i affären på hotellet eftersom Elions kläder behövde en omgång men sen fick han massa utslag på magen från en tvättad tröja så tvättmedlet var nog lite för starkt. Ni var ju en del som tipsade om just tvättmedel och nu vet jag att det hade behövts så jag tipsar vidare till er som ska åka iväg med småttingar :-). Ett annat tips får bli att ta med er smoothies, typ Ellas kitchen. Vi hade med oss kanske 10 stycken och de gick åt. Både vätska och näring. Elion som åt dåligt med mat hade nog behövt några till så det vet vi till nästa gång.


Kommentarer


  1. Isaks mamma 24 maj, 2011 on 09:02 Svara

    Visst va Smoothiesarna toppen på resan?! Så himla lätt att bara ”slänga fram” när suget kommer hos de små, gick åt mååånga för oss med(hade med typ 20 för 14 dagar haha) 🙂

  2. Ina 24 maj, 2011 on 09:17 Svara

    Jag vill också åka utomlands! Hatar att vara student på det viset, man har ju aldrig några pengar 😛 Och de man har vill man ha kvar tills sämre tider, haha. Fast jag ska inte klaga, det går ju alltid att jobba extra och så.

  3. alexandra 24 maj, 2011 on 10:07 Svara

    tvättmedel behövs inte enbart tas med för det små. Jag tar alltid med mig det till mig och sambon när vi reser utomlands. Vi behöver också tvätta något under veckan=) bl.a. bikinin är skön att tvätta ut efter saltvattenbad, men även linnen eller annat.

    • Evelina 24 maj, 2011 on 10:11 Svara

      Jo men jag tänkte att vi vuxna är ju (oftast) inte lika känsliga som de små så då spelar det kanske inte så stor roll vad för tvättmedel man använder. Vi hade klarat oss bra med det vi köpte :-). Kram!

  4. alexandra 24 maj, 2011 on 11:39 Svara

    Okej, jag skulle iaf inte klara av det tvättmedlet då jag är allergisk mot för starkt parfymerade. Då är det ju säkrare att köra på ett som man vet att man tål. Tur att NI klarade er bra=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna